Şimdi Ara

On the Basis of Sex | Felicity Jones & Armie Hammer & Justin Theroux

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @bakiniz Ruth Bader Ginsburg’un hayatını konu alan, Felicity Jones, Armie Hammer ve Justin Theroux’lu On the Basis of Sex’ten ilk kare yayınlandı. 9 Kasım'da vizyona girecek filmi Ginsburg’un yeğeni Daniel Stiepleman yazdı, The Leftovers’ın yönetmeni Mimi Leder yönetti.

On the Basis of Sex | Felicity Jones & Armie Hammer & Justin Theroux

• Konusu da yazılsaydı iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Konusu da yazılsaydı iyi olurdu.
    Yazıyor zaten. Ruth Bader Ginsburg'u konu alacakmış. ABD'nin ilk kadın hakimiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 6 Mayıs 2018; 16:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Yazıyor zaten. Ruth Bader Ginsburg'u konu alacakmış. ABD'nin ilk kadın hakimiymiş.

Alıntıları Göster
    Tamam da kimdir bu, hayatının hangi kesitini anlatacaklar falan onları diyorum. Neyse araştırdım buldum ekleyeyim amme hizmeti olsun Tam ayrıntılı anlatan Türk siteleri yok. Yabancı dili olan daha iyi kaynaklar bulabilir.

Filmde Felicity Jones, Amerika’nın ilk kadın hakimi Ruth Bader Ginsburg‘u canlandırıyor. ABD Yüksek Adalet Divanı Hâkimi olan Ruth Bader Ginsburg, aynı zamanda kadın hakları için yaptığı çalışmalarla da bilinen bir isim. Film Ruth Bader Ginsburg’un, yaşam öyküsünün yanı sıra kadın hakları için verdiği mücadeleyi de izleme imkanına erişeceğiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.