Bildirim
Ön kolum bacağınızdan kalın mı? (SS'li) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kilo versen çok iyi bir vücuda sahip olabilirsin fakat o kilodayken bir şey ifade etmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Berk
quote:
Orijinalden alıntı: Audiophility
quote:
Orijinalden alıntı: tüng
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tüng
Değil. Ayrıca büyüklüğü yağ oranın düşükse bir önem kazanır
Ön kolda fazla yağ bulunmaz ki hocam. :)
Olur hocam. Yağ oranınız düşük olsaydı şöyle ya da buna yakın olurdu.
Bu da %5 altı yağ oranı hocam. Zaten o yağ oranına ulaşsam kim bilir neler yaparım. :) Ön kolumun sertliği fena değil hocam, sertliğini beğeniyorum.
%5 altı what?????????????????????????????????????
Abi bilmiyorsan sallama bu adam %7-8 civarı
%5 altı nedir sen ne sanıyorsun yağ oranını :) Olympiacılar bile 1-2 gün %4 de kalıyorlar sonra asılıyorlar tekrar
Olabilir, zaten galiba %3 altı yağ oranı ölüm riski demekmiş. Doğrudur o zaman. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oooo helal dombili seni -
Kayra ?
-
Nusret gibi o ne la öyle -
Yağ oranı azalıp kasa dönüşürse o zaman anlam kazanır
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: seker1adam
Hocam margarinlemi yaptınız
40 kg cheat curl yaparak, hem de tek elde. Videosu vardı, buradan da izleyen oldu. Lakin MacFIT'ten ayrıldım, bu kadar büyük bir dambılı tekrar bulamayabilirim.
Hocam yanlış anlama bizim bi arkadaş vardı tek seferde 500 tane mekik çekiyordu ama karın kasına dair hiç bir şey görünmüyordu
Haa sen diyorsanki ben kendimden e vucut yapımdan yağlarımdan memnunum onu bilemem bence yaptığın şeylerin bir amacı olmalı
Diyet yapmadığın sürece bu hareketleri yapman sana görsel olarak bir değişiklik katmaz ayrıca sağlık olarakda ilerde eksi olarak döner
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kımseye acımam ama sana artık acımaya baslıyorum.Kacıncı fake hesap kacıncı sacma konu.Sısmansın bunu burdakı hepımızden daha ıyı bılıyorsun.1gun agırlık kaldırmıssın kıme ne.Amac hergun calısmak. -
alt bacağımdan hatta üst bacağımın basenlerinden bile kalın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır, değil. Bacağım ön kolundan daha kalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 14 Şubat 2017; 23:48:3 > -
Geldin mi yine lan obez. Olmuşsun 1000 kilo hala oranı buranı sarıp ölçüyorsun. -
-
Kolun bacağımdan değil kafamdan kalın
Şüphesiz ki bir gün otobüs de kaldıracağım, 10 yıl da beklemem gerekse, bunu yapacağım.
https://youtu.be/W1CK-trpsto
masallah kol benden kalin. mutlu ol ustadim
Hocam macfitten memnun muydunuz? ben de başlamak istiyordum kötü yorum vardı baya emin olamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Chill Man
Hocam macfitten memnun muydunuz? ben de başlamak istiyordum kötü yorum vardı baya emin olamadım.
Ömür'deki gayet iyi idi hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X