Şimdi Ara

Ön dişlerimi dolgu yaptırdım ama dişin ucu sürekli kırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1.5 ay önce ön dişlerime dolgu yaptırdım fakat sağ dişin köşesi kırılıyor. Yaptırdıktan sonra 3 kere kirildi 3 kere dolgu yaptırdım son 1.5 ayda..ne yapacağımı bilmiyorum..doktor dolgu yapılmadan önce sürekli o köşenin kirilacagindan söz etmedi..ne yapacağim arkadaşlar öneriniz var mı???
     Ön dişlerimi dolgu yaptırdım ama dişin ucu sürekli kırılıyor Ön dişlerimi dolgu yaptırdım ama dişin ucu sürekli kırılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legnd -- 21 Eylül 2015; 12:58:36 >

• Upupuo
  • Doktor alçı ile yaptıysa normal
  • Alçı ile derken anlamadım..açıklarmısın..moralim bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

Alçı ile derken anlamadım..açıklarmısın..moralim bozuk
    ortodonti tedavisi yapılmadan o dişlerden hayır gelmez
  • On dislerde dolgu sakat
  • Aynı sorun bendede var ortodonti tedavisi nasıl oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

On dislerde dolgu sakat
    Allah yardımcın olsun kardeşim.
  • Upup
  • ALLAHU EKBER
  • Bende yaklasık 5-6 ay önce yüzüstü düşerek ön dişlerimden birinin %80 civarını kırmıştım.
    Kanal tedavisi vs vs yapıldı yaklasık 3 seans da halledildi diş yeni gibi oldu.
    Fakat yan dişin sağ alt köşesi çok göz çarpmasa da estetik bir bozukluk yaratacak kadar kırığı var. Banada dediğin gibi dolgu/alçı ne deniyorsa onu yapmıştı ama yemek yerken pat diye çıktı o kısım.
    Çözümünü bende arıyorum ama mantıken dolgu/alçı vs yapılsa gene düşecek çünkü sağlamlığı yok köşede bir bölge ufacık bir şiddetle gene çıkar
  • 3 kere yaptirdim o köşeyi son 1.5 ayda yine kirildi ve bunlar 6 gün 1 gün 6 gün sonra oldu keşke en bastan zinkonyum yaptursaydim simdi paramda yok..
  • Hocam ne kadar dolgu yaparsanız yapın düşücektir şayet arka büyk dişlere yapılan dolgular bile düşmekte size bir önerim olacaktır zirkonyum kaplama yaptırın o kırık dişinizi küçültüyolar oyarak üstüne kaplama yapıyorlar öneririm
  • Bende zinkonyum yaptıracaktım diş doktoru gerek yok zinkonyuma dedi bende dolgu yaptirdim ama şimdi çok pişmanım bu görüntü çok kötü yapılsa bile kiriliyor ne yazikki şimdi param yok ne yapacagimi bilmiyorum...
  • Üzgünüm ama dolgu tutmamış
  • Lamina diş yaptırabilirsin.
  • Bu dolguyu yaptırırken doktor dolguda kaplamada aynı dolgu yaptır kaplamayı sonra yaptırırsin ilerde dedi o zaman zinkonyum yaptıracak param vardı o zaman..ama yaptigi dolgu tutmuyor..beni kandırdı sanırım 3 kere o bölgeyi yaptı 3 kere düştü çok pişman oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legnd

Bu dolguyu yaptırırken doktor dolguda kaplamada aynı dolgu yaptır kaplamayı sonra yaptırırsin ilerde dedi o zaman zinkonyum yaptıracak param vardı o zaman..ama yaptigi dolgu tutmuyor..beni kandırdı sanırım 3 kere o bölgeyi yaptı 3 kere düştü çok pişman oldum
    Dostum bende yaptırdım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Alçıyla falan yaptı herhalde cidden
  • Hocam alçıdan başka neyle yapılıyor biraz açarmısınız???
  • Dalga geçmeye gelmiştim ama vicdanım el vermedi geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.