Adamın birine cam sileceği lazım olmuş o ara açık dükkan bulamayınca arkadaşın sileceğini çalarken cam çatlamış hepsi bu..
gecmıs olsun
bahsettiğin yeri biliyorum cafe de keyfe de uğrarım arada bir,maç saati de çok geç bir vakit değil kaldı ki oralarda bu tarz şeyler olmaz,merak ettim iç yüzünü.
Merak ettim ya
arkadaş şimdi ben onu yapanların yerinde olsam yakardım arabayı senin bu yaptığından sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Hutnu!
Paralel evrenden beseball sopası düşmüş arabanın üzerine... Ama tabi bu sahneyi görmeden önce "Previously on Fringe..." şeklinde bir olarak tekrar ilk post'u okumalısınız.
adam tam troll ya. banlayın şu herifi sinirim bozuldu resmen
quote:
Orijinalden alıntı: bakomat
arkadaş şimdi ben onu yapanların yerinde olsam yakardım arabayı senin bu yaptığından sonra
Hadi bu mesajdan sonra tahminler olsun. İlk benden:
Kız arkadaşı intikam almış
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
bu ne şimdi yeni bir reklam stratejisimi.
işin sonunda 5 kavanoz bal bizde 90 tl çıkmasa bari.
Kesin balcıdır bu, ama mısır şuruplusundan
ilgi çekmeye çalışıyormuş gibi geldi bana :P
Rtük'ü şimdi arıyorum. Böle reklam arası mı olur lan meraktan kalemi kemirmeye başladım.
kahve soğudu Kanka!!!
Yuksek bir kamyon kasasi dayanmistir onden. Silecek lastigini parcalayip cami catlatmistir...
ala ala neymiş acaba iç yüzü :)
kesin bütün apartman sakinleri aşağı inip ''niye aracı buraya parkettin'' diye linç etmişlerdir
Sayın mağdur ve haliyle konu sahibi, bu konuya reklam verebilmek için sizinle bir görüşme talep ediyorum. İlgilenirseniz lütfen özel mesaj yoluyla bana ulaşın. Teşekkür ederim.
ulan hala gülüyorum ya ne biçim bi konudur ne biçim bi mesajdır
eee yokmu bi hareket neymiş olay.. pm falan atan varmı olay nedir pampa diye başka konularda görürsek adamı ordan soralım bari