Şimdi Ara

Ön Camı ayna film çekirsem sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ön Camı ayna film çekirsem sorun olur mu?

• ön cama ayna veya başka bir film çekmeniz yasaktır hatta hiçbir cama filme çekilmesine izin yoktur.ne ayna türü ne de diğer tür filmler...ceza yersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteg -- 16 Mart 2010; 23:36:16 >
  • ama cumartesi gunu istanbul/avcılar da yunuslar siyah bi hondayı cevirdiler on cam ayna film vardı.hiç birsey demedıler ben sahittim.hiç birsey demedıler.
  • Ön camın ayna gibi olması güneşin açısıyla öyle bir denk gelir ki karşıdan gelen herhangi bir sürücünün gözlerinin canına okur. Vicdan azabına sebep olmasın sonra.
  • ama cok tatlı gostermişti arabayı ben parlıyacagını dusunmemiştim...
  • Ön camınızı iyice temizlerseniz ayna gibi olur merak etmeyin.
  • iyi cesaret valla, biz bırak öncama ayna çekmeyi, diger camlara en açık film çekmeye çekiniyoruz herifin biri çıkar gıcıklık yaparmı diye..

ayrıca o hondaya birşey demediler diye çok güvenme, adamın dikkatinden kaçmıştır, tanıdığıdır, başka bir ilişki geçmiştir arada..vs ona birşey demedi diye sana birşey demez diye düşünmemek lazım
  • On camlarda ayna film hiç gormedim.

Polisine bağlı, kimisi yazar cezayı kimisi ise yazmaz.
  • Sorun olur mu bilemiycem ama iğrenç olur be hocam
  • Zaten film yapan çoğu büyük firma ön cama film çekmeye yaklaşmıyor ve yasak olduğunu belirtiyor.
    Görünüş olarak güzel olabilir fakat supremum'un dediği gibi karşı yönden gelen araç sürücüleri için oldukça tehlikeli.

Dediğiniz gibi bazı memurlar bir şey demiyor fakat kimisi de acımıyor,cezayı kesiveriyor.
  • normal siyah film desen neyse ayna dyosn biraz sacma gelmıyormu?
  • Bu millet ne zaman karşısındaki insanlarıda düşünecek merak ediyorum.
  • Ne gerek var öyle filim falan ayna çektirmeye, aracınızın üzerine projektörler yerleştirin, karşınızdaki sürücü daha güzel rahatsız olur, hatta daha çabuk kaza yapar, yaralanır veya ölür, sizde mutlu olursunuz... Bumudur...

Azıcık insaf diyorum, karşınızdaki sürücüyü hiçmi düşünmüyorsunuz...

Sırf zevkiniz için karşınızdaki insanı düşünmüyorsunuz.

Çakma xenonlar, ses çıkaran aparatlar, ayna cam filimleri vs... Bunları zevki için kullanmak... Ben şahsen utanırım, karşımdaki insandan utanırım, yapamam, kendimi o insanın yerine koyarım... Bencillik yapamam... Sadece kendi zevkim için bunu yapamam...

Trafikte sadece siz yoksunuz, siz trafiği diğer insanlarla ortak kullanıyorsunuz, yani trafik size ait değil, tüm topluma aittir. Toplum içerisinde yaşıyor isek saygıyı öğrenmeliyiz.

Elbette özgürlük var, ancak özgürlük sınırları diğer insanları rahatsız ediyorsa o noktada biter. Bitmiyor ise bunun adı özgürlük değildir...

Toplum olarak bunları ne zaman, nasıl öğreniriz bilemiyorum. Daha çok yol almamız gerekiyor...

Düştüğümüz durum çok acı, çok gerilerde kalmışız bu konularda...

Düşünmüyoruz bile, varsa yoksa kendimiz...

Yazık...

• kendini karşıdan gelenin yerine koy bir daha düşün..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.