Şimdi Ara

Ön yargı kırmak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir durum var üniversitenin ilk başında bir kızdan hoşlanıyordum.Erken davrandım bir şekilde haberi oldu.Bir şekilde olamayacağını hareketleriyle tavırlarıyla belli etti.Mesela aynı ortamda konuşmaya çalışıyordum konuşmuyordu.Çekingendi ve kasılıyordu.Ben 2-3 ay kadar uğraştım ve farklı bir ortama girdim.3 ay kadarda bu ortamda takıldım.Fakat sevdiğim arkadaşlarım onun yanındaydı ve 2 haftadır onun ortamında takılıyorum.Eskisi gibi değil ama ayıp olmasın diye konuşuyor (bilirsiniz) bugün bir arkadaşım sayesinde birşey öğrendim.Bulunduğum ortamdan rahatsız olduğunu ifade etmiş.Varlığımdan rahatsız olduğunu belirtmiş.Banane lan deyip çekip gidebilirdim ama benden dolayı böyle düşünüyor.Ona karşıda ne saygısızlık nede kötü bişey yaptım yani beni kötü bilmesini istemem.Gözündeki imajımı önyargısını silmek isterim.Artık olup olamacağı çok önemli değil ama bu şekilde düşünmesini istemiyorum ne yapabilirim?

• kızda ki havalara bak rahatsız oluyormuş ya bırak allah aşkına malın teki işte ne uğraşıyon rahatsız oluyorsa gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayz_atlgan

Şöyle bir durum var üniversitenin ilk başında bir kızdan hoşlanıyordum.Erken davrandım bir şekilde haberi oldu.Bir şekilde olamayacağını hareketleriyle tavırlarıyla belli etti.Mesela aynı ortamda konuşmaya çalışıyordum konuşmuyordu.Çekingendi ve kasılıyordu.Ben 2-3 ay kadar uğraştım ve farklı bir ortama girdim.3 ay kadarda bu ortamda takıldım.Fakat sevdiğim arkadaşlarım onun yanındaydı ve 2 haftadır onun ortamında takılıyorum.Eskisi gibi değil ama ayıp olmasın diye konuşuyor (bilirsiniz) bugün bir arkadaşım sayesinde birşey öğrendim.Bulunduğum ortamdan rahatsız olduğunu ifade etmiş.Varlığımdan rahatsız olduğunu belirtmiş.Banane lan deyip çekip gidebilirdim ama benden dolayı böyle düşünüyor.Ona karşıda ne saygısızlık nede kötü bişey yaptım yani beni kötü bilmesini istemem.Gözündeki imajımı önyargısını silmek isterim.Artık olup olamacağı çok önemli değil ama bu şekilde düşünmesini istemiyorum ne yapabilirim?

8 yıl önce aynı durum oldu kız arkadaş kalalım dedi.hiçbir zaman bana kötü davranmadı
    ortaokulda aynı sırada oturduk, hiçbir zaman beni reddettiğini kimseye söylemedi.
    her gördüğünde benle sohbet etti ki hala ediyoruz.
    çoğu ortamda aynı yerlerdeydik hiçbir zaman şikayetini duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Şöyle bir durum var üniversitenin ilk başında bir kızdan hoşlanıyordum.Erken davrandım bir şekilde haberi oldu.Bir şekilde olamayacağını hareketleriyle tavırlarıyla belli etti.Mesela aynı ortamda konuşmaya çalışıyordum konuşmuyordu.Çekingendi ve kasılıyordu.Ben 2-3 ay kadar uğraştım ve farklı bir ortama girdim.3 ay kadarda bu ortamda takıldım.Fakat sevdiğim arkadaşlarım onun yanındaydı ve 2 haftadır onun ortamında takılıyorum.Eskisi gibi değil ama ayıp olmasın diye konuşuyor (bilirsiniz) bugün bir arkadaşım sayesinde birşey öğrendim.Bulunduğum ortamdan rahatsız olduğunu ifade etmiş.Varlığımdan rahatsız olduğunu belirtmiş.Banane lan deyip çekip gidebilirdim ama benden dolayı böyle düşünüyor.Ona karşıda ne saygısızlık nede kötü bişey yaptım yani beni kötü bilmesini istemem.Gözündeki imajımı önyargısını silmek isterim.Artık olup olamacağı çok önemli değil ama bu şekilde düşünmesini istemiyorum ne yapabilirim?

8 yıl önce aynı durum oldu kız arkadaş kalalım dedi.hiçbir zaman bana kötü davranmadı
    ortaokulda aynı sırada oturduk, hiçbir zaman beni reddettiğini kimseye söylemedi.

ben söylemedim arkadaş olarakta kalalım demedi hala öyle zannediyor olabilir.ama arkadaşım arkadaş olmak isteğimi belirtmiş heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crayz_atlgan -- 11 Mart 2013; 15:40:07 >

• aynı olay bendede var aseletini koruycan takmayacaksın kızı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

ben söylemedim arkadaş olarakta kalalım demedi hala öyle zannediyor olabilir.ama arkadaşım arkadaş olmak isteğimi belirtmiş heralde

takma hocam kızı boşver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.