Espressolab kodu bile vermiyor artık ON. |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (164. sayfa)

-
-
Bugün itibariyle %15 ama öncesinde alınanlar için satana kadar %10
-
quote:
Orijinalden alıntı: nasilyapsamDöviz/Kıymetli Maden İşlemleri ve ON FX arasında ki fark nedir? Avantaj ve dezavantaj olarak. Ciddi olarak fiyat farkı oluşuyor altın dolar vs alırken. FX daha karlı gibi duruyor ama kaçırdığım ya da bilmediğim bir şey mi var? Kendi sitelerinde de doyurucu bilgiye ulaşamadım. Tek gözüme çarpan nokta FX'de haftasonu işlem yapamıyorsun sanırım cuma 17.00'dan sonra.
Şunun neden olduğu hakkında bir bilginiz var mı, kafa karıştırıcı.
-
Online platform iade kampanyasıda bitmiş heralde bilginiz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet 2025 te eğlence platformları iade, 1000 harcamaya 50tl vs geri gelmedi. Amazon prime için yararlanıyordum, on bitince yer bulamadım. paycell de yok. sipay a üye oldum, tek işlem yaptırmıyor yükseltmeden hesabı..onda da bi tek kime oy verdin diye sormamışlar,,yuh dedim istedikleri kişisel bilgileri görünce bıraktım vallahi . ininal da ayda 100tl inaktif ücreti istemeye başlamış zaten tercih etmiyordum iyice ,sildim onuda.
yani amazon için %50 iade yapan yer kalmamış uğraştırmayan. bunlar kapanır yakında böyle giderse ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
On Plus hesap faizi bende %45 gözüküyor 2 hesapta kontrol ettim, on plus kampanya tarafında %51 gözüküyor ama hesabın içinde %45, şartları sağladım kontrol edebilir misiniz faiz mi düşürdüler
quote:
Orijinalden alıntı: jhonturk
On Plus hesap faizi bende %45 gözüküyor 2 hesapta kontrol ettim, on plus kampanya tarafında %51 gözüküyor ama hesabın içinde %45, şartları sağladım kontrol edebilir misiniz faiz mi düşürdülerevet bende de %45 gözüküyor, bende şartları sağladım? bir gariplik var %51 den direk %45 e düşüreceklerini sanmıyorum bir hata mı var acaba?
-
bende 51, geçen ay 7500 TL harcama yaptınız değil mi?
-
45 iyiymiş :) Bende 42 gözüküyor, onplus olmasına rağmen. Arayalım bakalım veya aramayalım çıkalım :)
-
FX tarafı o şekilde daha yüksek emir/risk , alternatif yatırım enstrümanları ve/veya kaldıraç içerdiğinden görece daha deneyimli yatırımcılar için. diğer bankalar da benzer durumda, isim farklı olabilir.
amazon için %50 iade yapan bir tek mono var
Vay be zamanında en çok kullandığım, en sevdiğim bankaydı. Harcama limitini giderek arttırmasıyla yollarımız ayrıldı. Şimdi sayfayı okuyunca başka şikayetler de gördüm, umarım eski günlere döner.
-
Onplus oranı düzeldi
Evet düzelmiş ama geçmiş olsun aldım tüm parayı. Şu uygulama güncellemesi ile yaşadığım sorunlar sonrası zaten bi güvenim sarsıldı bugün de böyle saçma salak işler çıkınca aldım tüm parayı. Burgan son zamanda aşırı saçmalamaya başladı. Şimdiye kadar hizmetlerinden dolayı teşekkürler, bı daha gorusmemek üzere🙈
Geçen gün, Burgan on müşteri hizmetleri aradı, benim ismimle kredi başvurusu yapılmış..icloud üzerinden. belge vs..bahsetti. benimle hiçbir ilgisi yok diyince, tamam size döneceğiz dediler,ama dönen olmadı hâla🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arayanın On Müşteri Hizmetleri olduğundan emin misiniz?
Benzer veya alakasız bir numaradan arayıp On Müşteri Hizmetleri vs. demesinler?
(arayan numara bilinenden farklı ise, hemen siz geri aradığınızda "kapalı" anonsuyla karşılaşmanız olası)
Türkiye'deki bankacılık kanunu gereği Burgan'ın iCloud üzerinden hiçbir işlem tahsis edememesi gerekir.
Benim de başıma, Yapı Kredi'den arıyoruz diye alakasız numaradan arayan, eski işyeri adresimi söyleyen, TC Kimlik numaramı söyleyen; kartımdan işlem yapıldığını iddia eden dolandırıcı aramalarına denk gelmiştim. Bankadan arıyoruz deyince, şüphe ile yaklaşır olduk.
-
Evet kontrol ettim, numara On müşteri hizmetlerinin resmi numarası.. Ama saçma sapan işler bunlar, hiçbir şeyimiz gizli değil.. Ben iphone kullanmıyorum zaten, ya benim isimde bir müşteri daha vardı beni aradılar yada bilemiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Şubat 2025; 12:28:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aferin bana bir anlık boşluğuma dalgınlığa geldi oran nasıl olsa yüzde 45 aynı bileşik getiri de olsun uğruna cuma günü yüzde 10 stopaj üzerinden aldığımız bonoyu satıp şimdi yüzde 15 stopaj ile tekrardan almış olduk tekrardan bravo kendim ayakta alkışlıyorum seni böyle devam etquote:
Orijinalden alıntı: karizmaaa1907
Aşırı Alıngan hassas arkadaş bloklamış sanırım
Yüzde 48 47 46 orandan yüzde 10 stopajla aldığım bonolar var elimde 120 günlük Şu an güncel 45 oran yüzde 15 stopaj oldu.
İşsiz Atanamamış Matematik mühendisleri hesaplasın eğer 45 oran ve yüzde 15 stopajda kaldığını varsayarsak 48 47 46 orandaki elimizde tuttuğumuz bonoları real bileşik getiri kazancından olmamak adına tek tek kaçıncı günlerinde bozmalıyız..
Ben zaten gidişatın daha da oranların düşüşte olduğu stopajın da daha da yükselebilecek ortamını düşünerek bileşik getiri hesabı bile yapılmasına gerek olmadığını düşünüyorum bu dönemde...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X