< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 12 Ağustos 2024; 15:1:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (137. sayfa)
-
-
yau bu süper avans mıdır nedir ondan 10000 aldım geri nasıl ödeyeceğiz öde filan seçeneği yok hesapta olsa yetecek mi
-
Hangi hesapta kredili mevduat hesabı tanımlı ise (on mobildeki adı Süper Ek Hesap) o hesaba para transferi yaparak ödeyeceksiniz tabii o hesap ilgili borcu para transferi yaptığınız günün gecesinde otomatik olarak tahsil edecektir şöyle bir opsiyon da var diyelim on mobilde birden fazla hesabınız var on hesapta da para var o zaman hiçbir şey yapmanıza gerek yok sistem kmh borcunu otomatik gece yarısı hesaptan kmh tanımlı olduğu hesaba aktarıp borcu kapatıyorquote:
Orijinalden alıntı: Igniteyau bu süper avans mıdır nedir ondan 10000 aldım geri nasıl ödeyeceğiz öde filan seçeneği yok hesapta olsa yetecek mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 14 Ağustos 2024; 12:49:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teyitleşmemiz güzel oldu,ben de tekrar aramayı düşünüyordum.Emin olmak için.Gerek kalmadı.
Sonuçta extra 1 hafta daha ezeriz parayı
-
Gerçekten de güzel oldu ama yine de sağlama almak lazım 24 Ağustos' ta süper ek hesap kısmında aylık yıllık faiz kısmını kontrol etmek lazım o iki alanda da 0 yazıyor ise sorun yok demektir hatırlatıcı oluşturmak lazımquote:
Orijinalden alıntı: turkelvisTeyitleşmemiz güzel oldu,ben de tekrar aramayı düşünüyordum.Emin olmak için.Gerek kalmadı.
Sonuçta extra 1 hafta daha ezeriz parayı
Aynen hocam,23 yıldır bankalarla çalışan biri olarak eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.Ara ara hesaptaki faiz-komisyon oranını kontrol etmekte fayda var.
-
Bu süper ek hesap kullandığımda geri ödeme nasıl oluyor kredi kullanım gibi mi yoksa kredi kartı borç ödeme gibi mi ?
-
Yukarıda yazdım keşke son yazılanları okuyup ondan sonra yazsaydınız ✅quote:
Orijinalden alıntı: hendrickkBu süper ek hesap kullandığımda geri ödeme nasıl oluyor kredi kullanım gibi mi yoksa kredi kartı borç ödeme gibi mi ?
sorumun cevabı yok ki bu parayı kullandıktan sora nasıl ödicez
diyelim 15 bin kullandım ben bunu gelecek ay hemen ödeyip kapatmak zorundamıyım yoksa taksit taksit mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hendrickksorumun cevabı yok ki bu parayı kullandıktan sora nasıl ödicez
diyelim 15 bin kullandım ben bunu gelecek ay hemen ödeyip kapatmak zorundamıyım yoksa taksit taksit mi?
(bu da küçük bir bilgi niyetine diye)onedioAz Okuyoruz, Okusak da Anlamıyoruz! OECD'ye Göre Türkiye'nin %40'ı Okuduğunu Anlama Yeteneğine Sahip Değil!https://onedio.com/haber/az-okuyoruz-okusak-da-anlamiyoruz-oecd-ye-gore-turkiye-nin-40-i-okudugunu-anlama-yetenegine-sahip-degil-1027885
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Neden düzgün anlaşılır cevap yazmıyorsunuz ki bilmiyorsanız bilmiyon deyin soruma
-
" Hangi hesapta kredili mevduat hesabı tanımlı ise (on mobildeki adı Süper Ek Hesap) o hesaba para transferi yaparak ödeyeceksiniz tabii o hesap ilgili borcu para transferi yaptığınız günün gecesinde otomatik olarak tahsil edecektir şöyle bir opsiyon da var diyelim on mobilde birden fazla hesabınız var on hesapta da para var o zaman hiçbir şey yapmanıza gerek yok sistem kmh borcunu otomatik gece yarısı hesaptan kmh tanımlı olduğu hesaba aktarıp borcu kapatıyor "quote:
Orijinalden alıntı: hendrickkNeden düzgün anlaşılır cevap yazmıyorsunuz ki bilmiyorsanız bilmiyon deyin soruma
Şunu anlamıyorsanız ben daha ne diyeyim ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 14 Ağustos 2024; 13:1:24 >
teşekkürler .
-
yeni üye olanlara süper ek hesapta 35000 tanımlanıyormuş sıfır faizle, ne kadar süre için geri ödeme acaba bilen var mıdır
-
-
arkadaşlar kafama takıldı bizim Burgan Bank On Plus harcama limitini çok kısa sürede 1500 2500 derken 5000 TL seviyesine getirdi, tamam ülkede enflasyon yüksek her şeyin fiyatı da hızlıca katlanarak artıyor doğal olarak, harcama limiti de artıyor bu normal diyelim, peki benim anlamadığım her şey artarken bu kampanyalarda ki iadelerin tutarları neden artmıyor yani Dijital Platform Harcamalarında en fazla iade alabileceğin tutar 30 TL. On Banka Kartı kapmayasından alabileceğin 50 TL. Otomatik Fatura Ödeme kampanyasından en fazla zorlasan 75 TL. iade alabiliyorsun, On Plus harcama limiti dahil her şey deli gibi artarken bu iade kampanyalarındaki tutarlarda neden doğru düzgün orantılı bir artış olmuyor. Netflix Spotfiy fiyatları olsun, yatırdığımız elektrik doğal gaz faturaları olsun her şey katlanarak gidiyor ama kampanyalarda hiç bir hareket yok. Biraz müşteri odaklı ve adaletli olmak gerekmez mi BURGAN BANK.
-
bankalara harcamaları artıracak ve enflasyonu tetikleyecek her türlü kampanya, promosyon iade vs gibi şeylerin kısıtlamalası bddk ve merkez bankası tarafından talimatla gönderildiğini duydum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
31 ağustos da neden yapılmıyor anlayamadım ben. Hafta sonu havale eft yapılabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın zamanda Kredi kullanıp Kredili hayat sigortasını iptal ettirebilen oldu mu ? Baya araştırdım ama bulamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X