Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.001
Cevap
212
Favori
301.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır ben eski müşteriyim bu gün çektim. 19 ay seçin.Daha kısaya yüksekden çıkıyor.Fakat 5 bin hayat sigortası kesiyor.İptal edecek bir menü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal0067

Bu mesaj silindi.
    Yanlış bilgi veriyorsunuz on mobil müşteri hizmetlerini araması yeterli onlar sigorta iptali işlemini yapıyorlar kredi çektikten sonra 30 gün içinde arayıp iptal ederse tamamı 30 gün sonrasında da kıstelyevm usulü iade ediliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal0067

Bu mesaj silindi.
    Daha yeni kredi çektim on mobilden ve on mobil müşteri hizmetlerini arayarak anında sigorta iadesini aldım hani bilmiyorsan bilen biri söylüyor hızlı yolu gösterdim öğren belki de yaşın kadar kredi kullanmışlığım var 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 15 Ağustos 2024; 22:49:24 >
  • Üstteki eleman komplekse girip bloklamış isabet olmuş blokmaya bile değmez uğraştırmadı beni ✅ üstteki eleman ile bu kadar "boş" tartışmaya girmeye bile değmez burada on mobil ile alakalı konuşuluyor eleman gitmiş Akbanktan Vakıfbank'tan örnek vermiş 🤣 bir de boş bilgi vermem diyor bilgisiz olduğundan haberi bile yok Akbankta çekilen kredinin sigorta iptali için müşteri hizmetlerini bile aramaya gerek yok Akbank internet şubesi üzerinden iptal ediliyor ve anında sigorta iadesi hesaba kredinin yattığı hesaba iade ediliyor 🤣 akşam akşam bilgisiz elemana bilgi verdik epey bilgilenir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 15 Ağustos 2024; 22:58:50 >
  • ertunc23 kullanıcısına yanıt
    Minimum 19 ay mı yapmalıyım vadeyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Sayın arkadaşım bu sigorta işi kaç kez soruldu kaç kez cevap verdik. On burganda iade için en kolay yol banka MH si ile görüşmek ve de iade konusunda hiçbir sorun çıkarmıyorlar. Can851 sizi doğru yönlendirmiş ama siz hala tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz.

• Avukat değilim doğrudan yanayım. Mesele savunma yapmakta değil zaten. Az önce yazıp hemen unuttuğun "yardımcı olmak" mesele bu

• BoNsE B kullanıcısına yanıt

eft yapılıyor ama valör iş gününden sayılır diye biliyorum ,

bu tip ödemeleri şimdi 31 ctm günü ödeseniz bile pazartesi ödendi sayar (pazar ve pazartesiye faiz işleyebilir)

ertesi gün valörden girer dolayısı ile faiz işler diye düşünüyorum( ama yine de tam emin değilim siz bildiğiniz gibi yapın) ,

bankacıların işine akıl sır erdiremiyorum , sorsak da müşteri temsilcileri tam konuya hakim değiller,

o yüzden ben bildiğim yoldan gideyim 3- 5 gün erken öderim ama en azından risk almam, tavsiye olarak da almayın yanılıyor da olabilirim

• Burdan ilk defa müşteri olup sıfır faizli 15.000 TL kredi alabilen oldu mu? Şikayetvarda vermiyorlar filan şeklinde şikayetler var ama?

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Evet yoksa yüksekden açıyor.

Ayrıca online işlemlerden başvuru yapın krediyi çekince hayat sigortası iptal edebiliyorsunuz.Aynı gün dönüş sağladılar.

• ertunc23 kullanıcısına yanıt
    19 ayda çok uzunmuş yaa

• seeder kullanıcısına yanıt
    3.69 faizli veriyor sadece ben de onu gördüm

• Arkadaşlar süper hesap 0 faiz için, 31 Ağustos da kullandık diyelim Eylül sonuna kadar mı 0 faiz geri ödüyoruz

yoksa şimdi kullandım 31 Ağustosa kadar 0 faiz sonraki günler faiz işliyor mu bilgisi olan var mı?

Edit: Web sitesinde 'Süper Ek Hesap (KMH) kullanan müşteriler 01 Eylül 2024 itibari ile güncel Süper Ek Hesap faizinden kullanımlarına devam edecektir. '

Böyle yazıyor 2. yazdığım koşul doğru çıkıyor o zaman keşke kullandıktan 1 ay sonraya kadar olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 17 Ağustos 2024; 16:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.