Şimdi Ara

Ön cam durup dururken çatladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar bugün yolda giderken bir bakım arabanın ön camı alt tarafından ortaya yakın 20 cm kadar çatlamış,sizce normalmi?neden olabilir..

• ha birde garantidenmi yaptırmalıyım,kaskodanmı kasko delinirmi?
  • arac ne marka ? Bu arada Senelik 1 adet on cam degisimi zaten kasko hasarsizlik bozmadan vermesi lazimdi.
  • chevrolet Kalos,daha zaten yeni oldu müracat etmedim..
  • bu ön camın kendi kendine çatlaması (yani darbe almadan) aracın karoserinin eskimeye başladığının yani eğrilmeye ve esnemeye başladığının habercisi midir?
    bilen varsa bi açıklasın
  • sen fark etmemişsindir ama taş filan çarpmış olabilir...ayrıca cam değişimi kaskoyu delmiyo...
  • farketmemiş oabilirim belki çok küçük görünmeyen bir çatlak oluştu şimdi ortaya çıkmış olabilir ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MICIR 2. CAM'DA ÇATLADI
    15 yıl önce açıldı
    Far camı biraz kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam mutlaka nazar değmiştir.

dedem arabasını aldı. arabası avensis 2005 model üzerinde daha geçiçi plaka var antalyadan almıştı arabayı.

ben arabayla turladım yerine çektim. kapıları kitledim ön cam boydan boya çatlamış arabaya nazar değdi. ondan sonra arka stop kendiliğinden çatladı.

ankarada sınava gitmiştik rampada freni boşalan bir canter duran arabaya arkadan çarptı arkası bayağı bir hasar aldı.

kimsenin gözü kalmasın yeterki.

kendi arabamızda arabayı galeriden çıktı plaka daha takılmadı. apartmandan bir kadın ben arabanın içindeyken geldi arabaya baktı gitti. eve gittim 1 ltsüt şişesi elimde çatladı.

milletin malını kaldıramayanlara

beni batıl inançlı olarak görmeyin, teknik olarak şase esnekte olabilir. bana karanlık

• Daha önceden hafif bir darbe almış olabilir.Hava değişim farkından dolayı da çatlamış olabilir.Yani dışarısı soğuk ve sende kaloriferi açtıysan sıcak soğuk farkından önceden almış olduğu hafif darbe çatlağa dönüşmüş olabilir.Eğer zararı yoksa idare et.Kaskonun bitimine doğru değiştirirsen iyi olur.Çünkü kaskonun bozulmaması için bir defa ön camı değiştirebilirsin.Yeni kasko yaptırdım diyorsun.Değiştirdikten sonra sene içinde tekrar çatlarsan kaskoyu bozarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

sen fark etmemişsindir ama taş filan çarpmış olabilir...ayrıca cam değişimi kaskoyu delmiyo...

yok kardes benım basımada geldı otobanda gıderken bı anda patladı
    kendılıgınden patladıgını resımlerde daha da net gorebılırsın bısey carpmıs olsaydı belırlı bı yer hada ufak parcalara ayrılırdı
    artı dumduz yolda arac esnemeden cam nasıl patladı nuhala anlayamadım.ve manyak bı ses cıktı

edit: bu sekılde 70 km yol gıttım.ardından 30 km daha gıttım.yolda polıs cevırdı (ıncılıovada) adam halıme acıdı.
    onumu gormeden 100 km yaptım

foruma upload edemedım resmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AXI* -- 7 Kasım 2006; 20:40:43 >

• Camı kaskodan değiştirebilirsiniz. yanlız orjinal cam takıp takmadıklarına dikkat edin derim!
  • Soğuk günlerde sabahları ön cama rolantide çalışıp ısınmış motorun sıcak havası aniden üfletilirse minik çatlarlar veya taş izleri kışın sonunda kocaman oluyor,her sabah bir iki milimetre ilerliyo çakmıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

Camı kaskodan değiştirebilirsiniz. yanlız orjinal cam takıp takmadıklarına dikkat edin derim!

Mutlaka orjinal takıp yakmadıklarını sor. Özellikle anadolu yetkili servise değil de kendi anlaşmalı camcılarına yönlendiriyor, onlar da orjinal cam takmıyor. Benim 2 ay önce başıma geldi ondan biliyorum.
  • anlaşmalı servislere gittim. hiçbiri orjinal cam takamayacaklarını söylediler.sebeb bulamamaları imiş. bende kasko şirketini aradım durumu anlattım, birazda üsteledim. onlar servise yaptırın parasını size ödeyelim dediler. bu arada servis 415ytl, dışarıdaki camcı 420ytl hesap çıkardı. ayrıca servise sordum sizden cam satın alınamazmı diye. alınabilir dediler.yani camcıların işine gelmiyor.

dışarıdaki camcılar milleti orjinal alamayız diye kandırıyorlar . haberiniz olsun. aynı parayı şirketten alıp size yan sanayi cam takıyorlar.

haberiniz olsun derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.