Şimdi Ara

on dokuz mayıs üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • on dokuz mayıs üniversitesi elektrik-elektronik bölümü düşünüyorum üniversite ve şehir hakkında bilgi ve fikir sahibi olan düşüncelerini bana aktarabilir mi?

• Kardeşim sehir universite ortamı belkide Turkiye ogrencilik hayatına elverişli en iyi yerlerden birisi ama muhendislik Fakültesinde kredi sistemi kötü ama yaz okulu büt çan var hatta insaat da bu sene kilit sistemi de uygulanacak Elk ELT varmı bilmiyorum bunların hepsini bir arada nadir bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_90233610/f_//tm.htm#107878285

shır hakkında konun basında bahsettım bakabılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akifarslann

Kardeşim sehir universite ortamı belkide Turkiye ogrencilik hayatına elverişli en iyi yerlerden birisi ama muhendislik Fakültesinde kredi sistemi kötü ama yaz okulu büt çan var hatta insaat da bu sene kilit sistemi de uygulanacak Elk ELT varmı bilmiyorum bunların hepsini bir arada nadir bulursun

peki bunların hepsini total de düşünürsek yani genel olarak iyi bir yer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şafak buğra

quote:

Kardeşim sehir universite ortamı belkide Turkiye ogrencilik hayatına elverişli en iyi yerlerden birisi ama muhendislik Fakültesinde kredi sistemi kötü ama yaz okulu büt çan var hatta insaat da bu sene kilit sistemi de uygulanacak Elk ELT varmı bilmiyorum bunların hepsini bir arada nadir bulursun

peki bunların hepsini total de düşünürsek yani genel olarak iyi bir yer mi ?

artısı da var eksiside var omü elk elt sanırım 2008 de kuruldu yeni bir bölüm genel olarak şehirde mühendislik fakültesine olumsuz yorumlar var ama okuyan birindn daha iyi bilgi alabilirsin,şehirle ilgili sorun varsa cevaplayabilim

• quote:

artısı da var eksiside var omü elk elt sanırım 2008 de kuruldu yeni bir bölüm genel olarak şehirde mühendislik fakültesine olumsuz yorumlar var ama okuyan birindn daha iyi bilgi alabilirsin,şehirle ilgili sorun varsa cevaplayabilim

ulaşım nasıl şehirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şafak buğra -- 14 Temmuz 2015; 1:46:29 >
  • şafak buğra Ş kullanıcısına yanıt
    Her turlu ulasirsin ulasim sorunu yasamazsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilinmeyenekosankiz kullanıcısına yanıt
    şehir insanıyla öğrencinin ilişkisi nasıl yani mesela alkol almak istesem sahilde veya herhangi başka bi yerde sıkıntı olur mu?
  • olmaz uni Atakum da orası bu konularda geniştir. hiç sıkıntı yasamazsin isteyen istediği gibi yaşayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.