Ben alternatif banktan denize yapmistim zamaninda. 6usd jp morgan almıştı. O yuzden burgan masraf çıkarmasa bile siz 6usd eksik swift emrini verin. 20b varsa hesapta 19994 için swift oluşturun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (142. sayfa)
-
-
eyvallah saol dostum..dolar boşta duruyor döviz ppf e atıcam nitelikli yatırımcıyım on dan olmadı bir türlü ayda 100 dolar getirse allah bereket versin diğer türlü 1 dolar faiz veriyor..gerçi edge fonlarıda ne kadar saglam bilemiyorum
-
normalde doviz swift islemlerinde gondericiden de alicidan da para kesiliyor, sebep sonuc iliskisi kuramayacagim. gonderici olan bankanin sitesinden ayri kesinti, alici bankanin sitesinden ayri kesinti bilgisi oluyor genelde. arada kampanya falan yapan bankalar var galiba, o yuzden her iki bankanin sitesine bir goz gezdirmek lazim
-
Ünlü Menkul vasıtası ile Pseudo swift yapabilirsiniz. Ya da Midas.
-
ON siwift kesinitisi yapmıyor. Eğer atacağız banka da almıyorsa hiç ücret kesilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana ozel, 200 TL'ye kadar yapacagin ilk harcaman ON'dan! 31 Ekim tarihine kadar ON Banka Kartin'la tek seferde yapacagin ilk 200 TL ve uzeri harcamana 200 TL iade firsatini kacirma! Detayli bilgi edinmek icin ON Mobil:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
SMS gelmedi ama uygulamada gözüküyor. Kampanya detayında SMS gelmesi lazım diyor, sorun olur mu acaba?
-
Geçen ay sms ile 200 TL harcamaya 100 TL iade bildirimi gelmişti bana yararlandım o kampanyadan bu ay çıtayı yükseltmişler ama sms gelmeyen yararlanabilir mi bilemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
on plus için pmden yardımcı olabilecek var mı?
-
Valla bir insan aylık 5 bin tl harcayamayacak kadar hayatsızsa zaten burada harcama limitindeki bulduğu açıkla tatmin olsun devam etsin. burdaki 3-5 elemana “yaa yöntemi söyler misinizz” deyip bi yerini kaldıracağıma, ayda harcadığım masrafımın 5 binini on karttan yapar, gerisini kredi kartıyla idare ederim. Zaten 5 bin para bile değil bu günde. 2 alışverişte doluyor.
herkese de önerim budur. Benim yaptığım da budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 18 Ekim 2024; 14:14:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyzcio sayıyor ancak %3 komisyon alır bilgin olsun.
komisyonsuz hiçbir yer yok sende biliyorsun.
200 TL harca 200 TL kazan gelmiş bunu nerede yapıyoruz?
-
-
15'inde başlamış 31'inde bitiyo
-
Banada bu ay 200/100 kampanya tanımlanmış, kişiye özel herkese çıkmıyor..
-
Şu forumda şu uslüptan asla kurtulamıyoruz hep bir üstten bakma hep bir üstü kapalı kötü söz kullanmamaya çalışarak rencide etmeye çalışma.
Ya burası yardımlaşma forumu yardım isteyene yardım et, etmek istemiyorsan fikrini kendine sakla niye saldırıya geçiliyor hemen hiç anlayamıyorum
200/200 kampanyası uygulamada görünüyor ama SMS ile bilgilendirilenleri kapsar diyor. SMS gelmedi bana. Size geldi mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bana geçen ay sms gelmişti ben yararlanmıştım ama bu ay sms olmadığı için büyük ihtimal olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X