Ön camı morumsu olan araçlar.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
UV filtre olur genelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UV filtresi butun lamine camlarda vardir zaten.
Ayrica isi yalitimi icin cesitli filtreler oluyor ancak mor olmasi ile alakasi varmi bilmiyorum, benim dikkatimi cekmedi morluk.
air80 kameralarda direk mavi cikiyormus, polarize gozlukle de bazi acilardan cesitli desenler gorunuyor ancak mormu hatirlamiyorum.
-
Orijinal camlarda oluyor. Benim araçta da öyle. 2013 model 308.Filtre durumlarıdır ya da sensör durumları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atermik camların içinde yansıtıcı metal granüller mavi/mor/fuşya renklerinde yansıma yapabilir. İçerden görüntüyü pek etkilemez, dışarıya yansıttığı renklerdir.
Polarize gözlükte iyice belli olan desenler lamine cam teknolojisi ile ilgili. İki cam katmanın bilinen en şeffaf polimerlerden biri olan PVB (poli-vinil bütirat) ile yapışmasında desenler çıkıyor. Dandikliklerinden dolayıdır. Orjinal know-how'a sahip ABD'li LOF / PPG / Owens-Illınois camlarında olmaz. '67 model, en ucuz seriden bir Plymounth'ta yok, bizim Avrupa'lı Mercedes'lerde var. Nasıl bir teknik ise ve elli senedir bilgiyi nasıl koruyabildilerse, diğerleri zamanla çok azaltabildiler ama hiç bir zaman tamamen kurtulamadılar. Yeniyken çok hafif oluyor, seneler geçtikçe yine hortluyor.
-
İlginç şekilde toggda var yazmışsın ya hocam; ben sana daha ilgincini söyleyeyim megane1lerin full paketlerindede bahsettiğin mor camdan (polarize cam) mevcut
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X