Şimdi Ara

ÖN BELLEK OKUMA HATASİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HAYİRLİ AKSAMLAR ARKADASLAR BENDEKİ PROBLEM ONLİNE FİLM SİTESİNDEN Bİ FİLM ACİYORUM FACEM ACİK Bİ SİTE DAHA ACİYORUM ARKADAŞLİK SİTESİ VE BİRDEN BİRE MAKİNA DONUYOR BEKLİYORUM GELİR DİE OKADAR YAVAŞ HAREKET EDİYORKİ MASA ÜSTÜ BEKLEYEMEDEN RESET ATİYORUM ONDAN SONRA TEKRAR RESETTEN SONRA GOOGLE CHOREMEYİ ACİYORUM ÖN BELLEK OKUMA HATASİ VERİYOR VE YENİDEN YÜKLE DİYOR SİZCE SORUN NEDİR?

• Merhaba dostum, aynı problemi bende 4 gündür yaşıyorum.Ne eksiği var ne fazlası bire bir format atmama rağmen yinede düzelmedi sürekli donuyor ve bellek okuma hatası alıyorum..Hiç bişey yapamıyorum çıldırıcam..Çözümünü bulursan lütfen banada bildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDiamond

Merhaba dostum, aynı problemi bende 4 gündür yaşıyorum.Ne eksiği var ne fazlası bire bir format atmama rağmen yinede düzelmedi sürekli donuyor ve bellek okuma hatası alıyorum..Hiç bişey yapamıyorum çıldırıcam..Çözümünü bulursan lütfen banada bildir.

Bad sector taraması yapın derim ikiniz de . Bir de sıcaklıklara dikkat . En son ve düşük ihtimal virüs. Ama ilk önce bad sector tarama yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firefox kullan tavsiyemdir. choromeden kurtul..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecoByzt

firefox kullan tavsiyemdir. choromeden kurtul..

Böyle diyenlere de sadece gülüyorum. Kullanmayı bilmezler , stabilite sağlayamazlar gelirler burda Chrome u kötülerler.

Neyse daha fazla konuşup kalp kırmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Böyle diyenlere de sadece gülüyorum. Kullanmayı bilmezler , stabilite sağlayamazlar gelirler burda Chrome u kötülerler.

bende sana sesli gülüyorum. kasma chromeden veya sorun chromeden diye birşeymi dedim. sen nasıl görmek istesen öyle yorumluyorsun. ben firefox taraftarıyım ve onu önerdim. + chrome'nin son güncellemelerinden sonra tamamen ona olan bağlılığımı yitirdim.

FİREFOX FOR EVER FİREFOX
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

ha bide bu arada hiç birşey bilmeyen adam her şeyi bildiğini zanneden adamdır. hani confucius'sun ya ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Usb Bellek Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ilk pc ni şununla bi tarahttp://teknoprogram.com/combofix-virus-temizleyici-full/ sonra çerezler vs herşeyi sil sorun düzelecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.