Şimdi Ara

ON SAAT KAMPANYASI BALON MU ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tamam iyi de 6 ay sonra kampanya bitiyor ve de diğer operatörler cazip kampanya yaptılar. ne olacak diğer operatöre geçemeyecekmiyim. Ya da geçersem 60 YTL faturaya yansıtılacakmış.
    Türkcell neden özgürlüğü kısıtlıyorsun .
    Vodafone un söylediği özgürlük bu olsa gerek.
    Bence TÜRKCELL bunun için bi açıklama yapması gerekecek.

• Bence de sınırlardan kurtulaun vodafone geçin
  • bencede turkcellden kurtul vodafone geç.
  • Turkcell'i sevmeyen, kampanyalarını beğenmeyen,antipatisi olan, o öyle olmaz böyle olur diyen. Vodafone geçip Kurtulun TURKCELL'DEN.

Size ne anlatsak boş çünkü.
    Hee balon. Şişir de patlat.
  • tksharmely türkcell i sevmezsek seçmezdik herhalde. diğerlerinin kampanyaları daha berbat.
    ancak on saat kampanyası aboneyi bağlamaktan başka birşey değil.
    abone bir oraya bir buraya kafasını vurmasın amaçlı birşey . oraya buraya güvercin takla, ters takla atmasın gelsin kuzu kuzu 6 ay bana geçinsin benden, diğer 6 ay da ben onu yolarım amacıyla yapılmış olabilir. Bu arada diğer operatörlerden de hiç bir faaliyet olmaması da tuhaf bir şey. Türkcell için numara taşımaya karşı olduğunu söylemişlerdi. nasıl karşı olmak bu. Yoksa Türkcell ''alın size numara taşıma'' deyip diğer operatörleri bitirmek üzere.
    Bir de türkcell numara taşımaya karşı olmasaymış neler olurmuş.

• Bu kampanyalar göz boyama.. 8 yıldır kullanıyorum Turkcelli.. 7.5 yıl boyunca kanımı emdi, sonra rekabet başlayınca göz boyamak için son 5-6 aydır kampanya yapmaya başladılar. 7.5 yıl boyunca ortalama faturam bugunun parasıyla 300 den aşağı düşmedi ve bana hiçbir güzellikleri olmadı.7.5 yıl boyunca ayda 300ytl ver hiçbi güzellik yapma (pardon adresime hediye simkart yolladılar Allah Razı olsun), sonra numaranızı turkcelle taşıyın ayda 150 kontor yukle seni bedavaya yakın konusturuyum diye kampanyalar başlat reklamlar ver... Eee bizi inek gibi sağdın, sayemizde büyüdün ama istersen 50 liraya sınırsız konuştur beni bu saatten sonra işim olmaz. Turkcelli son 6 aydır yaptıklarıyla tanıyanlar bilemez bunları ne anlatsak boş...
  • 2000'den bu yana Turkcell kullanıcısıyım. Turkcell'in önceki dönemlerini de biliyorum. Telsim'in Şebeke içi sınırsız SMS verdiği dönemde Turkcell'de SMS atmak 2 kontördü. Aria her ay 300 Kontör ücretsiz verirken Turkcell faturam 60 YTL'den aşağı düşmüyordu.

Geçmişle yaşayanlar, geçmişte kalırlar ve geleceğe asla bakamazlar. Çünkü kör olmuşlardır artık.

Ben Turkcell her zaman güzeldi demiyorum. Şuan en iyi Turkcell. Turkcell bundan sonra da güzel olacak demiyorum. ŞUAN EN İYİ OPERATÖR TURKCELL!

* Turkcell'in Numara Taşıma Sistemine karşı olması farklı bir konu. Turkcell'in karşı olması da doğruydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahatki

tksharmely türkcell i sevmezsek seçmezdik herhalde. diğerlerinin kampanyaları daha berbat.
    abone bir oraya bir buraya kafasını vurmasın amaçlı birşey . oraya buraya güvercin takla, ters takla atmasın gelsin kuzu kuzu 6 ay bana geçinsin benden, diğer 6 ay da ben onu yolarım amacıyla yapılmış olabilir. Bu arada diğer operatörlerden de hiç bir faaliyet olmaması da tuhaf bir şey. Türkcell için numara taşımaya karşı olduğunu söylemişlerdi. nasıl karşı olmak bu. Yoksa Türkcell ''alın size numara taşıma'' deyip diğer operatörleri bitirmek üzere.

+ Ben

Neredeyse benim düşüncelerimi özetlemişsiniz; o yüzden "+ Ben" dedim. Hakikaten de, diğer operatörlerin NTS sebebiyle hala kayda değer hiçbir kampanya yapmamış olmasına ben de şaşırıyorum (zaten Vodafone Vodafone olalı dişe dokunur kampanya pek az yaptı. Avea da pek kampanya yapmıyor; ama cazip tarifeleri var). Yine de insan bu NTS gazıyla (hem de prestij açısından) kampanyalar veya yeni tarifeler çıkarmaz mı yahu? Sanki herkes koşa koşa kucaklarına gelecek! Biliinirlik açısından Turkcell zaten öndeydi; ehh, son yıllarda dönemsel kampanyalarda da öne çıktı; konuşma ve mesaj sorunsuzluğu açısından -maalesef- en iyisi Turkcell (Turkcell'e bayıldığımdan filan söylemiyorum. Forumdaki operatör başlıklarındaki topiklerden okuduklarıma ve etraftan duyduklarıma göre yorumluyorum). Tamam, Turkcell çok ucuz değil; ama "Turkcell çok kazık. 200 YTL fatura ödüyorum her ay" diyenler de "işini bilmeyen çavuşlar......" bence Zira şu tarifeleri iyice araştırsalar (dikkat: anlık kampanyaları bile hesaba katmadan söylüyorum), paketsiz kullanıp ödedikleri 200 YTL'lik faturayı, paket kullanarak 60-70 YTL'ye düşürmeleri içten bile değil (en basitinden, her yöne 600 dakikalık Gold paket, her şey dahil 70 küsür YTL; her isteyene de veriliyor). Velhasıl, Turkcell ucuz değil; ama kesinlikle kazık da değil (paketlerini ve kampanyalarını kullanınca hiç mi hiç değil).

• quote:

Orjinalden alıntı: Fenman

quote:

tksharmely türkcell i sevmezsek seçmezdik herhalde. diğerlerinin kampanyaları daha berbat.

+ Ben

Neredeyse benim düşüncelerimi özetlemişsiniz; o yüzden "+ Ben" dedim. Hakikaten de, diğer operatörlerin NTS sebebiyle hala kayda değer hiçbir kampanya yapmamış olmasına ben de şaşırıyorum (zaten Vodafone Vodafone olalı dişe dokunur kampanya pek az yaptı. Avea da pek kampanya yapmıyor; ama cazip tarifeleri var). Yine de insan bu NTS gazıyla (hem de prestij açısından) kampanyalar veya yeni tarifeler çıkarmaz mı yahu? Sanki herkes koşa koşa kucaklarına gelecek! Biliinirlik açısından Turkcell zaten öndeydi; ehh, son yıllarda dönemsel kampanyalarda da öne çıktı; konuşma ve mesaj sorunsuzluğu açısından -maalesef- en iyisi Turkcell (Turkcell'e bayıldığımdan filan söylemiyorum. Forumdaki operatör başlıklarındaki topiklerden okuduklarıma ve etraftan duyduklarıma göre yorumluyorum). Tamam, Turkcell çok ucuz değil; ama "Turkcell çok kazık. 200 YTL fatura ödüyorum her ay" diyenler de "işini bilmeyen çavuşlar......" bence Zira şu tarifeleri iyice araştırsalar (dikkat: anlık kampanyaları bile hesaba katmadan söylüyorum), paketsiz kullanıp ödedikleri 200 YTL'lik faturayı, paket kullanarak 60-70 YTL'ye düşürmeleri içten bile değil (en basitinden, her yöne 600 dakikalık Gold paket, her şey dahil 70 küsür YTL; her isteyene de veriliyor). Velhasıl, Turkcell ucuz değil; ama kesinlikle kazık da değil (paketlerini ve kampanyalarını kullanınca hiç mi hiç değil).

Bundan 2-3 ay önce her yöne 600 dakika konuşulsaydı Turkcelle aylık kaç lira gelirdi fatura acaba? Ben söylüyüm..Bizbize tarifesiyle aylık 350 YTL fatura öderdiniz.Şimdi 70 lira ödüyoruz. Tam 5 katı.. Bana bunu kimse açıklayamaz.. Şuan yaptığı kampanyalarla bile diğer operatorlere fiyat konusunda anca yaklaşabilmiş ve birden en iyi turkcell olmuş.. Vay be.. 7.5 senedir turkcell benden fazladan 350-70=280 280X7.5X12=25.200YTL almış.. Orta sınıf bir araba parası eder bu.. Biree turkcell madem bu fiyatlara konuşturabiliyordun yıllarca bizi neden kazıkladın sorusunu sormak bile işini bilmeyen çavuşluk olmuş...

• Geçmişle yaşayanlar, geçmişte kalırlar ve geleceğe asla bakamazlar. Çünkü kör olmuşlardır artık.
    Başka bir şey demek istemiyorum artık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 13 Kasım 2008; 1:03:17 >
  • Bende şöyle bir son nokta koymak istiyorum: Geçmişini unutan, Geleceğini yitirmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt
    quote:

Orjinalden alıntı: Fenman
    quote:

+ Ben

Bundan 2-3 ay önce her yöne 600 dakika konuşulsaydı Turkcelle aylık kaç lira gelirdi fatura acaba? Ben söylüyüm..Bizbize tarifesiyle aylık 350 YTL fatura öderdiniz.Şimdi 70 lira ödüyoruz. Tam 5 katı.. Bana bunu kimse açıklayamaz.. Şuan yaptığı kampanyalarla bile diğer operatorlere fiyat konusunda anca yaklaşabilmiş ve birden en iyi turkcell olmuş.. Vay be.. 7.5 senedir turkcell benden fazladan 350-70=280 280X7.5X12=25.200YTL almış.. Orta sınıf bir araba parası eder bu.. Biree turkcell madem bu fiyatlara konuşturabiliyordun yıllarca bizi neden kazıkladın sorusunu sormak bile işini bilmeyen çavuşluk olmuş...

Sayın gkkt

Laf sokuyor gibi gözüküp sizi kızdırdığım için özür dilerim; zira yazıma baktım da, hiç öyle bir amacım olmadığı halde gidişatı sebebiyla ucu size dokunur gibi olmuş. Sadece size değil, geçmiş yıllarda sizin gibi 100'lerce YTL fatura ödeyenlere de dokunmuş. Bunu da düzelteyim; amacım, geçmiş yıllarda yüklü fatura ödeyenlere de laf sokmak değildi kesinlikle. Ben yakın zamanı ve günümüzü kastederek yazmıştım; zira geçen aylarda birkaç arkadaşımın paket kullanmama sebebiyle boşu boşuna yüklü faturalar ödediğini öğrenip onlara müdahale ettiğim için aklım biraz orada kalmış (hatta onlardan yola çıkarak "işini bilmeyen çavuşlar..." demiş olduğumu fark ediyorum). Evet, yakın zamana ait bir yorum olduğunu belirtmeyerek eksik yazdığımı da kabul ediyorum. Bu konuda üstüne alınacak herkesten özür dilerim ("yazdı-sildi" olmaması için mesajıma da dokunmuyorum).

Evet, geçmişte Turkcell kazıktı (bunun farkındalığında olduğumu belirtmek içiin, son kampanyalar hakkında arkadaşlarıma yazdığım e-mail'den bir cümleyi de aynen buraya kopyalamak isterim):

- Bu uğraşımın mottosu olarak da şunu seçtim: "senelerdir Turkcell'e çuvalla para veriyoruz; bu rekabetin doğurduğu avantajlardan sonuna kadar faydalanmak da hakkımız"

Ama yakın zamanda kazıklığının devam ettiğini söylemek zor. Tabii geçmişi unutup Turkcell'den kaçmak da (özellikle de NTS sayesinde) mümkün; ama böylesi bir intikam almak yerine, Turkcell'in sunduğu imkanları ve kampanyaları sonuna kadar kullanmak bence daha doğru bir hareket olacaktır.

Sayın gkkt ve sayın tksharmely, lütfen aramızda gerginlik olmasın. Nasreddin Hoca misali sizlere şunu söylemek istiyorum: "Sen de haklısın, sen de haklısın" (politik bir laf olarak söylemiyorum; inanarak söylüyorum). Bunu keskin ve gergin bir savunmaya dönüştürmeyin lütfen. Biz en iyisi Turkcell başlığını yakından takip edelim ve Turkcell'in sunduğu imkanları sonuna kadar kullanmakla uğraşalım

• boşverin arkadaşlar turkcell bizi yolduğunu zannetsin

halbuki baya bir süredir ben yoluyorum ve

yolmayada devam edeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

boşverin arkadaşlar turkcell bizi yolduğunu zannetsin

yolmayada devam edeceğim

yolmasını bilenler yoluyor hocam. turkcell sayesinde zengin olacağım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

boşverin arkadaşlar turkcell bizi yolduğunu zannetsin

yolmayada devam edeceğim

yolmasını bilenler yoluyor hocam. turkcell sayesinde zengin olacağım ben

dogru dıyorsun hocam........... ayrıca dünle bügünü kıyaslamak bence dogru degıl tur4kcell suan bir numara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.