< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (163. sayfa)
-
-
NK0lay Bono'nun da mesai saati açısından sıkıntısı olabilir, dikkat edin. Bir önceki mesajınızda mesai konusunu yazdığınız için belirtme gereği duydum.
Bonoda mesai günleri 09:30-17:00 saatleri arasında işlem gerçekleştirebilirsiniz.
Mesai saatleri dışı/hafta sonu için acil durumlara karşı ayrı bir yerde, bir şeyler tutmanız gerekebilir.
Getiri olarak belirttiğiniz gibi.. Sadece bileşik faiz hesaplanmaz, bu işlemi kendiniz günlük satıp sonra tekrar alarak gerçekleştirmeniz gerekir. Tabii şu sıra faizlerin düştüğü de göz önünde bulundurursanız, %46'dan dün aldığınız bonoyu (bileşik faiz almak için) bugün satıp %45 ile yola devam edebilirsiniz; bu tür düşüşlere de dikkat etmek gerekiyor.
-
Nkolay da idl fon güzel, haftasonu da alınıp satilabiliyor. Bono dediğiniz gibi mesai saatlerinde işlem yaptırıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 20 bin faizsiz kredi varmi hala bunun için üye olucam yoksa olmayayım boşuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirisi iyi değil ama onun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
IDL kendi aracı kurumu üzerinden haftasonu alış/satış mümkün sanırım, nkolay mobildenmi alım,satım yapabilidiniz haftasonu?
-
Aynen, nkolay uygulaması üzerinden yapılıyor. Ben maaş yatınca idl aliyorum. Gerekince ordan fonu satıp kullanıyorum.
Döviz/Kıymetli Maden İşlemleri ve ON FX arasında ki fark nedir? Avantaj ve dezavantaj olarak. Ciddi olarak fiyat farkı oluşuyor altın dolar vs alırken. FX daha karlı gibi duruyor ama kaçırdığım ya da bilmediğim bir şey mi var? Kendi sitelerinde de doyurucu bilgiye ulaşamadım. Tek gözüme çarpan nokta FX'de haftasonu işlem yapamıyorsun sanırım cuma 17.00'dan sonra.
-
On Plus hedefine 900 tl kaldı yaw ne yapsam? Cepteşok win yer mi acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denemedim ama olmaması için sebep yok, en kötü 100 tl yükleyip deneyin hocam.
evet yer
tam tersi bileşik getiri uğruna bozup düşük yüzdeden tekrar almak mantıklı değil önceden bu hatayı yaptım bir daha tekrarlamam
teşekkürler, haftasonu bu fonu alınabileceğini bilmiyordum,çok iyiymiş, enpara düşünsün :)
-
Arkadaşlar bugün üye oldum aldım 20.000 tl yi merak edenlere not olsun.
Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Ne zaman satman gerektiğini hesaplaman gerekiyor, faiz değişiminin ertesi günü satarsan tabi hata yaparsın. İyi hesapla :)
Doğru zaten bizde kendimiz hesaplamayıp onun bunun bileşik getiri bileşik getiri demelerine tutulunca panikle patlamıştık şimdi sadece kendimiz hesaplıyoruz gayet güzel hakimiz artık konuya..
😂😂😂 Hadi bakalım. Yaşayıp görürsün.
Aşırı Alıngan hassas arkadaş bloklamış sanırım
Yüzde 48 47 46 orandan yüzde 10 stopajla aldığım bonolar var elimde 120 günlük Şu an güncel 45 oran yüzde 15 stopaj oldu.
İşsiz Atanamamış Matematik mühendisleri hesaplasın eğer 45 oran ve yüzde 15 stopajda kaldığını varsayarsak 48 47 46 orandaki elimizde tuttuğumuz bonoları real bileşik getiri kazancından olmamak adına tek tek kaçıncı günlerinde bozmalıyız..
Ben zaten gidişatın daha da oranların düşüşte olduğu stopajın da daha da yükselebilecek ortamını düşünerek bileşik getiri hesabı bile yapılmasına gerek olmadığını düşünüyorum bu dönemde...
ATM kartı yakın zamanda alan oldu mu?
Yenilendi mi tasarımı rengi?
Eski siyah olan çok kötü tasarımı var da…
Hiçbir kampanya kalmamış doğru düzgün…
Youtube Premium için kullanıyordum ben de… Haliyle benim için de bitti…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X