Şimdi Ara

Ön inceleme: Türkiye'deki en güçlü tablet bilgisayar; Exper EasyPad (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
19.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de iyi gider fiya/performans kralı Türk markasından geliyor inşallah hadi bakkalım. Türk firmalarının da yeni teknolojilere ayak uydurması çok hoş bir durum.
  • EasyPad P11MS alınacak en iyi tablettir şu an piyasada.Cihaza 2gb ram taksalardı gzel olurdu tabi.32gb SSd fiyatı yükseltmişte olabilir, tek başına 40-50 dolar farkeder SSD tabi markası nedir bilmiyoz.

Fabrika çıkışı:300 dolar desek(ki daha ucuzdur) +nakliye(3-4$)+garanti(2-3$)+işletim sistemi(110$)+ %25 Exper koysa + %25-30 mağazalar= 651$
  • Honeycomb güncellemesi geldiğinde güzel alet olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00
    saçmalığa bak 1024 x 600 ekran çözünürlüğü var 1080p video oynayma özelliğe sahip zaten ekranı o kadar desteklemiyor hdmı ile tv vs lerde seyretme imkanı tanıyor diyeceksiniz ama o tür cihazlarda zaten usb girişleri var usb depolama belleğe attığım video orada rahat seyredebilirim. 1080p video kayıt yapma özelliği olsa neyse resmen göz boyama teknolojiden anlamayan sazanlara iyi satış yapar diyeceğim bu

Ekranin çözünürlüğünün düşük olması birşey degistirmez 1080p yi oynatmak cihazın ozelliklerine bağlı, her tablet oynatamaz 1080p yi..

konfigürasyon olarak gayet başarılı fiyat olarakta bence f/p ürünü:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram 256mb diye ortalığı karıştırmışlardı. Demediklerini bırakmamışlardı.
  • Beyler alicaksaniz kesinlikle almayin ekrani mik gibi hani laptoplarda ekrana yandqn bakinca karanlik olur ya onun en beter halini dusunun ekrana dimdik bakmaniz lazim zaten buyuk bisey tam dik tutamiyosunuz sehpaya falan koymaniz lazim sehpayada dimdik bakmaniz lazim

• tegra 2 li hemde 600 tl ye peynir ekmek gibi satar bu valla bi de xoom iyi fiyattan gelirse tr ye süper olur valla
  • Arkadaslar urunu dun Mıgrostan aldık.Ilk ızlenımler olarak gayet guzel. Oradakı teshır urunune baktıgımızda dokunmatık ekranı bıraz sorunlu gelmıstı ama aldıgımız gayet tatmınkar dokunmatık hassasıyetı olarak. Multıtouch ozellıgı olması guzel,uzerınde sım kart yerı var ama ıstege baglı yazılmıs,aktıf degıl.O versıyonuda yok su anda. ekran parlaklıgı guzel. yukarıdakı arkadasın dedıgı gıbı ılla tam dık bakmanız gerekmıyori,gayet guzel bır sekılde kullanıyorsunuz. menu gecıslerı hızlı,anımasyonlu arka plan mevcut. blutooth baglantısı , usb baglantısı sorunsuz. HDMI ı deneme ımkanımız olmadı sımdılık. malzeme olarak gayet kalıtelı,cın malları gıbı esneme fln yapmıyor. Ama ekran ınce uzun gıbı geldı bana :S onun dısında su anda bır sorun yok.Dun abıme almıstık bugunde kendıme alacagım.Bence o fıyat aralıgında gayet ıyı.

• Tarık

Tablet bilgisayarların oturması 2011 sonunu bulur. Onun için acele etmeye gerek yok. Çünkü şimdi alırsın iki ay sonra daha özellikli olanı çıkar.

Hd film oynatma gibi, ön kemrası 3 megapiksel, arka kamerası 5 megapiksel ve hd kayıt yapma özelliği vb özellikler. Bence biraz piyasanın oturmasını beklemek lazım. Şu an firmalar büyük bir iştahla piyasaya yeni tablet bilgisayarlar sürüyor.
  • Toplantı esnasında Exper yetkililerine EasyPad P10AN'nin, Android 3.0 güncellemesi alıp almayacağını da sorduk. Güncellemelere önem verdiklerini belirten yetkililer, Android'in tabletler için hazırlanmış ilk gerçek sürümü olan Honeycomb adlı Android 3.0 için net bir tarih vermediler.

böyle saçmalıkmı olur bütün android tabletler 3.0 ile çıkacak bunda 3.0 geleceği muamma..baştan kaybetti.
  • açıkçası özellikleri çok iyi olabilir ama exper le cok yakın çalışmış birisi olarak söylüyorum: ürün teknik desteği, müşteri hizmetleri ve yazılımsal geliştirmelerde çok iyi iş çıkaracaklarını sanmıyorum. en azından notebook ve desktop tecrübelerim bunları aklıma getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabe

EasyPad P11MS alınacak en iyi tablettir şu an piyasada.Cihaza 2gb ram taksalardı gzel olurdu tabi.32gb SSd fiyatı yükseltmişte olabilir, tek başına 40-50 dolar farkeder SSD tabi markası nedir bilmiyoz.

Fabrika çıkışı:300 dolar desek(ki daha ucuzdur) +nakliye(3-4$)+garanti(2-3$)+işletim sistemi(110$)+ %25 Exper koysa + %25-30 mağazalar= 651$

Olağanüstü saçma bir hesap yapmışsınız. Kafanız bulanık yada dumanlı, bari başkalarının kafasını bulandırmayın!.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

Toplantı esnasında Exper yetkililerine EasyPad P10AN'nin, Android 3.0 güncellemesi alıp almayacağını da sorduk. Güncellemelere önem verdiklerini belirten yetkililer, Android'in tabletler için hazırlanmış ilk gerçek sürümü olan Honeycomb adlı Android 3.0 için net bir tarih vermediler.

böyle saçmalıkmı olur bütün android tabletler 3.0 ile çıkacak bunda 3.0 geleceği muamma..baştan kaybetti.

üstad bu dediginin benzerini forumda söyledim, rakip firmacı oldum satış sonrası desteği ne zaman hesaba katıp ürün alacağız merak ediyorum. ondan tühhh çekiyoruz..

• ben android tabanlı olmasını pek anlayamıyorum daha doğrusu aklımda canlandıramıyorum bir bilgisayar kullanıcısı olarak yani ben sadece android uyumlu uygulamalar ve oyunlarmı yükleyebileceğim,,uygulamalar neyse de oyunları eğlenceli olsada bilisayarda ki gibi olamaz....Bana tam bilgisayar gibi gelmiyor açıkcası böyle olunca w7 li olanı daha iyi imiş ama oda pahalı ayrıca 3G olmaması ürünün varoluş nedeni ile çelişiyor bu alet yolda dışarda kullanım için uygun her gittiğim yerde wifi mi arayacağım....Bu arada bu ön incelemenin devamı gelecek sanırım,umarım karşılaştırmalı bir inceleme olur en azından dokunmatiğinde ipad rahatlığı varmı merak ediyorum....
  • Fiyat ve alet iyi de 2 şey var ;

3G var mı ?

Android 3.0 gelecek mi ?
  • BEYLER OKUMADA BİR PROBLEMMİ VAR 649 DOLAR + KATMA DELİ VERGİSİ YAZIYOR ORADA--------------------------------------------------------------EasyPad P11MS'de 649$+KDV olarak belirlenen satış fiyatı ile bu ayın sonuna doğru kullanıma sunulacak.
  • İlk modelin özellikleri pahalı olan 2.sine göre daha iyi. 2 modelin ekranlarını birbirleriyle değiştirmek lazım. En azından çözünürlüklerini.

Tegra2 1080p video çözebiliyor, 1080p Flash videolarda durum nasıl bilmiyorum ama 720p leri de rahatlıkla oynatabilir. Fakat ekranı en fazla 540p ye izin veriyor. Tabi bu durum Android 2.2'den de kaynaklanıyor olabilir. Atomlu sistem en fazla 720p videoları ve 540p Flash videoları takılmadan oynatabilir, doğru düzgün Aero desteği veremez buna rağmen ekran çözünürlüğü hayli fazla. Herşey iyi güzel ama burası biraz garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Orijinalden alıntı: sabe

EasyPad P11MS alınacak en iyi tablettir şu an piyasada.Cihaza 2gb ram taksalardı gzel olurdu tabi.32gb SSd fiyatı yükseltmişte olabilir, tek başına 40-50 dolar farkeder SSD tabi markası nedir bilmiyoz.

Olağanüstü saçma bir hesap yapmışsınız. Kafanız bulanık yada dumanlı, bari başkalarının kafasını bulandırmayın!.

Saçma ve olağanüstü kısımları açıklayın o zaman.Sadece işletim sistemi fiyatı toptancılarda 93 dolar, gold certificate member olduğunu düşünürsek Exper daha ucuza alıyordur.

• Bu pazarıda artık takip edemez oldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hartim

ben android tabanlı olmasını pek anlayamıyorum daha doğrusu aklımda canlandıramıyorum bir bilgisayar kullanıcısı olarak yani ben sadece android uyumlu uygulamalar ve oyunlarmı yükleyebileceğim,,uygulamalar neyse de oyunları eğlenceli olsada bilisayarda ki gibi olamaz....Bana tam bilgisayar gibi gelmiyor açıkcası böyle olunca w7 li olanı daha iyi imiş ama oda pahalı ayrıca 3G olmaması ürünün varoluş nedeni ile çelişiyor bu alet yolda dışarda kullanım için uygun her gittiğim yerde wifi mi arayacağım....Bu arada bu ön incelemenin devamı gelecek sanırım,umarım karşılaştırmalı bir inceleme olur en azından dokunmatiğinde ipad rahatlığı varmı merak ediyorum....

Bildiğim kadarıyla cihazlar 3G'li olarak gümrüğe girerse cep telefonu gibi vergilendiriliyor ve devletin farklı kurumuda devreye giriyor, ismini hatırlamıyorum kurumun.Eğer 3G modülleri ayrıca getirirlerse burada kayıt ettirebilirler ve cihaza sonradan takabilirler ve gümrükte bununla ayrıyetten uğraşmazlar yada ürün kutularına 3G yazmazsanız gümrükteki bilir kişi zaten ürünü sökmeyeceği için anlamaz bu sayede ürünün içerisinde montajlı olarak 3G'leride sokabilirsiniz .Eminim boşta bir PCI girişi vardır anakartın üzerinde.3G modüllerin Çin piyasasındaki fiyatları 50$ civarında.Aynı anda hem wireless hem de 3G sunabilen modüllerde mevcut.Genelde "Sierra Wireless" markasının modüllerini kullanıyorlar tablet pc lerde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.