quote:Orijinalden alıntı: AirDreamReklamlar bittiyse devam edebilirsin. Alıntıları Göster galatasaylıymış bunu yapan ...
quote:Orijinalden alıntı: sct_cimbomquote:Orijinalden alıntı: bdurmus Subliminal reklam'da olabilir bu fotoğrafçının ve kafenin reklamı arkasında mossad var! Alıntıları Göster Meraktan çatladık burada. Eğer apartman sakinleri bana yapmış olsaydı kapılarının önüne kamyon yanaştırır moloz dökerdim. Belki.
quote:Orijinalden alıntı: -gg-halen yok mu devamı Alıntıları Göster dağılın beyler bu kadardı haftaya aynı başlıkta aynı saatte buluşmak dileğiyle...
quote:Orijinalden alıntı: m4libudağılın beyler bu kadardı haftaya aynı başlıkta aynı saatte buluşmak dileğiyle...Alıntıları Göster Devamını okumak için DH Premium üyesi olmanız gerekmektedir
quote:Orijinalden alıntı: zeynelkocOlayin ic yuzu meger ruyaymisDevamı haftaya gelecek, şu an kurgu aşamasında galiba.
quote:Orijinalden alıntı: alkın34quote:Orijinalden alıntı: Hakan.. Bu da iyiymiş Alıntıları Göster hayalgücünde problem çıkmış
quote:Orijinalden alıntı: alkın34quote:Orijinalden alıntı: Hakan.. Bu da iyiymiş Alıntıları Göster ne konuymuş arkadaş yaa.. delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı..
quote:Orijinalden alıntı: SISUne konuymuş arkadaş yaa.. delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı..Alıntıları Göster offf bu gece uyku yok bana, bu merakla daha da yaşayamam
quote:Orijinalden alıntı: !sTaNbLuEHepte en heyecanlı yerinde biter zaten Çok merak ettim bak şimdiAlıntıları Göster Keyf'in oralarda rastlamamıştım böyle şeylere ama olayın boyutu farklıymış zaten.Geçmiş olsun.
quote:Orijinalden alıntı: Slade WilsonNe uzun reklammış arkadaş. hadi arkadaşım dışarı çıkacağım seni bekliyorum tüm işlerimi sana göre ayarladım...
Allah korusun adam ölse ne yapacaksınız.Meraktan,intahar edersiniz heralde baksana yemeden içmeden kesilenler var nerdeyse
quote:Orijinalden alıntı: Phantoka Bolum bolum mu yazcaksiniz? İC yuzunu de haftaya ogrencez galiba? Gecmis olsun. Ne güldüm ya :D : D:D