< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ön Cam Orjinal Olmalımı ?
-
-
Tabiki orjinal, cam yüzünden tramere takılanlara da araba satmayın. Cam söküldüğünde resimlerini çekin aracın , yeni cam takıldığında da çekin.
-
Orijinal takın. 6 bin lira birkaç sen sonra küçük bir miktar kalır. Kalmasa bile servis kayıtlarını saklayın. Sensörler ve HGS etiketleri orijinal olmyan camda sorun olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hgs önemli değil ama sensörden yana yada ses alma vb. bir durum olurmu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakın zamanda orjinal ön cam taktırdım taş gelmesinden dolayı kasko orjinal camda %20 muafiyet uyguluyordu bir kısmını cebimden verdim. 5200 lira tuttu tamamı yağmur sensöründen dolayı. Tramerde gözükmüyor gözükse de satarken onu sorun edecek adamı kapıdan kovarım. Bazı kasko şirketlerinde cam değişimi olarak gözüküyormuş bazılarında çarpma çarpışma olarak tamamen şirketle alakalı bir durum. Tramere çok takılacaksanız sbm destek talep yönetim sistemi üzerinden kasko poliçe detaylarını ve olayı anlatır şekilde kayıt oluşturursunuz tramere itiraz edersiniz mecburen silmek zorundalar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben olsam camı değişmiş ama yan sanayi takılmış 2kTL lik tramerli araç yerine, orijinal camlı 6kTL tramerli aracı tercih ederim. Zaten yakında o 6 bin de birşey ifade etmeyecek.
-
2019 corolla aracımın ön camı taş geldiği için çatladı yetkili serviste değiştirdim o zamanda 4-5 bin hasar kaydı çıkmıştı
Alırken sorana direk taş geldiği için değişti resmini de gösterdim bir kişi bile sorun etmedi.
Ben kesinlikle yeni bir aracın camı sanayide değişmişse o araca bulaşmam.
Sadece cam bile dışarda değiştiyse herşeyi değiştirebilir
-
Sorun olarak ön camı yerli yan sanayiyle değiştirilmiş 2 araç kullandım birini ben değiştirmiştim ikisindede herhangi bir sorun yoktu
Biri uğurlu diğeri olimpia markaydı
Yağmur sensörü, hgs gayet düzgün çalışıyordu, ışık kırılması dalgalanmada yoktu orijinali gibiydi
Cepten yapılacak olsa yan sanayi takılır kasko karşılıyorsa siz bilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 9 Haziran 2022; 12:51:11 >
Takmayın şu hasar kaydı olayına bu kadar, hasar kaydı işlenecek diye kaskolu arabaya cepten para harcayan insanlar görüyorum. Etmeyin eylemeyin, kaskoya para vermişsin zaten yaptır orijinalini geç.
orjinal olmayan yan sanayi camların kalitesi düşük, ışığı kırıyor ve özellikle gece görüşlerinde sıkıntı çıkarıyor
-
Kesinlikle orijinal cam tercih edin derim. Çünkü cam aracın size verdiği intiba ve sürüş kalitesini epey etkileyen bir unsur aslında.
-
2-3 sene önce şirket otoparkında aracımı arka camı patlamış olarak gördüm. Kaskodan anlaşmalı camcıya götürdüm. Araba eski olduğundan yan sanayi cam takmışlar. ( olympia )
Gündüz ve gece sürüşlerinde arabalar dalgalanıyordu. Camın bazı bölgelerinde imalat hatası vardı, çok da uğraşmadım.
Orjinalden şaşmayın
Kasko orjinal camı karşılamıyor sadece yan sanayi cam takabiliriz diyor mecbur bayi dışında bir yerden takılacak cam
Kasko var kasko var iste. Kim bilir daha neleri kapsamiyor kaskonuz. Imm 100bin tl falandir herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:) Baktım 500 bin lira ama haklısınız kasko var kasko var
Iyi bari hocam 500bin tl fena degil. Kasko primini dusuk gosterip musteri baglamak icin sigortacilarin ucuz numaralari, dikkatli olmak lazim. Size de gecmis olsun, umarim kalitesiyle ilgili sorun yasamazsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen mesajları'da duruyor acentenin full kasko diye belirtmiş dediğin gibi ucuz kaskonun sonuçları insAllah sorun çıkmaz teşekkürler
çoğu serviste cam için aldığı araçları dışarda camcıda yaptırıyor bilginiz olsun. Hatta bulursanız camcıyı gelip evinizin önünde bile takıyorlar. aracınız yerli üretim araç ise zaten üreticiside muhtemelen yerlidir. Doraglass veya olimpia gibi.
-
Camcılarda farklı farklı markalar bulunuyormu acaba araç megane 4 yerlidir muhtamelen bari marka sorarak araştırayım kaliteli bir cam taksınlar
Ben olsam orjinali ile değiştiririm, ön cam fark ediyor, hızı belli ediyor, ses alıyor filan.
Zaten Megane 4 şu an ortalama 450 bin lira, 450 binlik arabada 6 binlik ön cam değişimi bence normal duruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tabiki orjinal, cam yüzünden tramere takılanlara da araba satmayın. Cam söküldüğünde resimlerini çekin aracın , yeni cam takıldığında da çekin. |
Ben olsam camı değişmiş ama yan sanayi takılmış 2kTL lik tramerli araç yerine, orijinal camlı 6kTL tramerli aracı tercih ederim. Zaten yakında o 6 bin de birşey ifade etmeyecek. |
Benzer içerikler
- hankook mu goodyear mı
- ford fiesta ecoboost 1.0 otomatik vites yorumları
- google maps radar
- adac lastik testleri 2024
- trafik cezasına itiraz reddedilirse vekalet ücreti
- passat üretimi durdu mu
- yeni 5008
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- byd dolphin menzil
- e dcs6 şanzıman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X