Kurbanın olayım kilitleme konuyu. Devamını bekliyoruz yani olayın iç yüzünü ama adam gitti gelmek bilmez. Ne uzun reklammış. Yerimden kalkmıyorum 10 saniyede bir refresh ediyorum forumu.
Acaba birinimi öldürdüler arabanın yanında. Adamın kafası cama vurup çatlatmıştır, sileceği de kopartıp kırıldı süsü vermişlerdir.
Ne kilitlemesi,valla bende merak ediyorum sonunu,bir çekirdek alıp hemen geliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: favoriteteam
Ben istanbul bakırköy'de bi apartmanın önündeki kaldırıma aracımı parkettim, tam ön tampon apartman bahçe kapısını kapatmayacak şekilde dikkat ederek yanaştım. gittim fb maçını izledim hatta gittiğim cafe de incirli cafe de keyf adında; istanbul avrupa yakasında olanlar bilebilir. aracı park ettiğim yer de "foto hayat"ın sokağı. neyse bi geldim bindim araca ön cam ortadan çatlak, çıktım baktım silecek lastiği de yok piyasada. öyle sinirlendim ki anlatamam, apartmanın tüm zillerini çalıp hepsiyle kavga etmek geldi içimden, ya sabır dedik kasko var dedik bastık gittik. meğerse olayın iç yüzü başkaymış...
Kedidir kedi.
ben sonunu tahmin ettim. maçta çok bağırdığı için karşı takım taraftarı sinirlenmiş ve hıncını arabadan çıkarmış
Ferhattır, ya da Hürrem...
anlat anlat
Haydi tahmin yürütelim, bakalım kimin tahmini tutacak...
Arkadaş forumda başka konulara bakıyor şu anda online.
İlginç bir durum.
Şu konu yüzünden bir ders çalışamadık.Bir elimde kalem bir elimde telefon ikisini de bırakamadım.Şu arkadaş gelsinde bir açıklasın.Merak ettik.
Arkadaş şu an konu içinde. Haydi ne olur anlat. Devamını bekliyoruz.
Oturduğu yerden gülüyor,kamerası açık kalmış,görüyorum.
Maça yetişeyim diye vitesi çaaat diye 4'e atmış, o sırada arabanın yaşadığı ışınlanma nedeniyle cam-çerçeve çatlamış, silecek lastikleri falan uçup gitmiş. O heyecanla ve gururla (4.vitesin ışınlanma fonksiyonuna sahip olmanın vediği gurur..) görmemiş, maçtan dönününce farketmiş. Yani kendi atraksiyonu yüzünden kırılmış, başkasının suçu yokmuş..
Kullandığı araba şahin. camı kırılsa ne olur. Kırılmasa ne olur. Bakkalda bile satılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: h_öztuna06
......
ha ha ha
nedeni bulundu
sazan.avi
abi hala yok ortalıkta, kesin bi iş geldi başına.
Yarına kadar bekleyelim, olmassa konu dışına alırız, baktık cevap yok mecbur kilit.
Tam heyecanlı yerinde biten dizi bölümü gibi olmuş.