Şimdi Ara

Ön kapı hoparlörü tavsiyesi -LÜTFEN YARDIM-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracım vw caddy ön kapı hoparlörü yetersiz kaldığı kanatindeyim arkada sistemim var sistemim şunlar kapasitör for-x 1.5 farad anfiler sub in jbl 1201.1 ovallerin için 4 tanesi jbl75.4 te baglı 2 tane ovalimde roadson usa 505 mi ne onda baglı yani 6 tane ovalim var pioneer 600 watt sub olarakta orion un tam özelliklerini bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile 38 cm 2000 watt 1000 rms sesi açtığımda önler çok kısık kalıyır arkanın da sesini kısmak istemiyorum yüksek ses için dizdim bunu yani birde sanki önler ses bozuyor gibi önleri de anfiyr baglasam faydası olurmı baglanırmı yada önler için güzel bi hoparlör tavsiyesi istiyorum anfiyefr baglaya bilirim önleri yani sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruhadam38 -- 5 Eylül 2016; 10:04:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orjinal hoparlörse o kadar ovalın altında ezilmesi normal tamam yüksek ses ama çok yük binmis arabaya yapacağınız ön kapıya kaliteli mid takımı arkaya kaliteli bir oval gayet tatmin ederdi sizi. Alınacak mid hangi amfiye bağlanacak? Araçta ayriyeten akü var mı ?

• Tamam one kaliteli biseyler gerekte arka kotumu diyosunuz ben 3 takima 750 tl para verdim pioneer 600 watt 100 rms yani ve guzelde ses veriyor bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.