eskiden cam hasarı diye yazıyordu kayıtta, hala öyle ise zaten tutarın önemi yok bence. orijinal cam ile yan sanayi cam fark ediyor. ben geçen sene kapı camını bile orijinal taktırmak istedim ama sanayide yoktu, benimde bekleyebilecek durumum yoktu, mecbur taktırdım. |
Ön Cam Orjinal Olmalımı ? (2. sayfa)
-
-
Benim de geçtiğimiz mayıs ayında 2004 model focus 1 aracın ön cam değişti yetkili serviste. Muafiyet yoktu. Servisteki bayanın dediğine göre 15 bin tutmuş masrafı. 7500 cam fiyatı demişti. Ama maalesef ısıtmalı ön cam takmışlar. Arabada normalde ön cam ısıtma yok tesisat da yok. Benim için kötü oldu. İnce de olsa rezistans çizgileri beni deli ediyor. Gece yolculuğu yapmadım sorun olmaz onda sonuçta orjinal cam ama pişman oldum resmen. Serviste değiştirdiler camı. Kaskoyu da 1200 gibi yaptırmıştım 2021 Eylül ayında. Yani Aralık şoku öncesinde. -
tamcam tavsiye ederim. tofaşa orijinal cam üretiyor.
-
2 ay önce değiştirmiş biri olarak bende araştırdım. eski bir başlıkta mevcut.
camı çatlattım ve çatlak ilerledi. kaskonun bitmesine 1 ay kala yetkili servise
gidip cam değişim yaptırdım. kaskodan! orjinal cam! bende full karşılıyordu.
yetkili servis, zaten, git 1 ay kala gel diyor. yılda 1 hakkın var, onu şimdi harcama diyor.
ha tabi sizin tercihiniz önemli.
orjinal cammı-yan sanayi cammı?
kesinlikle orjinal. görüş-ışığı kırma-saydamlık-hatasızlık önemli şeyler.
yani günde 10dk araç kullanıyorsanız, tabi sorun olmaz ama uzun yolda
başınız gözünüz ağrır. ben, camda yazan tüm numaraları kaydedip,
değişen camla karşılaştırmıştım.
hasar kaydı; edevlette; BEDELSİZ HASAR KAYDI yazıyordu. kaldı ki,
faturanız filan olacağı için kafanız rahat olur.
saçma tipler harici, kimsenin bu duruma takılacağını sanmıyorum.
size kim bedelli yazıyor dedi bilemedim ama ilk defa sizden duydum.
https://forum.donanimhaber.com/kaskodan-on-cam-degisimi--64074770
-
Benim aracin orijinal camlari sisecam. Diger markalara yan sanayi uretimi yapmiyor mu acaba ?
-
Benim kasko da orjinal camı karşılamıyor ama detaya girince %20'sini nen ödediğim taktirde karsılıyor, kaskocunuzla konuşun bence.
-
Cam alt tarafi -
olabilir. carglass ı arayıp sorun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X