Şimdi Ara

on road tipi atv yi ehliyetsiz kullanırsak ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşındayım biriktirdiğim para ile aşağıdaki linkini attığım atv yi almak istiyorum. bu tip motorları polisler genellikle hep durdurur mu? azami süratleri ne kadar? 250cc atv ehliyeti kaç yaşında alınır?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-bumoto-jinling-dikkatler-uzerinizde-olacak-215498197/detay yardımlarınızı bekliyorum eğer kullananlar olduysa on road ın off road a göre avantajını ve dezavantajlarını öğrenmek istiyorum.

• eger vitesli ise a2 ehliyeti alman lazım ki bunuda bu yaşta alamassın ama vitessiz ise 15 yaşında sürücü kurslarıyla irtibata geçip onşardan ehliyet alabilirsin ve o zaman bi sorun olmaz.
    Sürecegin yere göre vaglı şehir için on road uygun görülür daha hzılı daha yumuşak daha dinamik dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fitessiz dediğin otomatiklerde onun içinde yer alıyor mu? racing tipilere römork takılıyor mu? yuki marka arazi tipi on road buldum 2 kişilik fotoğrafı aşağıda var bu sorun olurmu ehliyet için birde sürücü kursuna gidip ne diyeceğim ehliyet için A1 mi eğer A1 se 150cc ye kadarmış. birde utv buldum bunun için ehliyet sorunu olurmu?
     on road tipi atv yi ehliyetsiz kullanırsak ne olur

• fotolar bunlar eğer önerileriniz olursa öncelikle racing olmadı bu tip 2 kişilik olursa çok iyi olur uygun bi fiyata arıyorum.
     on road tipi atv yi ehliyetsiz kullanırsak ne olur on road tipi atv yi ehliyetsiz kullanırsak ne olur

• Zannetmem. Benim annemin gümüşhanedeki köyündeki dedeler kullanıyor plakasız. Çok da hoş. Tabi olduğun yer büyükşehirse sıkıntı olur.

• Linkteki alet Apaçi işi bence ve ayrıca ceza yersin ehliyetsiz kullanmaktan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.