Bildirim
On the Basis of Sex | Felicity Jones & Armie Hammer & Justin Theroux
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Konusu da yazılsaydı iyi olurdu. -
Yazıyor zaten. Ruth Bader Ginsburg'u konu alacakmış. ABD'nin ilk kadın hakimiymiş.quote:
Orijinalden alıntı: 津波
Konusu da yazılsaydı iyi olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 6 Mayıs 2018; 16:58:30 > -
Tamam da kimdir bu, hayatının hangi kesitini anlatacaklar falan onları diyorum. Neyse araştırdım buldum ekleyeyim amme hizmeti olsunquote:
Orijinalden alıntı: BoJack Horseman
Yazıyor zaten. Ruth Bader Ginsburg'u konu alacakmış. ABD'nin ilk kadın hakimiymiş.
Alıntıları GösterTam ayrıntılı anlatan Türk siteleri yok. Yabancı dili olan daha iyi kaynaklar bulabilir.
Filmde Felicity Jones, Amerika’nın ilk kadın hakimi Ruth Bader Ginsburg‘u canlandırıyor. ABD Yüksek Adalet Divanı Hâkimi olan Ruth Bader Ginsburg, aynı zamanda kadın hakları için yaptığı çalışmalarla da bilinen bir isim. Film Ruth Bader Ginsburg’un, yaşam öyküsünün yanı sıra kadın hakları için verdiği mücadeleyi de izleme imkanına erişeceğiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X