Şimdi Ara

Ön kamerada 3. Kez kayma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 kez ekran değişti. Kamera tekrar kaydı ve 3. Kez randevu aldım... Benim merak ettiğim aynı arzadan 3 kez yaşadığım için para iadesi veya yeni cihaz talebinde bulunabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bulunabılırsın ama apple cıhaz mıhaz deısme ve para ıadesı yapmas. kufur etsen az yanı. amerıka olsun anında cıhaz deısırler.
  • Peki nereye basvurabilirim ?

• Cevap bekliyorum arkadaslar acil yarın randevu var nasıl konuşmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktaass

Peki nereye basvurabilirim ?

Hocam cihazı apple a götürün. Para iadesi ya da değişim, hangisini istiyorsanız belirtin. Ama apple para iadesi veya değişime yanaşmayıp yine tamir ederse tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

• Para iadesi çok zor diye düşünüyorum. Ama cihaz değişimi yapabilir. Ben cihazımı kamera kaymasından dolayı götürdüm. Ekran değişecek 2 saat sonra gelin alın dediler tamam dedim. Gittim yeni iphone verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktaass

Arkadaşlar 2 kez ekran değişti. Kamera tekrar kaydı ve 3. Kez randevu aldım... Benim merak ettiğim aynı arzadan 3 kez yaşadığım için para iadesi veya yeni cihaz talebinde bulunabilir miyim ?

evet 3 kere olduktan sonra 4 için randevu alındığı zaman hakkınız olduğunu duymuştum fatura bedeli yada yenisi yenisi yok ise bir üst modeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ip 6 ön kamera ters çekiyor
    10 yıl önce açıldı
    Ekranda 2-3 Parmak Yatay Parazit
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.