Nerede yazıyor? Uygulamada 54 sayfalarında 54. 50'yi göremedim. |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (140. sayfa)
-
-
Hiç yoktan iyiydi yahu, sonrası ne olacak belli mi ?
ON Plus
- Program 10/02/2023 – 31/12/2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İstediğin zaman programdan ayrılabilirsin.
-
Sonradan düzeltmişler. 128 binde 50 görünüyordu, 97 bine düşürdüm 54’e çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni ON Plus hesap açtım. 99.500 TL attım. Hesap Bilgilerinde Vadesiz Bakiye de gözüküyor para. Vadeli Bakiye 0 TL. Bir işlem yapmak gerekli mi yoksa faiz işlemeye hazır mıdır?
-
Bir şey yapmanıza gerek yok, saat 18.45 civarı vadeliye alacak parayı otomatik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler Hocam. Dediğiniz gibi oldu. Ben şimdi Vadesizi 7500'de tutup Vadeliden maksimum yararlanmak istiyorum. Toplam hesaptaki 99.500'ü 107,499 yapsam sorun olur mu? 7500 düştükten sonra 99.999 tutmaya gayret gösteririm.
-
Düştükten sonra değil düşmeden önce 100 binin altında olmalı !! ;)
-
Hesabında ki toplam tutar 99.999,99 olmalı
hesap bu tutardan 7500 TL düşecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisi olan varsa DM’den bana da yardımcı olabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
- 22 Aralık 2023 14:20:57 PM Cevap Şikayet
1500 tl ödemeyi harcama yapmadan nasıl hallederiz bilenler pm atarsa sevinirim
Bu yöntem merakı yüzünden Daha bir yıl bile geçmedi 5000 oldu.. .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 20 Eylül 2024; 22:36:2 > -
Eksik günlük yatan var mı?
OnPlus için kiralık kasa uygulamasını saymadı bu sefer, tüpçünün sitesine de yükleme yapılmıyor banka reddetti diyor. Bilgisi olan var mı?
onplus için kolay yol bilen özel mesaj atabilir mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaz yaz bravo.
-
bana bir mesaj geldi hepsiburada kampanyası var avantajlar dünyasında diye. baktım göremedim, 14 gün önce aradım ilgileneceğiz mesaj gelen müşterilere var dendi. eylül sonuna geliyoruz hala haber yok. var mı ben gibi olan? niye mesaj atarsın, atarsan niye yok, anlamadım bu işi.
-
Arkadaşlar ihtiyaç kredisi 250 bin çekicem de veriyor mu herkese faiz oranı nedir hesap açmadan göremiyorum. Tavsiye eder misini? İng 4.09 dan veriyor.
-
Tebrik ederim avniler, her şeyi yazın buraya patlatın onplus için yöntem bilen pm atabilir mi.. Bu mesaj kendini yok edecektir
Edit.. Yöntem bilen pm atsın diyorum, mesaj atıp yöntem soruyorlar hâla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 1 Ekim 2024; 13:42:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X