Şimdi Ara

Ön onaylı 17 bin ihtiyaç kredisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir otomobil almayı planlıyorum ve 14'e otomobili mal etsem, 3 bin lira da masraflara gider diye düşünüyorum. Akbank maaş hesabım var ve mesaj geldi 26800 liraya kadar ön onaylı krediniz hazır diye, ön onaylı ne oluyor? Yani 17 bin istesem kesin verirler mi demektir bu? Kredi kartlarımın dönem borcunu düzenli ödeyen biriyim 2 kartım var birisi ziraat genç bankkart limiti 500 tl diğeri de axess kart limiti 500 tl. Arabayı bulduktan sonra mı alayım krediyi yoksa önce krediyi çekip öyle mi araba arayayım? Cevaplar için teşekkürler şimdiden.

• Maaş ne alıyonuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Maaş ne alıyonuz??

Ortalama 2500 TL aylık. Sigortaya yatırdıkları 1300 ama maalesef, eğer bunun için sorduysanız.
  • Max. 10 K verirler.....Onunda aylık ödemesi 366 TL....Araba , şu an sizin için hayal ötesi........

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Max. 10 K verirler.....Onunda aylık ödemesi 366 TL....Araba , şu an sizin için hayal ötesi........

Öyleyse kötü ya. Asgari ücretten yatırma olayından dolayı mı öyle dediniz;?
  • Arkadaş her konuda böyle yorumlar yapıyor aldırmayın. Başka krediniz yoksa maaşınızın maksimum 20-25 katına kadar kullanabilirsiniz akbank ta buna göre hesap yapıp size ön onay vermiştir zaten ya da puanınız çok iyidir yani istediğiniz rakamı çekebilirsiniz ayrıca bu ara akbankın şubeden kredi faizleri de çok uygun değerlendirebilirsiniz. Maaş bordrosu ve nüfus cüzdanı ile gitmeniz yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerimo

Arkadaş her konuda böyle yorumlar yapıyor aldırmayın. Başka krediniz yoksa maaşınızın maksimum 20-25 katına kadar kullanabilirsiniz akbank ta buna göre hesap yapıp size ön onay vermiştir zaten ya da puanınız çok iyidir yani istediğiniz rakamı çekebilirsiniz ayrıca bu ara akbankın şubeden kredi faizleri de çok uygun değerlendirebilirsiniz. Maaş bordrosu ve nüfus cüzdanı ile gitmeniz yeterli.

Hayır başka kredim yok, kartlarımı bu zamana kadar hep düzenli ödedim hiç 1 gün bile geciktirmedim şimdiye kadar. sadece birkaç ay önce Axessin asgarisini ödemiştim onun dışında başka problemim olmadı. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim çünkü bir süredir hayal kuruyorum ve böyle bir sebep yüzünden bu işin olmaması insanı ayrı üzer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akbank internet şubeye gir direk kredi var anında ordan 15000 tl yaz maksimum son rakam başvur paran 5 dk içinde hesabında evraksız olay bu kadar başkalarının lafına bakma sen
  • her konuda böyle yorumlar yapıyor aldırmayın. Başka krediniz yoksa maaşınızın maksimum 20-25 katına kadar kullanabilirsiniz akbank ta buna göre hesap yapıp size ön onay vermiştir zaten ya da puanınız çok iyidir yani istediğiniz rakamı çekebilirsiniz ayrıca bu ara akbankın şubeden kredi faizleri de çok uygun değerlendirebilirsiniz. Maaş bordrosu ve nüfus cüzdanı ile gitmeniz yeterli.

sadece birkaç ay önce Axessin asgarisini ödemiştim onun dışında başka problemim olmadı. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim çünkü bir süredir hayal kuruyorum ve böyle bir sebep yüzünden bu işin olmaması insanı ayrı üzer.Ak Bank sms ile ya da internet bankacılığı ile 30 bin hazır kredi veriyor.
    http://www.dunden.com/subeye-gitmeden-aninda-online-kredi-basvurusu/

• 17 bin tl kredi ne ki, hemen verirler bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.