Şimdi Ara

Ön Camı Kırmışlar, Silecek Lastiğini Kopartmışlar! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
2
Favori
15.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Devamını okumak için DH Premium üyesi olmanız gerekmektedir

İyiydi ..
  • bu ne şimdi yeni bir reklam stratejisimi.

işin sonunda 5 kavanoz bal bizde 90 tl çıkmasa bari.
  • meraktan öldük panpa
  • Olayın iç yüzünü paşamın keyfi yerine gelip anlatma isteği doğunca öğreneceğiz. (Herhalde)
  • ne sallasam diye mi düşünüyon
  • Haydi panpa haydi panpa haydi.Tam zamanı tam zamanı şimdi.

Artık açıklamazsanda buradan tonla yiyeceğin küfürleri düşün.Bizi yorma boş boşuna.
  • Walla bak acaip küfür edecem kalbin kırılacak yeter gari

• birazdan çıkıp diyecek cold story panpalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Eminim yanlış arabanın camını kırmışlardır. Benzerliğe kurban gitmiştir. Meğer olayın içyüzü başkaymış dediğinde sanki zarar verenler haklıymış gibi bir intiba uyandı.

Hollanda'da mafya babamın teyze oğlunun aracını evinin önünde ateşli silahla taradı, adamların aradıkları araba Audi A8, babamın kuzenin aracı Audi A6, iki araba da siyah... Plakada da tek fark birinin bir harfi V diğerinin o harfi W... Sonra posta kutusuna özür mektubu yollamışlar

Adam kaskodan yaptırtmak istedi, çok düşük para teklif etmişler, kaskonun dediği "gelin bu aracı perte çıkaralım yarın bir gün tekrar tararlar" sonra kasko aracın 2. el değerinin 2 katını + aracın hurdasını verdi... Hurdayı da sattı

• O degilde adam bize simdi .otuyle guluyodur
  • Kendi arabası değildir meğer bisikletle gelmiştim diyecek
  • devamını anlatmazsan arka camda gidici benden söylemesi
  • Avrupa yakasında bilmem nerdeki kafe diyor.Bilenler bilir diyor birde.Lan nerden bilelim koca İstanbul'da ki kafeyi.Sanki Şükrü Saraçoğlu mübarekBilenler bilir miş.Bilenler bilsin bırak.Söyleme bilenler ben biliyorum desin.Bilmeyen de he he deyip geçsin.Bu ne be bilinmeyenlerle bilinenlerle dolu bi denklem gbi oldu.Bu hikaye daha güzel
  • ya madem bişe anlatcan tam anlat küfrü yicen şimdi nan..
  • Devamını okumak için buraya tıklayınız :D
  • Buradan yetkililere sesleniyorum sonu nasıl bitecek diye bir anket konuya eklenmeli.Bence aslında hepsi ölüymüş
  • başlığı görünce direk "vay okulluçocukları" diye bastım küfürü.
  • takip
  • Şafak Sezer: Baba! Akü yok.
    Cezmi Baskın: Şarjı mi bitmiş la ? Tabi farları açık bırakırsan öyle, olur böyle!
    Şafak Sezer: Baba Akü komple yok çalmışlar.
    Cezmi Baskın: (bardağı fırlatır) Vıyyy
    Şafak Sezer: Kaputu açmışlar bi de aküyü çalmışlar, kaputu açtınız bari aküyü çalmayın, aküyü çalmamış olsalar...

Ön camı kırmışlar deyince direkt bu aklıma geldi benim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.