Şimdi Ara

Ön kolum bacağınızdan kalın mı? (SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayra neden bu kadar takıntılısın güç olayına? Kilo ver kardeşim bırak bu işleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audiophility

quote:

Orijinalden alıntı: Chill Man

Hocam macfitten memnun muydunuz? ben de başlamak istiyordum kötü yorum vardı baya emin olamadım.

Ömür'deki gayet iyi idi hocam.

Kalabalık oluyor mu? Bir de o
    program filan için yardımcı oluyorlar mı? Konuyu da fazla dağıtmıyım kol iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Man -- 15 Şubat 2017; 0:1:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Kilo ver, sonra hem kas yaparsın hem de güç kazanırsın. Herşeyin bi sırası var.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam macfitten memnun muydunuz? ben de başlamak istiyordum kötü yorum vardı baya emin olamadım.

Ömür'deki gayet iyi idi hocam.

Kalabalık oluyor mu? Bir de o
    program filan için yardımcı oluyorlar mı? Konuyu da fazla dağıtmıyım kol iyiymiş

Program paralı. Lakin sadece hafta sonları kalabalık oluyor, özellikle de Pazar günleri.

• Audiophility A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler.

• Temel reis sen misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu kafa tası cevrenizide ölçermisiniz merak ettim .

• Ciddi obsesiyete ve ozguven sorunlarin var.Asiri obez ve cirkin oldugun icin bunu iyi bir seye baglamak istiyorsun kendini guclu veya kasli saniyorsun ama bunlarin hepsi yag.Kilon yukseldikce kaldirdigin agirlikta dogal olarak artar bu seni guclu kilmaz ogren bunu

• Kayra gelmiş hoş gelmiş :)
  • güüüüm diye ses çıkartır vurduğu anda ama ben döverim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Kayra gelmiş hoş gelmiş :)

Hoş bulduk dostum. Nasıl gidiyor? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mestrant

Ciddi obsesiyete ve ozguven sorunlarin var.Asiri obez ve cirkin oldugun icin bunu iyi bir seye baglamak istiyorsun kendini guclu veya kasli saniyorsun ama bunlarin hepsi yag.Kilon yukseldikce kaldirdigin agirlikta dogal olarak artar bu seni guclu kilmaz ogren bunu

Bakalım hocam, kilo vermeye çalışıyorum. Teknik öğrenmeye de bakıyorum. Kilo verdikçe kaslarım rahatladığı için kaldırdığım ağırlığın da kat kat artacağını söylemişsiniz, evet, bu doğru. Zamanla oldukça iyi bir konuma geleceğimi biliyorum hiç şüphesiz ki. Güç dediğiniz şey çoğunlukla kiloya bakmaz, bu konuda da haklısınız. Şu ana kadar 25 - 30 kg verdim, çok daha kötüydüm, devam da edeceğim. Ayrıca yüz hatlarımın da düzgün olması beni düzgün biri yapacaktır.

Teşekkürler.

• Ekmek mi o

• 5-6 yıldır Türkiye'de bilek güreşinde 90 kg sikletinde derece alma hayalim var, halen devam ediyor. Bunun için kilo vermek dışında çoğu şeyi denedim aslında ama ağır siklette derece almak çok zor, kilo vermeliyim. Bu hedefimden hiç vazgeçmemiş olmam bence güzel bir şey.

• Bu arada, cahil olup da, cahil olduğunu bile bilmeyenlere gelsin bu yorum.

125 kiloya düştüğümde 160 kg squat yapabiliyordum ama ne zaman 160 kg oldum, 125 kg bile yapamadım. Şimdi tekrar 140 - 150 kiloya Squat konusunda. 90 kg olursam bence 180 kiloyu bulur. Sanıyorlar ki her kilosu olan iyi ağırlık kaldırır, yok öyle bir şey. Ben eğer yağ oranım düşük olsaydı, işte o zaman ağır olmanın avantajını görürdüm.

• Ya lütfen bu foruma girme git yatağında yat o kiloyla nasıl yürüyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

Ya lütfen bu foruma girme git yatağında yat o kiloyla nasıl yürüyosun?

Anlamıyorum bu kendini bilmezleri, kendileri 50 kg olunca 130 kiloyu yürüyemez sanıyorlar. Kardeş ben 15 - 20 dakika boks torbasında çalışıyorum. Sen 1 dakikada kesilirsin. 200 kg adamlar var koşabilen. Maraton bitiren en ağır adam 185 kilo mu neydi, lütfen cehaletinizi susturun.

• quote:

quote:

Anlamıyorum bu kendini bilmezleri, kendileri 50 kg olunca 130 kiloyu yürüyemez sanıyorlar. Kardeş ben 15 - 20 dakika boks torbasında çalışıyorum. Sen 1 dakikada kesilirsin. 200 kg adamlar var koşabilen. Maraton bitiren en ağır adam 185 kilo mu neydi, lütfen cehaletinizi susturun.

He he tamam dombili

• quote:

quote:

quote:

He he tamam dombili

Tamam tüy.

• Dün mü ne bütün dinlere giydiren kardeşimiz Kayra imiş. Bilseydim ona göre tavır alırdım, ezik bir hayatın dışa vurumunu anlayışla karşılamak lazım. Tedavi olman şart.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.