Şimdi Ara

Yazma hızı yüksek usb bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 16gb sandisk cruzer blade vardı yazma hızı 5 mb ve beni deli ediyordu.Arkadaşa yavaş olduğunu söylememe rağmen ona verdim. 16 yada 32 gblık, yazma hızı 20mb falan olan bir usb bellek arıyorum.Usb 2 yada 3 fark etmez. Bütçem de 35 tl'ye kadar.Önerilernizi bekliyorum.

• O zaman Team SR1 16 gb ya da 32 olanına bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

O zaman Team SR1 16 gb ya da 32 olanına bak derim.

Teşekkürler ürün güzel görünüyor. Hızıyla ilgili pek bir bilgiye ulaşamadım bir sitede Okuma Hızı : 54 MB/s
    Yazma Hızı : 24 MB/sn bu değerler doğru mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3U5

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

O zaman Team SR1 16 gb ya da 32 olanına bak derim.

Teşekkürler ürün güzel görünüyor. Hızıyla ilgili pek bir bilgiye ulaşamadım bir sitede Okuma Hızı : 54 MB/s
    Yazma Hızı : 24 MB/sn bu değerler doğru mudur acaba?

İşin aslını şöyle anlatayım, ben de "Team SR1 16 gb USB 3.0" olanından var ve ben ilk çıktığı zaman 47 tl ye almıştım şimdi aynı paraya 32 gb olanından alırsın belki neyse...Ürüne gelirsek malzeme kalitesi dandik,amma çokta kötüde değil idare eder diyelim ama daha da iyi olabilirdi...Hız açısından çok iyi ben çok memnunum,USB 3.0 hızı minimum en az 48 mb ile yazıyor saniye de okuma hızı da güzel,usb 2.0 hızı ise 25 mb ile yazıyor çok iyi yani gayet stabil benimkisi ben çok memnunum,yalnız şunu belirteyim,,bu üründen alan forumdaki arkadaşlara bazılarına ya da çoğuna dandik yani yazma hızları düşük olanı denk gelmiş yani ürünün bazıları sorunluymuş sanırsam,bana iyi olanı denk geldi şanslıyım bu konuda amma sana nasıl denk gelir bilmem...

• Aslında USB 3.0 lar iyice yaygınlaşsa sıkıntı falan kalmyacak. Hub bile bulamıyoruz 3.0
  • Aşağıdaki ürün de hoşuma gitti aslında ama fiyat pahalı.16'lığı varsa aynı hızda olan daha uygun olabilir fiyatı ama 16 lık bulamadım.

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=CMFVYGT3A-32GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m.2 SSD Düşük Yazma Hızı
    5 yıl önce açıldı
    USB Bellek Kapasite Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.