Şimdi Ara

ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.011
Cevap
212
Favori
302.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün hesabımı açtım. ON Plus'a geçtim ancak faiz oranı 47 gösteriyor. Yarından itibaren 52 olacak değil mi? Birde harcama hedefi kısmı biraz kafamı karıştırdı. Ağustos ayında da aynı faiz oranından faydalanmam için Temmuz bitmeden en az 3.000 TL harcamam mı gerekiyor?

• Kazuma_Kiryuu K kullanıcısına yanıt
    Aynen...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sonrasında da 5000 harcaman gerekecek tutar güncellendi.

• @Sahap08

@özket

Kart başvurusunda bulunurken kartın bağlanacağı hesabı ON hesap olarak mı seçmek gerekiyor yoksa vadesiz ana hesap mı?

• Onplus hesabı açtıktan sonra %53 gösteriyor ama vadeli hesapta değil ON yazan bir hesapta gösteriyor. Vadeli hesap açıp parayı oraya mı koymak gerekiyor? Yoksa bu ON yazan hesapta mı olacak? Bir de vade süresini sormuyor. Günlük mü hesaplıyor yoksa direkt 32 gün mü? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para bulunan hesapta %53 yazıyorsa sorun yok. Vadesi günlüktür.

Kart geldikten sonra da değiştirebilirsiniz. Sanal kart da olsa harcamaya dahil ediyor.

• Paetzold kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Sabah 53'tü şimdi 51 olmuş faiz oranı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazuma_Kiryuu -- 8 Temmuz 2024; 12:45:12 >
  • Perşembe günü talebini oluşturduğum kart ne zaman gelir? Basım aşamasında gözüküyor.

• onbank tan msj gelmişti onplus ekstra faiz için harcama tutarı 5000 tl olarak güncellenmiştir diye. uygulamada hala 3000 gözüküyor. gelecek aydan itibaren mi geçerli olacak?

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt

evet

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam. bazen uygulamalarda yanlış gözükebiliyor, msjı da sildiğim için kontrol edemedim. bu ay fazladan harcama gerek yok öyleyse. tşkler tekrardan.

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt

bu ay 3 bin bir dahaki ay 5 bin sürekli artıyor :(

• Burgandan aradılar ayın 25 ne kadar kmh(süper ek hesap) faizi 1.99 muş çektim şahsen.

• Kartım geldi ancak uygulamada kartlarım kısmında şifre belirleme vb. kısmı yok. Günlük limit belirleyebildim sadece. Müşteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor?

Tamam şimdi şifre belirleme modülü gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazuma_Kiryuu -- 11 Temmuz 2024; 14:21:3 >
  • Arkadaşlar kredi çekip poliçe iptali yaptıran var mı? Uygulamada poliçe de görünmüyor. Nasıl yapmalı?

• befo B kullanıcısına yanıt
    Mh yi arayıp iptal edin

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Deneyip sonucu referans olması açısından buraya yazarım.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.