|
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (135. sayfa)
-
-
Faizsiz kredi yalanı ile yeni müşteri edinim kampanyası düzenlemişler dürüst değiller şikayet varda onlarca mağdur var objektif değiller
müşteri olup kredi talebi girdiğimizde faizli çıkıyor kredi skorunuz düşükse olmuyor yalanı var ama sormaniz gerekiyor kredi skorumuzda yüksek ama bunlara kanitlamamiz gerekiyor -
Ben müşteri olamadım bi türlü. Görüntülü görüşme ile denediler, cihaz huawei diye kabul etmediler. Halbuki diğer bankalar kabul ediyor.
Daha sonra aradılar, isterseniz özel kurye ile müşteri olma sürecini atlatalım dediler. Ona da tamam dedim ama kurye dedikleri tarihte gelmedi. Sonra bir gün yabancı bir numara aradı, açtım. Kurye imiş. Randevu veremedi, çok geç olur gelene kadar dedi. İyi dedim, nasıl yapacağız peki? Ben sizi yarın müsait vakitte yapalım dedi. 3 gün daha geçti gelen gidwn olmayınca bankayı aradım, kuryenize söyletin gelmesin dedim ve on mobil ile ilgili olumsuz düşünceler edindim maalesef -
Burgan On plus hesap daha 1 ay süresi varken oran 47 ye düşmüş ve dün ki oranı da 47 den yatmış. Güncelleme dediler. Yaşayan var mı bu durumu? -
Bu son birkç gün içinde birşeyler oldu ama anlayamadım..
-
Şikayet olusturmak lazım. Böyle bankacılık olmaz olsun. -
limiti geçmiş olabilirmisiniz? paraya göre faiz değişiyor
-
Bu limitleri nereden görebiliriz
-
Pasif müşterilere ayda 500 toplamda 6000 dağıtıyorlar şu anda. İçeride parası olan adama kampanya yok. Bütün paramı çektim kurtuldum. Aktif müşteriyi enayi yerine koyan banka ile çalışmam. Gidin para piyasası fonu alın bu adamlarla uğraşmayın. Şu an en iyi fonlardan birisi TACİRLER'in fonu #TCBquote:
Orijinalden alıntı: m_bas134
Ben müşteri olamadım bi türlü. Görüntülü görüşme ile denediler, cihaz huawei diye kabul etmediler. Halbuki diğer bankalar kabul ediyor.
Daha sonra aradılar, isterseniz özel kurye ile müşteri olma sürecini atlatalım dediler. Ona da tamam dedim ama kurye dedikleri tarihte gelmedi. Sonra bir gün yabancı bir numara aradı, açtım. Kurye imiş. Randevu veremedi, çok geç olur gelene kadar dedi. İyi dedim, nasıl yapacağız peki? Ben sizi yarın müsait vakitte yapalım dedi. 3 gün daha geçti gelen gidwn olmayınca bankayı aradım, kuryenize söyletin gelmesin dedim ve on mobil ile ilgili olumsuz düşünceler edindim maalesef
-
Banka kartıyla alışveriş yaparken bazen temassız onaylamıyor ve kartın takılmasını istiyor. Şifreyi girince de şifre yanlış hatası veriyor çok nadir de olsa. Uygulamadan kart şifresini değiştirince ödemeyi kabul ediyor. Kart şifresinin kullanım süresi mi var?
-
Dün kasada aynısı oldu.. CUma ve pzt günleri bu bankada yıllardır normal olmayan şeylerin günleri .. Alıştık sanırım artık :)
-
Can sıkıcı bir durum. Yanımda yedek kartla alışverişe gideyim en iyisi.
-
Pasif müşteriye ayda 500 derken hocam... Hangi kampanya bu? -
minimum 4 gorevi her ay yerine getirerek yapılıyor. genelde uzun süre aktif olmayan hesaplara tanımlıyorlar
-
iyi de bu bütün bankalarda böyledir hatta bankalarda demeyeyim her yerde böyledir.
-
Faizsiz kredi diye musteri yaptilar, 10 dk sonra geri hesabi kapattirma talebi olusturdum. Neymis, findeks kredi puani 1800 'un uzerinde olmasi gerekiyormus :D Ulan kac tane insanin findeks puani 1800+ olabilir bu nasil bi talep :)
Gittim Enpara'dan 20k faizsiz cektim direkt onayladilar.
Not: findeks puanim 1482
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 4 Ağustos 2024; 13:50:40 > -
Burgan on süperekhesap 0 faizli kmh veriyor. -
Teşekkürler hocam başvurdum.
-
Limit nedir acaba
-
Kredibilitenize göre. Bana 30 verdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X