Halen güncellenmemiş |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (132. sayfa)
-
-
Şu an itibariyle sms mesajı da attılar, yatmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şurda yazılmasa farkına varmıcaz. koca bankanın yaptığına bak.
-
Muhtemelen alternatif bankalara geçiş sağlarım bir de bunu mu takip edeceğiz?
-
daha evvel bole bir kac saatlik sıkıntılar olurdu ancak ilk kez 12-13 saatleri buldu bu sefer ....
Duyurular yada twitter ..vb bilgilendirseler aslinda daha iyi olur bu tip ciddi sorunlari ..
-
Herkese merhaba. Burada hesap açmak için Burgan Bank uygulamasını mı yoksa ON Plus uygulamasını mı indirmek gerekiyor? Teşekkür ederim.
-
On plus yok on mobil uygulamasını indireceksinizquote:
Orijinalden alıntı: Kazuma_KiryuuHerkese merhaba. Burada hesap açmak için Burgan Bank uygulamasını mı yoksa ON Plus uygulamasını mı indirmek gerekiyor? Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Burgan Bank mobil uygulamasıyla farkı ne tam olarak?
-
telefonunuzda nfc ozelligi olmasi hesabin daha hızlı acılmasi icin gerekli yoksa ıslak imza ve kurye ile ugrasirsiniz onu belirteyim ..
uygulama bu ..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onbank.mobil&hl=tr
-
Qnb/Enpara misali dijital bankacılık on mobil Burgan banka bağlı bir kuruluş kısacaquote:
Orijinalden alıntı: Kazuma_KiryuuTeşekkür ederim. Burgan Bank mobil uygulamasıyla farkı ne tam olarak?
-
fibabank'da hosgeldin faizi var %55-57 lar'dan bahsediliyordu onu da incelemek isteyebilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Temmuz 2024; 9:37:34 > -
Günlük faiz 53e düşmüş🙈
hocam bu günlük faiz mi yani on gibi bir sonraki gün hemen parayı kullanabiliyor muyuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evetquote:
Orijinalden alıntı: HÜDAVENDİGARMAH
hocam bu günlük faiz mi yani on gibi bir sonraki gün hemen parayı kullanabiliyor muyuz
**cumartesi ,pazar haric evet ...cuma belirli saatten sonra yatiirdiginiz para pazartesi (3 gunluk) topluca yatar ...
enpara da her gun cumartesi , pazar da alirsiniz mesela ama faiz oranlari dusuk ...
-
Çok teşekkürler detaylıca inceleyip değerlendireceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben daha bugun on plus programi actim.parayi on hesaba gectim ama hala 47 faiz veriyor.yarin mi yukselir 53 e. cunku ilk ay on plus ucretsiz diyordu.
Yarın yükselir
-
On hesap için uygulamayı yükledim, müşteri olma adımına geçtim. Görüntülü görüşmeyi açmadı, huawei markaları desteklemiyormuş. Bana başka telefon bulun üye yapalım diyorlar. Getir telefonunu üye olayım dedim, daha sonra kurye atayalım madem dediler. 1 haftadan fazla kurye bekledim, sonra pazartesi günü kurye aradı. Kurye yetişmez pazartesiye salı günü geleyim dedi, salı ve çarşamba gelmedi ben de başvuruyu sildirdim. Kurumsallığa yakışmayan işler. Pazartrsi akşam 8de yapıkrediyi aradım troy banka kartı istiyorum dedim çarşamba 12.00 da elimdeydi kart. Banka var banka var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X