Şimdi Ara

Ön Camı Kırmışlar, Silecek Lastiğini Kopartmışlar! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
2
Favori
15.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee butun yazılanları okudum devamı nerde nende merak ettim şimdi
  • Arkadaş, konuya açıklık getirmezsen öbür sileceği de DH ahalisi koparacak, hadi artık..
  • Açıklıyorum arabanın camını ben kırdım gıcık oluyordum arkadaşa Hadi şimdi dağılabilirsiniz.
  • bu ne yaaa
  • Arabanın ön camında SARI yazılı bir etiket vardı ve sarı renkli yazıyı okumaya çalışıp rahatsız olan bir vatandaş sileceği koparıp cama sağlı sollu girişmiş dimi?!
  • Gerçekten olduysa, geçmiş olsun.
  • Hadi lennn!
  • 3 sayfayı boşuna mı okudum şimdi.
  • dizi mi çekiyoruz bune abi devamı haftaya moduna girmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

[Üye olmadan olayın iç yüzünü göremezsiniz üye olmak için tıklayın]

• Usta devam et reklama girme :)
  • bende bakırkoyde oturuyorum o sokagı cok ıyı bılıyorum kesin bına otoparkın onune cekmıssındır....ama telefon numaranı yazıp aracın ıcıne koysaydın boyle bısı olmazdı bakırkoyde nezıh ınsanlar hala vardır az da olsa neslını devam ettırmektedırler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjj

bende bakırkoyde oturuyorum o sokagı cok ıyı bılıyorum kesin bına otoparkın onune cekmıssındır....ama telefon numaranı yazıp aracın ıcıne koysaydın boyle bısı olmazdı bakırkoyde nezıh ınsanlar hala vardır az da olsa neslını devam ettırmektedırler...

bakırköyde nezih insan kalmadı kardeşim.çoğu sonradan görme zırcahil tiplerle doldu.zaten dışarı ilçelerden gelenler özellikle bitirdi orayı.
  • En güzeli konu dışına taşıyalım. Konu sahibi gelipte açıklama yaparsa tekrar yerine taşırız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ben küçükken her gün TRT Radyo'da sabah 09.45 de ''Arkası Yarın'' vardı. Ah ne güzel günlerdi onlar....
  • arkadaslar devamini yazmis mi konu sahibi merak ediyorum dunden beri
  • öncelikle geçmiş olsun.ama yazının sonunu bağlamadan bırakmanıza anlam veremedim.yoksa nete bağlanmaya fırsat mı bulamadınız.
    forumdaki arkadaşları meraklandırmak için mi böyle bir mesaj yazılmış acaba.yoksa hikayenin sonunu tamamlama yarışması mı var.
  • konu dışında daha yaratıcı cevaplar gelebilir
  • olayın iç yüzünü öğrenebilen oldu mu?
    fatmagül'ün suçu ne acaba?
  • Konuyu açan arkadaş 28 Mart Çarşamba akşamı saat 19:00 sularında gelip ilk mesajını editlemiş.

Foto falan da eklemiş ama olayın ''İç Yüzü'' nü hala açıklamamış..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.