Şimdi Ara

ÖN KAYIT ACİL YARDIM SON GÜN!!!!!ERCİYES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar erciyes üniversitesini KAZANDIM SABAH ÖN KAYIT YAPTIM ÜNİVERSİTEYE GİTMEME GEREK VARMI KAYIT İÇİN BİR GÜN VERMİŞLER SON GÜN ÜNİVERSİTEYİ ARIYORUM MEŞGUL ÇALIYOR NE YAPMALIYIM NOLUR YARDIM EDİN ACİL ARKADŞLAR
    BİDE ÖN KAYIT BİLGİLERİ NASIL DEĞİŞİYOR YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

• Hocam ön kayıt mı yoksa e-kayıt mı bahsettiğin şey?

Misal ben Katip çelebi üniv kazandım. Üniversitenin sitesinden ön kayıt yaptırdım. Sonra devletin sitesinden e-kayıt yaptırdım.Üniversiteye direk gitmeme gerek kalmadı. Eğitim öğretim başlayınca ilk hafta gerekli belgeleri teslim edersiniz yazmışlar. Klavuzu iyice oku emin ol bence.
  • HOCAM SANA ŞÖYLE ANLATAYIM ERCİYES İNŞAAT BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM SABAH YOLA ÇIKACAKTIK ERCİYES ÜNİVERSİTESİNİN SİTESİNE GİRDİM ÖN KAYIT YAPMADAN GELMEYİN YAZIYORDU
    ÖN KAYITA GİRDİM BİRKAÇ FORUM DOLDURDUM SONRA KAYDA GELMENİZE GEREK YOKTUR YAZISI GELDİ BENDE BÖLE BİRŞEY OLUYOMU DİYE SORMAK İSTEDİM ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN 1 GÜN VERMİŞLER BENDE NE YAPTIĞIMI BİLMİYORUM SIKINTI OLURMU ACABA? BUGÜN SON GÜN HOCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1686 -- 15 Ağustos 2016; 12:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1686

HOCAM SANA ŞÖYLE ANLATAYIM ERCİYES İNŞAAT BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM SABAH YOLA ÇIKACAKTIK ERCİYES ÜNİVERSİTESİNİN SİTESİNE GİRDİM ÖN KAYIT YAPMADAN GELMEYİN YAZIYORDU
    ÖN KAYITA GİRDİM BİRKAÇ FORUM DOLDURDUM SONRA KAYDA GELMENİZE GEREK YOKTUR YAZISI GELDİ BENDE BÖLE BİRŞEY OLUYOMU DİYE SORMAK İSTEDİM ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN 1 GÜN VERMİŞLER BENDE NE YAPTIĞIMI BİLMİYORUM SIKINTI OLURMU ACABA?

turkiye.gov.tr sitesinden kayıt yaptırmadan tam anlamıyla kayıt olacağını düşünmüyorum hocam. Ne desem yalan olur yanlış yönlendirmeyeyim. Sen e-kayıt yapmadıysan yap veya o 1 günlük kayıt gününde okula git kayıt ol.

Benim tavsiyem üniversiteyi ara sor iyice onlar kayıt için neler yapman gerektiğini anlatır

• HOCAM ARIYORUM AÇAN YOK SÜREKLİ MEŞGUL ÇALIYOR AÇMIYORLAR ŞEREFSİZLER BUGÜN DE KAYIT GÜNÜYDÜ HOCAM KAÇA KADAR AÇIK OLUR ACABA?
  • quote:

HOCAM ARIYORUM AÇAN YOK SÜREKLİ MEŞGUL ÇALIYOR AÇMIYORLAR ŞEREFSİZLER BUGÜN DE KAYIT GÜNÜYDÜ HOCAM KAÇA KADAR AÇIK OLUR ACABA?

Bu durum benimde başıma geldi bugün gerçekten çok can sıkıcı. Kendi yerleştiğim üniversiteye ukaşmaya çalışıyorum telefonu açan yok. Kim bilir kaç tane öğrenci bilgi almak için deli gibi internette araştırma yapıyor şu zamanlar ama asıl bilgi alınacak yer yani üniversitelerin telefonu kapalı.
    Herhalde 6'ya kadar açık olurlar. Senin yerinde olsaydım turkiye.gov.tr sitesinden e-kayıt yapardım en azından işimi garantiye almış olurdum.
  • O NASIL OLUYOR HOCAM
  • quote:

O NASIL OLUYOR HOCAM
    Obisis yaz google ilk sıradakine tıkla.
  • Warcraft94 W kullanıcısına yanıt
    TIKLAYINCA NE OLUYOR?
  • quote:

TIKLAYINCA NE OLUYOR?

Duyurular kısmında yazıyor kayıtlarla ilgili bişiler
    HOCAM YAZDIĞI ŞEY GETİRİLECEK BELGELER FALAN FİLAN ORDA ÇOK BİŞİ YOK ARKADAŞ
  • quote:

O NASIL OLUYOR HOCAM

https://www.turkiye.gov.tr/ sitesinde giriş yap. Solda e-hizmetlere bas. En aşağıda Üniversite E-Kayıt var. Oradan üniversite kaydını tamamlayabilirsin.
  • quote:

HOCAM YAZDIĞI ŞEY GETİRİLECEK BELGELER FALAN FİLAN ORDA ÇOK BİŞİ YOK ARKADAŞ

ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!! diyor ya orada detaylı bilgi için tıklayınız diyor belge inidiriyor orada yazıyor.Kayıt nasıl yapılacağı
  • ŞİFRE FELAN ALACAZ MI ?
    HOCAM ÖN KAYIT YAPTIRIN DİYOR YAPTIM AMA SIKINTI ÇIKARMI DİYE SORUYORUM
  • quote:

ŞİFRE FELAN ALACAZ MI ?

PTT'den E-Devlet şifresi alman lazım 2 liraya.
  • ÇABUK OLUYOR MU HOCAM E DEVLETTEN BİDE KOLAY MI BEN FAZLA ANLAMAM
  • quote:

ÇABUK OLUYOR MU HOCAM E DEVLETTEN BİDE KOLAY MI BEN FAZLA ANLAMAM

Evet telaş yapma yüzbinlerce öğrencinin kullanacağı kayıt işlemini karışık yapmazlar zaten :) e-devlette seni gayet güzel yönlendiriyor . Kolayca yaparsın yani
  • mustafa1686 M kullanıcısına yanıt
    10 sn ye kayıt olmuştum sanırım.
  • Evet Evet yazıp bitiriyorsun telaş yapma son sayfada çıkan belgeyi kaydet çıktısını al bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.