Şimdi Ara

Ön inceleme: Panasonic Eluga Power

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Barcelona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde Panasonic'in Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich işletim sistemli 5 inç'lik telefonu Eluga Power'ı inceleme fırsatı bulduk.

• 3d gözlüklerden kurtulmuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 6 Mart 2012; 19:00:44 >
  • youtube link varsa alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 inç ekran.İyi bir batarya lazım
  • Telefonu beğendim. batarya 1800, yetebilir. İlerde göreceğiz, s3'ün özelliklerine bakarak değişim gösterecek gibi geliyor bana.
  • Kötü görünmüyor,tepki süresi epey hızlı.Geçen Huawei videosunda şu 4 çekirdekli versiyonunda ekranın tepki süresi çok kötü görünüyordu.Menüler arası geçişlerde kasılma oluyordu.
  • Erdi Özüağ, tepkimeyi test ederken bir ara telefondanda hızlandı..:)Telefon doğrusu çok şık ve söylendiği üzere kaliteli malzemelerden yapılmış Sonuta Panasonic yapıyor itimadımız tam.. Türkiye'de tanıtılırsa iyi olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • panasonıc gıbı fırmalar ozellıkle ulkemızde soru ışareti.bin tl ler verıldıkten sonra htc samsung gıbı android te tecrubelı markalar tercıh edılır.panasonıc ın bu telefonları(su gecırmez modelı harıc)bır albenısı ve dıger markalardan fark yaratan bır yonu yokmus gibi görunuyor
  • Tamam power diyor, üst model diyor panasonic ama buna da mı en azından bir led koymadın japon kardeşim?
    Prototip sergiliyorsun diye ümidim devam ediyor led ya da xenon flash için.
  • 4.3 idael değilmi yahu 5ler cıkmaya başladı şimdide büyütmeyin arkadaş su telefonları tabletleri ne diye alıyoruz biz

note moduna girdi hepsi 4.3 e o kadar alışmısken 5 gözüme cok farklı geliyor note'a bi türlü ısınamamım başlıca nedeniydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

3d gözlüklerden kurtulmuşuz

Bir videonun altına bu kadar boş bir yorum atılabilirdi ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liseliler bilmez. bir zamanlar türkiye'de telefon pazarını 4 firma domine ediyordu: ericsson, nokia, panasonic ve motorola. hatta bir gazete haberine göre panasonic'in türkiye'deki pazar payının o kadar yüksek olmasına japonya'daki merkez bile şaşırmıştı. ülkemizde japonya dışında hiç bir ülkede ulaşamadığı pazar payına ulaşmıştı. ilk titreşimli modeli ve görüşme sesi kaydeden telefonu panasonic getirmişti. bunların dışında pazardaki diğer markalar alcatel, sagem ve netaş idi. samsung ve bosh'un küçük ve kibar görünümlü telefonları daha sonraları görülmeye başlandı. unutmadan bir de aselsan 1919 diye yerli bir model çıkmıştı. görünümü ve özellikleri güzel olmasına rağmen oldukça ağırdı. ne yazık ki devamı gelmedi. hey gidi günler... uzun lafın kısası; panasonic'in geri dönmesine sevindim.
  • İkinci telefonum Panasonic markaydı, hiç unutmam o zamanlar telefon ekranları tek renkti, Panasonicde ise ekran ışığı değiştirme özelliği vardı, biz de vauv diyorduk :)
  • panasonic gd92 kullanmıştım. ses kaydını zil sesi yapıp hava atardım. anılarım canlandı :) Birde cem yılmazın reklamı vardı. Kiminle dans ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilcetiner -- 7 Mart 2012; 10:09:58 >
  • panasonic alırken düşünmek lazım bu kadar geniş pazar varken !...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAR@N

liseliler bilmez. bir zamanlar türkiyede telefon pazarını 4 firma domine ediyordu: ericsson, nokia, panasonic ve motorola. hatta bir gazete haberine göre panasonicin türkiyedeki pazar payının o kadar yüksek olmasına japonyadaki merkez bile şaşırmıştı. ülkemizde japonya dışında hiç bir ülkede ulaşamadığı pazar payına ulaşmıştı. ilk titreşimli modeli ve görüşme sesi kaydeden telefonu panasonic getirmişti. bunların dışında pazardaki diğer markalar alcatel, sagem ve netaş idi. samsung ve boshun küçük ve kibar görünümlü telefonları daha sonraları görülmeye başlandı. unutmadan bir de aselsan 1919 diye yerli bir model çıkmıştı. görünümü ve özellikleri güzel olmasına rağmen oldukça ağırdı. ne yazık ki devamı gelmedi. hey gidi günler... uzun lafın kısası; panasonicin geri dönmesine sevindim.

Aselsan'ın dönmesine daha çok sevinirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

Orijinalden alıntı: netten^

3d gözlüklerden kurtulmuşuz

Bir videonun altına bu kadar boş bir yorum atılabilirdi ancak

sanane arkadaşım?
  • ah aselsan ah...
  • Komedyen arkadaşlarımız da yerini almış yorumlarda. Tak hocam gözlüğünü, boşver milleti. Oldukça sade duruyor telefon, fena değil bence. Panasonic geri döndü diyebiliriz, sağlam telefonlar üretiyordu eskiden.
  • @NETTEN SEN NE KADAR ŞAKACIYMIŞSIN YA SİZİN GİBİ İNSANLAR NERDE BİR MALZEME BULSAKDA DALGA GEÇİCEK KAFASINDASINIZ ADAMIN GÖZ PROBLEMİNİ BİLMİYORUZ BELKİ HASSAS BİR NOKTASI BEYLER BUNU DÜŞÜNÜREK YORUM YAPIN (YAĞCILIK DEİL BENDE GÖZLÜK KULLANIYORUM O YÜZDEN YAZMAK İSTEDİM YORUMU) PANASONİC GEÇKALDI GİBİ AMA GİDEREK BÜYÜYECEĞİNDEN HİÇ BİR ŞÜPHEM YOK
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.