Şimdi Ara

ON GRİD İNVERTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • on grid invertör konusunda bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylaşırlarsa memnun olacağım.

bu invertör ile rüzgardan elde ettiğim elektriği şebekeye vereceğim.Rüzgarın değişken hızlarında

üretilen değişken voltaj ve akım ın akü gibi maliyeti artıran sistem kullanmadan

şebekeye direk 50 hz olarak verilmesi konusunda nekadar verim alınabilir. fotovoltaik sistemlerde

elektrik direk olarak şebekeye veriliyor diye biliyorum ve güneşin aydınlık ve gölgeli anlarında

haliyle voltaj ve akımda da değişkenlik oluyor.benzer şekilde bu rüzgarada uygulanırsa sistemin

çalışması ne kadar verimli olabilir.İnverter secerken nelere dikkat etmemiz gerekecek vb konularda

aydınlatıcı bilgilere acil ihtiyaç duyuyorum arkadaslar

• Yapım tekniği kolay ve sorun değil. Asıl sorun Elk. dağıtım şirketine müracaat edip çift yönlü sayacı takmak. Dağda tepede gördüğünüz o büyük R.T.leride çift yönlü çalışır. Çift yönlü sayaç takabilmek için gerekli prosedürleri tamamlamak gerekir. Bölgenizdeki dağıtım şirketinden bilgi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 8 Kasım 2014; 14:50:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 kablolu step motor ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.