Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.995
Cevap
211
Favori
301.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • On biteli çok oldu da selâsı okunmamıştı. Nays’a yükleme bile yaptırmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 Eylülde %55 için açtığım hesabı 16 Ekim gelmeden 1 Ekimde %47'ye düşürmüş. Buraya kadarmış maceramız Burgan ON

• Harcama limitini çözen dm atarsa sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • La bu millet adam olmaz, 1500 kere yazıldı şurda belki, her poku paylaşmayın şurda diye...ara şimdi bulursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıyorum bulamıyorum elbet biri tutacak .. Araştırmaya dewam . ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi 

• ON Plus tamamlamak için var mı bilgisi olan? Dm’den yazan olursa sevinirim

• boşa aramayın yok

• 3. Yıla özel kampanya yapmış 15K 3 taksit 0 faizli.
    Geçen hafta kendisi kredi teklif ediyordu almadım, bu hafta 15 başvurdum vermedi.
    Bu banka ilk müşteri olurkende böyle yapmış bedava krediyi vermemişti.
    Acayip kafamı bozuyorlar, kredi puanım 1900 üstelik kurumsal bir firmada çalışıyorum, kredi borcum hiç bir yere yok kk borcum 25k toplasan.

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarkr -- 10 Ekim 2024; 20:57:44 >

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Kesin vardır da burası yardımlaşma forumu değil de hep bana hep bana forumu olduğu için kimse söylemez

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Öyle ama söylendimi de patlıyor hemen..

• sorun nedir özelden yazın bakalım on plus kullanmıyorum qma çözeriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özelden gerek yok hocam zaten bir süredir dönüyor muhabbet. Aylık 5bin harcamaya banka sizi on Plus programına alıyor ekstra faiz vs veriyor. 5bini çevirmenin kısa yolunu arıyor insanlar. 1-2 tane de benden başka kimse yararlanmasın kafasında arkadaş var ekmeklerinden olmamak için özelden dahi yazmıyorlar muhabbet o yani

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

valla yazmayan arkadaşlara hak veriyorum. yazılan yer 2 güne patlıyor. daha önce sayan yerlerin hepsi patladı bu yüzden. adam niye yazıp da kendi ekmeğinden olsun. burayı takip eden onlarca sayfa var. forumda yorum yazan 3-5 kişi görüyorsunuz ama buraya bir bilgi düştüğü an instagram telegram vs bütün internet alemine yayılıyor.

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt
    Bence bu tamamen kişinin karakteri ile ilgili tabiki ulu orta yazma ama 3-5 kuruş içinde kendini birşey sanıp burada insanları tersleme.

Ben bir yöntem bildiğimde konuda her sorana anında özelden dönüş yapıyorum.

Birde işin ilginci adamda yöntemi başkasından öğreniyor. Ama öğrenirken ya bana söyleme duyulmasın patlamasın demiyor ama biri sorarsa ortalığı yıkıyor

• Bak mesaj duruyor yukarıda, buraya yazılana kadar aylardır tıkır tıkır çalışıyordu sistem, ne oldu yazınca anında patladı.. hayır bu toplumda çok ciddi zeka sorunu var..Çin'deki zekaya göre vatandaşlık hak sistemi bir an önce burayada gelmeli.. herkesin aynı hakka sahip olması hiç adil değil..

• Normalde kart harcaması olan her para çıkışı kabul edilmesi lazım değil mi?! evet..

İlk göz ağrısı Nays'tı 100-200 kişi yaparken sanırım göze batmamış ama 10bin kişi BATAR ..

Altıncılar piyangocular günde 45 like alıyordu, ama yıllardır konuda aktif 45 kişi bile yok nasıl olur lan ??! ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi 

Herşey "şunu yapıyorum enayiler farketmiyor", "bunu yapıyorum işe yarıyor", "özelden mesaj atan 20 kişiye söylerim", "bir yöntem buldum siz ağlayın", "harcama yapıyorum plus olunca aldığımı iade ediyorum", vs tipler sayesinde başladı..

Hee aq adam banka kurmuş sosyal medya takip etmeyi bilmiyor ..! ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi 

Kendileri hesap kapattı bankaya küfretti basıp gitti, giren çıkan kalanlara oldu.. .

Sonuç:

1 yıl içinde

işlem saatleri kısaldı,

pasif bakiye ebesininkine çıktı,

harcama şartı 1500->5000.. (10 gelir mi? ;)

edit: Buradan bankacı abilere ablalara saygılarON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi  Şaka yaptım 10 falan olursa bozuşuruz yeter loo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 11 Ekim 2024; 13:15:29 >

• Günlük hesapta şuan 53 gibi oranları bulmak hiç zor değil. Hesabı sürekli üst limitlerde tutarsak On plus bu 2 puan ile günlük 12 TL fazla getirmiş olacak yani aylık 360 TL. Bu tutar için 5000 TL kredi kartı yerine banka kartından harcama yapmak mantıksız zaten. Kredi kartı kullansam zaten kampanyalarla bu tutara yakın puan kazanırım hem de param bir ay cepte kalır. Üst limiti 1 milyon yapsınlar gidip harcayalım 5000 TL onun dışında kolay bir yolu yoksa bu hesabı kullanmanın mantıklı yanını göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 11 Ekim 2024; 12:56:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar on dolar hesabından başka bankaya transfer eden oldu mu hiç ..20 bin dolarım var swift yapıcam 6 dolar ücret alıyoruz yazmış muhbir bankamı alıyor kendimi orasını anlamadım..belli noktaya kadar geldim ama 0 dolar eft ücreti yazıyor.. muhbir banka masraf alıyor yazıyor ne kadar alıyor yazmıyor..bilen varmıdır ortalama masrafım ne olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 11 Ekim 2024; 13:13:5 >
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.