on dijital bankacılık kartınızla alışveriş yaparken dikkatli olun. iade işlemi yaparsınız iadeyi almak için çok uğraşmanız gerekiyor. bir amazon iadesi için günlerce uğraştım. şimdi lcw mağazasından yaptığım iadeyi elimde fişi olmasına rağmen 10 gündür yatırmadılar. gidip mağaza ile görüşün diyor. çok amatörler birkaç kere kartla kasada kaldım onları saymıyorum bile. yapamıyorlar bu işi. yüksek faiz ücretsiz eft olmasa hiç yanaşılacak bir kurum değil. şimdi 5 bine yükseltmişler harcama limitini. |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (134. sayfa)
-
-
banka mı yok gidip kampanyasız kartla iş yapayım.
15 tane kredi kartım var onları genelde tercih ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben mağduriyetimi ifade ettim. başka banka yok demedim harcama şartı için kullanıyorum. iade yapılmayacak alışverişlerde kullanabilir. bu arada bendede 26 tane kredi kartı var hocam.
-
Ödemeler kısmında kredi kartı bölümü var. Ben başka bankadaki kredi kartı borcumu buradan ödeyebilir miyim? Eğer ödeyebilirsem harcama limitinden sayıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazuma_Kiryuu -- 16 Temmuz 2024; 11:27:59 > -
Ben denedim, nedense saymıyor ve düzeltilmedi de sanırım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödeyebiliyorsun ama harcamadan saymıyor
-
Burgan bank kredi kartı var mı arkadalar yoksa sadece banka kartı mı var.
-
Kredi kartı yok
-
Günlük faiz 53ten 54e cikmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
250K üzerine 51 veriyorlardı 50'ye düşmüş.
-
bana bütün iadeler sorunsuz geldi. biraz geç gelebiliyor sadece. kredi kartına daha erken geliyor iadeler
-
250k üstü burganın avantajı kalmadı. Baya para kaybeder.
32 günlükler, n kolay daha avantajlı burgandan. cepteteb, fiba ve alternatif de daha avantajlı kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 18 Temmuz 2024; 14:8:51 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 18 Temmuz 2024; 13:29:13 > -
Onplus onceki ay 3b harcama ile verilen rakam. TEB mariffetli su an 53 hosgeldin ama 250b için 15b vadesizde birakiyor ve hoşgeldin faizi 1ay sürüyor. Ben 4-5 aydır kullanmıyordum. Hoşgeldin faiz hakkım varmış tebde, musteri temsilcisinden öğrendim. 250b onplus+250b marifetli tutuyorum
Onplus hesap açıldığı gün yüzde 53 den faiz işlemeye başlıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uzak durulması gereken allem gallem bir banka burgan
-
Evet
Neden?
-
nedir acı tecrübeniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X