Bildirim
Ön kamerada 3. Kez kayma
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Evet bulunabılırsın ama apple cıhaz mıhaz deısme ve para ıadesı yapmas. kufur etsen az yanı. amerıka olsun anında cıhaz deısırler. -
Peki nereye basvurabilirim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap bekliyorum arkadaslar acil yarın randevu var nasıl konuşmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: furkanaktaass
Peki nereye basvurabilirim ?
Hocam cihazı apple a götürün. Para iadesi ya da değişim, hangisini istiyorsanız belirtin. Ama apple para iadesi veya değişime yanaşmayıp yine tamir ederse tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
Para iadesi çok zor diye düşünüyorum. Ama cihaz değişimi yapabilir. Ben cihazımı kamera kaymasından dolayı götürdüm. Ekran değişecek 2 saat sonra gelin alın dediler tamam dedim. Gittim yeni iphone verdiler -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanaktaass
Arkadaşlar 2 kez ekran değişti. Kamera tekrar kaydı ve 3. Kez randevu aldım... Benim merak ettiğim aynı arzadan 3 kez yaşadığım için para iadesi veya yeni cihaz talebinde bulunabilir miyim ?
evet 3 kere olduktan sonra 4 için randevu alındığı zaman hakkınız olduğunu duymuştum fatura bedeli yada yenisi yenisi yok ise bir üst modeli
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone ekranda yeşil çizgi
- iki iphone birbirine aktarma
- bildirim sesi gelmiyor
- iphone şarj soketi temassızlık
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- en iyi telefon kılıfı markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X