< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (131. sayfa)
-
-
Faizsiz kredi için başvurdum ancak findeks notum 1850+ olmadığı için talebim red edildi:) milleti çok güzel yemlemişler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu bankanın kredisiyle gelen hayat sigortası nasıl iptal ediliyor arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredinin ödemesi bitince otomatik iptal oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ulan burgan on iyice abattın arkadaş, daha yeni on plus harcama limitini 3 bin yapmıştın kısa süre geçmeden 5 bin yapıyorsun ayıp be kardeşim.
-
- 01.08.2024 tarihi itibariyle 3.000 TL olan ON Plus harcama hedefi 5.000 TL olarak güncellenecektir.
-
arkadaşlar gece 12de eft yapmak istediğimde yarın 9da hesaba geçer şeklinde sürekli ibare çıktı. Siz daha önce böyle bir hata ile karşılaştınız mı?
günlük fast limiti olabilir mi ?
-
aybaşında gece sapıtabiliyor onbank. ben de geçen aylardan birinde ayın ilk günü gece 00 sularında alışveriş yapmıştım. on plus harcama hedefine saymamıştı. neyse diyeceğim o ki; ayın ilk günü gece vakti işlem yapmayın, sıkıntı çıkıyor.
-
yok hocam o gün hiç yapmadım, miktar da 1350 liraydı
tamamdır hocam teşekkür ederim 🙏
Hayat sigortasını iptal edebilirsiniz telefon ile. Ben kredi çeker çekmez iptal etmiştim. Hiç de sıkıntı yaratmadılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün faiz yatmamış giden bakiye geri gelmiş. Sizde durum nasıl ? Başına gelen oldu mu böyle ?
Bugün Burgan On faizi yatmamış, hesaplarınızı kontrol ediniz. Bu banka arada bir böyle hatalar yapıyor.
not: 249.900 TL tutuyorum On hesapta, bu sabah yine aynı tutar gözüküyor.
-
Paraya eklenmemiş gözüküyor
-
Artık Burgan On hesabında güvenirliliği kalmadı bu kaçıncı işi gücü bırakıp faiz yattı yatmadı kontrolümü yapıcaz
Ben kaçar 50 tane banka var sonuçta
benimde yatmamış???
-
Çağrı merkezini aradım. Sistemsel hata var gün içinde yatacak diye söylediler
hala bir hareket yok?
-
Düzeltilince herkesinki düzeltilir inşallah. Geçmiştede böyle şeyler olduysa sonradan herkesin hesapları düzeltilmiştir inşallah. Acaba geçmişte biz fark etmeden faiz işlemeyen günler oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X