Şimdi Ara

ön panel ses çıkışında cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, anakartım p55-a-ud4, kasa aerocool vx9-pro, ekran kartı sapphire hd 5770.

anakartın arkadaki ana ses girişinde pürüzsüz temiz ses aliyorum fakat kasanın ön panelindeki girişe ne bağlarsam bağlayayım (hoparlör, kulaklık) altından hafif bir cızırtı geliyor yanlız bu öyle bilindik bir cızırtı değil, oldukça hafif ve bilgisayarda hareket yokken kendini göstermiyor (oyun açınca geliyor ya da windosta ekranları hareket ettirince, işlem yapınca vesaire), aslında bu cızırtı ses kalitesini etkilemiyor, yine ön panelden temiz ses alıyorum ancak cızırtı elbette insanı rahatsız ediyor. birkaç araştırma sonucunda cızırtıya sebep olabilecek kaynaklar arasında hoparlör vs gördüm, ancak farklı hoparlörler denedim ve cızırtı aynı cızırtı olarak kaldı, bunu o yüzden eledim, jak girişinde sorun olabilir mi ? benim düşündüğüm şu, cızırtılara manyetik alanlar da yol açıyormuş ve dediğim gibi bilgisayar atıl dururken cızırtı yok ama oyun açtığımda ya da ekranı hareket ettiğimde cızırtı geliyor bir şekilde ön panel ses sistemi ekran kartının manyetik alanından etkileniyor olabilir mi ? örneğin şimdi mp3 açtım ve bilgisayarda hiçbir aktivite yapmıyorum, cızırtı yok temiz çalıyor. fikri olan varsa çözümünü söylesin lütfen.

• ^
  • ön panel jak girisini degistirin ön jack girisin icindeki metal yamulmustur Stereo jackı tam temas ettırmeye calısın yanı jackla oynayın tam temas edecegı yerı bulucaksınız ozaman sesı kalıtelı vericektir
  • kasayi ilk aldigimda kulakligi ilk sefer takarken oldukca zorlanmisti zaten, o zaman kasayi defolu almis olabilir miyim ? sırf jack girisi yuzunden de koca kasayi getir gotur yapmak istemiyorum. pahali bir sey degil sanirim.
  • kasanın önundeki jack panelini cıkar Elektronik çiye git onlar yapar kasayı yeni aldıgımda kasanının on panel kullaklık cıkısı ıcındeki metal gevsekti jakı taktıgımda sesi dogru duzgun alamıyordum
    zamanla degistirdim 2 ayda bir jakları yeniliyorum cift giris var biri bozuk suan digeride bozuldumu degistircem fazla birsey degil enfazla 2 ve 2.5 tl veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 21 Nisan 2010; 1:11:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.