Acaba karşı taraf ile ilgili bir durum olabilir mi? Yani karşı taraf mimlendi ise (örneğin bireysel hesap türüne rağmen, ticari işlem yapılması bile olabilir), o hesaba para gönderen herkes sorgulanabilir düşüncesiyle yazıyorum.. |
ON (Ana Konu) Burgan Bank Dijital Yenilendi (166. sayfa)

-
-
-
on plus faizi oranını yine yanlış gösteriyor %51 oması gerekirken %50 olarak gösteriyor? sizlerde de bu şekilde mi?
-
evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme sonrası sözleşme çıktı karşıma. Bu sözleşme ne oluyor. On hesapta para transferleri halen ücretsiz olacak değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mecbur onayladık yoksa uygulamaya giremiyorsun ki.
-
Yanlış değil güncel %50. Pasif bakiye ile 500.000₺ için %46 orana denk geliyor. Bir de harcama ile uğraştırması cabası. Geçen ay sonu terk ettim uğraşmaya değmez.
-
vergisi, stopajı çıktığında esasen %40'larında aşağısına iniyor.
-
ne yapacağız
-
önerebileceğiniz günlük faizi yüksek başka bankalar var mı hocam
Evet brüt 46 net 39.
Son haftalardaki ppf düşüşü olmasa tavsiye edebilirdim ama banka etmiyorum şu an
Hayat finans var %47.89 veriyormuş ama denemedim güzel bir kampanya yaparlarsa ileride, geçebilirim.
on telefonla müşteri hizmetleri gerçekten berbatmış.
-
nereye geçtiniz hocam?
-
hocam sanırım 3 aylık bir kampanya
-
uygulamadan yaptiklarinda hayir bir eft ücreti yok du bende inceledigimde onu gormustum ....en alt kısımda burgan on plus yada burgan on uygulamadan eft havale 0 tl yaziyor ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Şubat 2025; 5:32:59 > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X