Hayır ben eski müşteriyim bu gün çektim. 19 ay seçin.Daha kısaya yüksekden çıkıyor.Fakat 5 bin hayat sigortası kesiyor.İptal edecek bir menü yok |
Bildirim
Hayır ben eski müşteriyim bu gün çektim. 19 ay seçin.Daha kısaya yüksekden çıkıyor.Fakat 5 bin hayat sigortası kesiyor.İptal edecek bir menü yok |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 15 Ağustos 2024; 22:49:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 15 Ağustos 2024; 22:58:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
eft yapılıyor ama valör iş gününden sayılır diye biliyorum , bu tip ödemeleri şimdi 31 ctm günü ödeseniz bile pazartesi ödendi sayar (pazar ve pazartesiye faiz işleyebilir) ertesi gün valörden girer dolayısı ile faiz işler diye düşünüyorum( ama yine de tam emin değilim siz bildiğiniz gibi yapın) , bankacıların işine akıl sır erdiremiyorum , sorsak da müşteri temsilcileri tam konuya hakim değiller, o yüzden ben bildiğim yoldan gideyim 3- 5 gün erken öderim ama en azından risk almam, tavsiye olarak da almayın yanılıyor da olabilirim |
Burdan ilk defa müşteri olup sıfır faizli 15.000 TL kredi alabilen oldu mu? Şikayetvarda vermiyorlar filan şeklinde şikayetler var ama? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 17 Ağustos 2024; 16:32:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |