Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: Panişır

Uzunca bir süre eski kız arkadaşımla görüşmemiştim. Ne kadar iyi ki, tam da unutmaya başlamıştım onu. Sonra bir ara muhabbet edelim diye bir mesaj geldi kendisinden. Ben de tamam deyip kabul ettim. İnternetten görüşmeye başladık. 1 hafta kadar konuştuk. Belli ki özlemişti beni. Ben de onu özlemiştim. Ama 1-2 ay gibi bir süre görüşmediğim için alışmaya başlamıştım. Neyse...

Tekrar görüşmeye başladıktan sonra her şey başa dönmüş gibi oldu. Ama ben aradaki arkadaşlık ilişkisini ilerletmeye niyetli değildim, bunu belirteyim öncelikle.

Sabahtan akşama kadar konuşuyorduk, her şey iyiydi hoştu. Sonra birden yine uzaklaştı benden. Seneye KPSS'ye girecek, çalışmalara başlamıştı. Ben de bu uzaklaşmanın nedenini çalışma temposunu artırmasına bağlamıştım. Tekrar görüşmeye başladıktan 1 hafta sonra ilginç bir konuşma geçti aramızda. Olmayacak duaya amin diyorum, hayal alemindeyim şu anda gibi şeyler söyledi. Ben anladım bir şeyler olduğunu ama anlamazdan gelmeye çalıştım. Hatta, Sefa belki okuyosundur şu anda. Sana da söylemiştim bazı şeylerden şüphelendiğimi.

Ve bu sabah uzun süredir uğramadığım facebook hesabıma giriş yaptım. ...'in bir ilişkisi var yazıyordu kocaman. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Tam da bu uzaklaşma döneminde gerçekleşmiş bir güncellemeydi bu. Ne yapacağımı bilemedim. Üstelik bu sefer ciddi mi diye soran bir arkadaşına evet ciddi diye cevap vermiş. Bende hiç böyle bir şey yapmamıştı. Hatta onbca süre birlikte olmamıza rağmen ilişki durumna benim adımı yazmıyordu. Sadece ilişkisi var diye görünüyordu. Bütün moralim alt üst oldu. Ben de hayırlı olsun, mutlusundur umarım yazdım.

Sonuç olarak; Kız resmen yalnız kalınca beni kendisine çekti. Vakit geçirmek için beni kullandı. Hayatına biri girince de kullanılmış bir peçete gibi attı beni kenara. Ben nasıl bu kızla birlikte olmuşum diye soruyorum şimdi kendime. Sen büyüksün Allah'ım demekten başka da bir şey yapamıyorum...

Sabah sabah çok kötü oldum. Tabi ki kızın hayatında birileri olacak, benden sonra tabi ki bir şeyler yaşayacak, ileride evlenecek tabi ki. Ama beni kullanıp da sonra bir kenara koyması çok dokundu. İçimi dökeyim dedim. Kendinizi kullandırtmayın dostlar

Bu dediğini yapan o kadar çok kız var ki Erkekde vardır belki...

Evet hocam haklısın, karaktersiz insan çok...

Bu arada dün akşam içip içip kendimi paraladım, bu sırada da foruma bir şeyler yazmışım. O yazdıklarımı ve şu an düşündüklerimi karşılaştırıyorum da, resmen kendimle çelişiyorum. Duygularım ve mantığım ters düşüyor. İçinden çıkamıyorum artık...
  • Seni beklemek hayata küsmek demek...
  • quote:

Seni beklemek hayata küsmek demek...

bu konuyu defalarca okudum ve dünde gözden geçirmiştim.Her defasında benim ki yapmaz benim ki bırakmaz diyordum.Fakat bi kaç saat önce 6 aylık (ilişki alt yapısı 4 seneye dayanan) ilişkimi bitirdim.Saçma sapan yalanlar yüzünden saçma sapan bahaneler yüzünden.Yalanlarını hep tolere ettim göz göre göre inandım ama artık beynim yeter dedi ve bitirdim.Arkadaşlar 1 defa bile olsa büyük bir yalan yakalarsanız onun devamı kesinlikle gelir.Laf vardır "Bir defa çalan herzaman çalar" bu gerçekten böyle.Son zamanlarda ne yemek yiyebiliyodum ne de uyku uyuyabiliyodum kendime zarar vermeye başlamıştım.20 yaşımdayım ömrümden ömür gitti.Fakat şu anda üstümden yük kalktı o kadar rahatım ki.Evliliğe oynarım bundan sonra.Çoluk çocukla laf kavgası yapmaktan bıktım.Yukarıda biryerlerde okudum "erkek kurt bir defa s...." bundan sonra böyle.Allah hepinize hayırlı insanlar nasip etsin arkadaşlar.
  • quote:

Uzunca bir süre eski kız arkadaşımla görüşmemiştim. Ne kadar iyi ki, tam da unutmaya başlamıştım onu. Sonra bir ara muhabbet edelim diye bir mesaj geldi kendisinden. Ben de tamam deyip kabul ettim. İnternetten görüşmeye başladık. 1 hafta kadar konuştuk. Belli ki özlemişti beni. Ben de onu özlemiştim. Ama 1-2 ay gibi bir süre görüşmediğim için alışmaya başlamıştım. Neyse...

Tekrar görüşmeye başladıktan sonra her şey başa dönmüş gibi oldu. Ama ben aradaki arkadaşlık ilişkisini ilerletmeye niyetli değildim, bunu belirteyim öncelikle.

Sabahtan akşama kadar konuşuyorduk, her şey iyiydi hoştu. Sonra birden yine uzaklaştı benden. Seneye KPSS'ye girecek, çalışmalara başlamıştı. Ben de bu uzaklaşmanın nedenini çalışma temposunu artırmasına bağlamıştım. Tekrar görüşmeye başladıktan 1 hafta sonra ilginç bir konuşma geçti aramızda. Olmayacak duaya amin diyorum, hayal alemindeyim şu anda gibi şeyler söyledi. Ben anladım bir şeyler olduğunu ama anlamazdan gelmeye çalıştım. Hatta, Sefa belki okuyosundur şu anda. Sana da söylemiştim bazı şeylerden şüphelendiğimi.

Ve bu sabah uzun süredir uğramadığım facebook hesabıma giriş yaptım. ...'in bir ilişkisi var yazıyordu kocaman. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Tam da bu uzaklaşma döneminde gerçekleşmiş bir güncellemeydi bu. Ne yapacağımı bilemedim. Üstelik bu sefer ciddi mi diye soran bir arkadaşına evet ciddi diye cevap vermiş. Bende hiç böyle bir şey yapmamıştı. Hatta onbca süre birlikte olmamıza rağmen ilişki durumna benim adımı yazmıyordu. Sadece ilişkisi var diye görünüyordu. Bütün moralim alt üst oldu. Ben de hayırlı olsun, mutlusundur umarım yazdım.

Sonuç olarak; Kız resmen yalnız kalınca beni kendisine çekti. Vakit geçirmek için beni kullandı. Hayatına biri girince de kullanılmış bir peçete gibi attı beni kenara. Ben nasıl bu kızla birlikte olmuşum diye soruyorum şimdi kendime. Sen büyüksün Allah'ım demekten başka da bir şey yapamıyorum...

Sabah sabah çok kötü oldum. Tabi ki kızın hayatında birileri olacak, benden sonra tabi ki bir şeyler yaşayacak, ileride evlenecek tabi ki. Ama beni kullanıp da sonra bir kenara koyması çok dokundu. İçimi dökeyim dedim. Kendinizi kullandırtmayın dostlar

eski sevgili zor günlerde kullanılmak içindir bunu unutma derim çok şey yaşadım bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb__hell

quote:

eski sevgili zor günlerde kullanılmak içindir bunu unutma derim çok şey yaşadım bu konuda.

Hakikaten öyleymiş hocam, ben de yeni anladım bunu, haklısın.

Yalnız insandan insana da fark var. İlk kız arkadaşım bunu bana yapmadı mesela. Hayatımda tanıdığım en iyi insan derdim ben onun için, yüzümü hiç kara çıkarmadı bi tanem benim. Ama bu yeni(aslında eski) kız, aman aman evlerden ırak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gfb__hell

quote:

Hakikaten öyleymiş hocam, ben de yeni anladım bunu, haklısın.

Yalnız insandan insana da fark var. İlk kız arkadaşım bunu bana yapmadı mesela. Hayatımda tanıdığım en iyi insan derdim ben onun için, yüzümü hiç kara çıkarmadı bi tanem benim. Ama bu yeni(aslında eski) kız, aman aman evlerden ırak

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

Orijinalden alıntı: FeuerBlume

@LaNDeR
    Aynı şekilde şuanda 8 aydır beraber olduğum biri var.Sanki hayatımda sadece o var.Onu deli gibi seviyorum.Hani onun için yapmadığım şeyde yok.Kavga ederiz çok sinirlenirim ona gelip bana sarılması herşeyi değiştirir.Her fırsatta söyler hep beraber olacağımızı.Güvenirimde sevgilime.Ama şu aralar bende nedenini bilmediğim bir güvensizlik var.Bunun üstünede kaybetme korkusuda eklenince kafayı yemek kaçınılmaz oluyor..

Kötü ve olumsuz konuşmak istemem ama kendini bi gün ayrılcaksnz fikrine alıştırmaya çalış ve sosyal cevreni onun icin terk etme. Bu illaki ayrılcagnz anlamına gelmiyor fakat bu olcak hemde onun için yapmadığım şeyde yok dediğine göre bu olay ne yazikki uzun sürmeyecek. yaş kaç ünidemisinz onuda soylersen daha rahat yorum yapabilirim

Geç cevap veriyorum ufak çaplı bi uzaklaştırma aldımdaYaşlarımız 19.Belkide haklısınız.Onunla hep çok mutluyum.Bunun bozulmaması için elimden geleni yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapped Under Ice -- 13 Temmuz 2011; 20:16:40 >
  • bu dediklerinizi sadece kızlar yapıyo yani öyle mi hiç yapan erkek yok yani
  • http://fizy.com/#s/1ahuqr

Güzel bir şarkı
  • quote:

Bir kıza hiç bir zaman güvenmemek lazım.Çok seversin,aşıksındır,bırakmayacak sanarsın ama gün gelir seni bırakır..Belkide çok mutlu olacağını düşünürsün ama zararlı çıkarsın.Çünkü geride sadece geçirdiğin güzel vakitler kalır.Kızlar o kadar nankördürlerdir ki.Kimse bilemez ilerde ne yapacaklarını.Bırakmam der,Sen beni bırakmadıkça..Ama bu söyledikleri yalandır..Kocaman bir yalan.Güvenmemek lazım.Güvenirsen üzülürsün.Bağlanmamak gerekir,Bağlanırsan acı çekersin.İçin kan ağlar bıraktığında.Geride sadece hatıraların kalır.Onlara baktıkça eski günlerin aklına gelir,yaşadığın onca şey,paylaştığın yüzlerce dakika gelir aklına.Ama sadece aklına gelir...Tekrar geri getiremezsin o zamanları çünkü kızlar nankördür.Geri dönmezler,dönemezler..Karşısındakinin onu ne kadar çok sevdiğini bile bile geri dönmezler.Çünkü her zaman karşılarını yenisinin çıkacağını düşünürler.Bu düşünceyi benimserler.Ama bilmezler ne kadar saf olduklarını.Bir yakışıklıya kanıverirler.Bırakırlar kendilerini ona.Kaybederler hayatta onları sayılır kişi yapan benliklerini,kimliklerini..İsimleri farklı anılmaya başlar bundan sonra.Çünkü yakışıklı diye kandıkları erkek onu bırakmıştır ortada..Şimdi onlar aşık olabileceğiniz bir kız değil kullanabileceğiniz birer varlık olmuşturlar..

Lütfen sevgiliniz varsa ona sahip çıkın,o da sizi gerçekten seviyorsa onunla daha çok vakit geçirin,Onu hiç bir zaman yalnız bırakmayın.Ona her zaman değer verin.Ama hiç bir zaman onu göklere çıkarmayın.Yoksa ilerde sizi bırakıp gözü yükseklerde olabilir...

Bunları çok dolu olduğum için yazdım.İnşallah kimse üzülmez,kimse kırılmaz bu yazdıklarıma.

29/09/2009

çok güzel yazmışsın
  • Sağol
  • Biz aşık olmayalım, ama beraber gezebiliriz mesela sinemaya gidebiliriz komik fotoğraflar çekilebiliriz ya da yemek yaparız güzel olmayınca birlikte güleriz, balık tutarız sonra geri bırakırız olmadı küseriz sonra barısırız ama aşık olmayalım, aşk kötü.
  • Elbette unutturacak başka birisi diğerini.
  • Sevgi basittir, karmaşık olan bizleriz. Sevgi güven verir, insanlar aldatır. Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara asla..."

Aşık falan olmayın lan sonra gelip burda sizi dinliyoruz. 2-3 sene cıkmıs ayrılmıs bilmem ne. Biz kac sene oldu saplandık birine bir şey olduguda yok. Siz en azından bir kac sene cıkabilmissiniz.
  • Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye
    İşte ben onlardan değilim
    Ben sensiz de yaşarım;
    Ama seninle bir başka yaşarım...

Nazım Hikmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 22 Temmuz 2011; 23:17:05 >
  • off of! evet seninle bir başka yaşarım..
  • evet hiçbir zaman güvenilmemi gerektiğini bende bugünlerde anlıyorum.çok severdik eskide.ama şimdi o aşık olduğum kadına çok uzak.
  • bu konuya sevgilim varken de girmiştim. çok seviyodum..

konuyu açan arkadaşın anlattığı gibi aynen. çok sevilen bi kız olmayı bırakıp kullanılan kız olmayı seçti..

kendi seçimi ben bişey diyemem pişman da olabilir iyiki yaptım da diyebilir. ama tek isteğim bana verdiği zararı unutmasın...

o da haklı tabi.. başlarda ben ondan sadece hoşlanıyodum. sevdiğimi söylüyodum ama sevmekten biraz daha aşağıydı işte.. o zamanlar çok sevdi beni sanırım. onu üzcek bişey yaptığımı düşünmüyorum. aramızda bi sorun olursa hemen konuşalım biriktirmeyelim demiştik onun rahatlığıyla hareket ediyodum bişey olursa nasılsa söyler diye.. gün geldi ben ona aşık oldum. o zaman dengeler değişti.. ilk günlerimizde yaptığım bazı öküzlüklerimi içine atmış sonra hepsini söyledi bana. haklı kız. öküzlük yaptım. ama farkında bile olmadan. ama yinede haklı diyecek bişeyim yok. gölünü alıcaktım hediye alıcaktım romantik süprizler yapıcaktım kendi sınırlarımı zorlıcaktım. sonra cevaplar geç gelmeye başladı mesajlarıma.. daha sonra da olmuyo serhat dedi bana.

ona dedim bi başkası için mi bitti ilişkimiz diye.

hayır dedi yürümediği için bitti dedi.

yalan söyledi.. şimdi yazlığında o çocukla benim yerimi doldurmaya çalışıyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

bu konuya sevgilim varken de girmiştim. çok seviyodum..

konuyu açan arkadaşın anlattığı gibi aynen. çok sevilen bi kız olmayı bırakıp kullanılan kız olmayı seçti..

kendi seçimi ben bişey diyemem pişman da olabilir iyiki yaptım da diyebilir. ama tek isteğim bana verdiği zararı unutmasın...

o da haklı tabi.. başlarda ben ondan sadece hoşlanıyodum. sevdiğimi söylüyodum ama sevmekten biraz daha aşağıydı işte.. o zamanlar çok sevdi beni sanırım. onu üzcek bişey yaptığımı düşünmüyorum. aramızda bi sorun olursa hemen konuşalım biriktirmeyelim demiştik onun rahatlığıyla hareket ediyodum bişey olursa nasılsa söyler diye.. gün geldi ben ona aşık oldum. o zaman dengeler değişti.. ilk günlerimizde yaptığım bazı öküzlüklerimi içine atmış sonra hepsini söyledi bana. haklı kız. öküzlük yaptım. ama farkında bile olmadan. ama yinede haklı diyecek bişeyim yok. gölünü alıcaktım hediye alıcaktım romantik süprizler yapıcaktım kendi sınırlarımı zorlıcaktım. sonra cevaplar geç gelmeye başladı mesajlarıma.. daha sonra da olmuyo serhat dedi bana.

ona dedim bi başkası için mi bitti ilişkimiz diye.

hayır dedi yürümediği için bitti dedi.

yalan söyledi.. şimdi yazlığında o çocukla benim yerimi doldurmaya çalışıyo..

Böyle yapanlara sokakta görünce selam vermemek lazım Haketmiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.