Şimdi Ara

Aracın kaput ve camurluğu arasındaki boşluklar farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlanlarda görunuyor arkadaslar sagda bosluk azken soldakı fazla olabılıyor. Bu aracı yapan ustalar bunun ayarlarını bılerek mı yapmıyorlar? Bu ayarlar basit değil mi?

• yetkili servisin pahalı olmasının ve tercih edilmesinin sebebi çoğunlukla böyle ayrıntılar oluyor zaten, işçilik düzgün çıkmayabilir sanayide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığım 0 km araçta bile her yerdeki boşluklar eşit değil, daha önce 0 km alan eş dostun araçlarında da hep benzer boşluk farkları gördüm. Bazısında daha az , kimisinde daha çok oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunbird

yetkili servisin pahalı olmasının ve tercih edilmesinin sebebi çoğunlukla böyle ayrıntılar oluyor zaten, işçilik düzgün çıkmayabilir sanayide
    bunları ayarlayabılırler dıye bılıyorum gocukcuye gıttıgımde ayarını yaparız falan demıstı ordakı bır araca. Belkı forumda yaptıranlar vardır. Yanı anlatmak ıstedıgım arabayı tamır etmısler falan ama neden boyle bır ayarı yapmadan teslım etmısler onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

aldığım 0 km araçta bile her yerdeki boşluklar eşit değil, daha önce 0 km alan eş dostun araçlarında da hep benzer boşluk farkları gördüm. Bazısında daha az , kimisinde daha çok oluyor.
    sıfır aracta nasıl olur hocam cıddımısın
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Valla geçen bir arkadaş için 2. el araç bakıyorduk. Gitti bu 14 yaşındaki aracın parçaları arasındaki boşluk farklarına takıldı aracı almaktan vazgeçti. Sonra getirdim benim aracın yanına, gel incele dedim, araç 0 km. iyice bak , kaza da yok dedim. Sağ ve sol taraftaki parçaların % 100 aynı oranda boşluğa sahip olmadığını kendi gözüyle gördü. Yakından bakınca anlaşılıyor ancak bu dediğim durum. FAzla pimpirikli tipler görür ancak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.