Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Yaklaşık 5 ay önce. Bir kız arkadaşım oldu ve biz bunla (kız arkadaşımla) Telefon aşkı yaşadık diyebilirim yani onunla 5 ay çıktık ve 5.ayın 2.haftasında buluştuk ve gittik sinemaya. Bana sinemada "- hadi ama sinemayı mı izleyeceğiz dedi ve dudaklarıma asılmaya başladı" tabi bu konuda ben oldukça o an çok hoşnut oldum ( Kim olmaz ki ) . Her neyse her şey güzel gidiyordu. Filmden bir çıktık kız bana karşı ilgisiz bakıyordu davranıyordu. Her neyse evinin sokağına kadar bıraktım. Eve dönerken mesaj atmadım o atar diye. Atmadı bir baktım facebook'a kız arkadaşıyla (bu arkadaşı kaşar) duvardan duvara bir şeyler yazışmışlar ve ben çok kez o kızla arkadaş olmamasını söylemiştim ama hep tamam diyip geçiştirdi. Her neyse 4 gün sonra bir face'e girdim. Gitmiş eski erkek arkadaşını eklemiş bu erkek arkadaşı ondan 3 yaş büyüktü. Bende sinirlendim ve sildim hayatımdan onu.

Kısaca: Benimle gelip öpüştükten sonra ben bu kızı namuslu sayarken gidip eski sevgilisini eklemesi face'te ne saçma bir şeydir ya. Bu yüzden kızlara güvenim kalmadı. Allah kahretsin. Zaten sevseydi ilk günden öpüşmezdi . Bunuda çok söyledim kendime doğru olan buydu tek bu ilişkide belkide..

Bu da benim yaşadığım olay. Yaşım şuan 15. Bu yaşımda kızların nasıl bir varlık olduğunu anlamaya başladım sanırım ve bu kesinlikle üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1D77A97F -- 30 Haziran 2011; 15:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeuerBlume

@LaNDeR
    Aynı şekilde şuanda 8 aydır beraber olduğum biri var.Sanki hayatımda sadece o var.Onu deli gibi seviyorum.Hani onun için yapmadığım şeyde yok.Kavga ederiz çok sinirlenirim ona gelip bana sarılması herşeyi değiştirir.Her fırsatta söyler hep beraber olacağımızı.Güvenirimde sevgilime.Ama şu aralar bende nedenini bilmediğim bir güvensizlik var.Bunun üstünede kaybetme korkusuda eklenince kafayı yemek kaçınılmaz oluyor..

Kötü ve olumsuz konuşmak istemem ama kendini bi gün ayrılcaksnz fikrine alıştırmaya çalış ve sosyal cevreni onun icin terk etme. Bu illaki ayrılcagnz anlamına gelmiyor fakat bu olcak hemde onun için yapmadığım şeyde yok dediğine göre bu olay ne yazikki uzun sürmeyecek. yaş kaç ünidemisinz onuda soylersen daha rahat yorum yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

Orijinalden alıntı: FeuerBlume

@LaNDeR
    Aynı şekilde şuanda 8 aydır beraber olduğum biri var.Sanki hayatımda sadece o var.Onu deli gibi seviyorum.Hani onun için yapmadığım şeyde yok.Kavga ederiz çok sinirlenirim ona gelip bana sarılması herşeyi değiştirir.Her fırsatta söyler hep beraber olacağımızı.Güvenirimde sevgilime.Ama şu aralar bende nedenini bilmediğim bir güvensizlik var.Bunun üstünede kaybetme korkusuda eklenince kafayı yemek kaçınılmaz oluyor..

Kötü ve olumsuz konuşmak istemem ama kendini bi gün ayrılcaksnz fikrine alıştırmaya çalış ve sosyal cevreni onun icin terk etme. Bu illaki ayrılcagnz anlamına gelmiyor fakat bu olcak hemde onun için yapmadığım şeyde yok dediğine göre bu olay ne yazikki uzun sürmeyecek. yaş kaç ünidemisinz onuda soylersen daha rahat yorum yapabilirim

8 aylık ilişkim bitti.Sanki sadece hayatımda o vardı.Deli gibi seviyordum.Onun için yapmadığım şey yoktu.Buraya kadar aynıyız.Ancak kavga edince genelde ben alttan alırdım bu hatamdı.Ancak çok fena bir olay daha var ki eski sevgilisi.Aklı onda kaldı.Evet aylarca benle oldu bnmle yaşadı ama aklı ondaydı.Atamadı aklından onu çıkaramadı.Beni bıraktı yüzüstü.Kaldım öylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

Kısacası hikayemi anlatayım arkadaslar bi kac ay iliski degil 3 seneye yakın bi ilişkinin geldiği hali anlatacagım

lise bitti bi yaz kampında o kadar guzel olmasına ragmen kişilik sahibi serefli namuslu kısacası hayatımda aradıgım herseye sahip olan bi kız cıktı karsıma ve cıkmaya basladık. nasıl bu kadar emin konusabiliosn derseniz onceden cıktıklarmdan tecrubeliydim kızlarn ne tür insanlar olduguna. herneyse mukkemmel giden bi ilişkim vardı onun ugruna butun herseyimi kısıtladm. kısıtlamaktanda zevk alıyordum cunku deli gibi seviyordum. kısıtlamaktan kastım kızlarla aram iyiydi diyorum ya haftasnu için cıktıgım kız bile olmustu ama bu 2.5 sene boyunca hic birsey yapmadm arkasından bırakın birsey yapmayı kendi cevremi silmistim hayatımda o vardı sadece ve bunu o istiyordu. Bu sırada ikimzde universteye geldik derler ya insanlar universtede degsr diyebunu canlı canlı kendi gozlermle gordum. o sevdgm insan kayboldu.Sacma bi sebepten dolayı kavga ettik ben terk ettm bunu fakat cok cok pişman olup donmek istedim aldıgım cvp ise ugruna kendimi kıstladgm insan ki bunun o da farkındaydı bana gelip sen asosyal oldun cevren kalmadı vs vs dedi aslında dediklerinin aslıda yoktu kendisi hayal dunyasında kurdugu dunyayı okdr guzel yasıyoki neye istese buna inanıodu. sonuc olarak ben deli gibi asık olan ben yıkıldım bunları duyunca ama kendimi toparlayıp karsısına cıkmak istedim spora basladım bilgisayarı kaldrdm vs vs. En son bulusmamızda aglayarak sarılarak opuserek ayrıldk ve bu gunden sadece dikkatiniz cekiyorum sadece 4 gun sonra bara eglenmeye gidio kendisi kız arkadaslarıyla birlikte ve barda calısan garsonları bilirsiniz onune gelene yazarlar direk orda buna yazan garsonun birisiyle cıkmaya baslıyor hatta o tanıstıgı gun kendi evine gitmemiş cocukla kalmıslar düşünün ya en namuslu kişilik sahibi serefli dedigim kızın yaptıgına bakın en kaşarlanmış arkadasımdan bile beklemezdim garsona düşüpte o gece onda kalma muhabbetini. Sonuç mu? bunu duyunca ne yıkıldım ne hüzünlendim sadece güldüm cünkü benm sevdiğim kız baskasıydı garsonla yatan baskası bn sadece hayalimdeki insanı sevmişim o yuzden bu kızdan beni Allah kurtarmış ciddi anlamda mutluyum boyle bisey geldiği için başıma çünkü ben bu kızla evlencektim nerdeyse bu kişiliksiz ucuz bar kevaşesiyle evlencektim arkamdan birisyle cıksa üzülürdüm hatta hayat boyu kedimi affedemezdim kacırdım boyle bi kızı diye fakat bu yaptıklarını ogrenince hafifledim kurtuldum hayatımı yasıyorum ha bide unutmadan dipnot: kendisi cok kıskanctı sıra arkadsım olan bi kızla mesajlastgmı gorunceki mesaj icerigide dersle ilgili sinir krizine girip aglayıp bana saldrmstı o derece kıskanctı. su an ki sevgilisine bakmaya gittim barda calstgnı ogrenince bunlar cıkmaya baslayalı 3 hafta sonra gttim bi de ne goreyim nerde sırf kız masası var yazıyo eleman o gece iki tane sdce kızlarn masası vardı tekine birasını koydu muhabbete hadi biri arkdslarının masası diyelim diger masayada dakka bası ugrayo bisiler konusuodu anlıyacagınız insanlar hakkettikleri sekilde yasar. su an o kız kendini kandırıyor benden baskasını bakmıyor fln diye diyorum ya kendi hayal dunyasını cok iyi yönetiyor. Fakat o nasıl bardan dustuyse o cocuk hala bardan dusurcek o yuzden yine soyluyorum insanlar hakketkleri sekilde yasar

Sonuç: Hiç bi kıza guvenmiceksin güvendiğine bile inanmıcaksın

O kız sayesinde hayattan bir ders çıkarmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 4 Temmuz 2011; 1:20:15 >
  • Olm bu konuya girmiycem bi daha ayrılıcam yakında sayenizde
  • Takıpteyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist

Olm bu konuya girmiycem bi daha ayrılıcam yakında sayenizde

İstisnalar mutlaka vardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist
    Olm bu konuya girmiycem bi daha ayrılıcam yakında sayenizde

Allah ömür boyu mutlu eder inşallah ama bir yaşa kadar bu işler böyle yürüyor malesef.
  • Güzel anılar gelmiş umarım herkese yardımcı oluyordur bu anılar.
    Herkesin söylediği gibi fazla güvenmemek lazım hele hele kim/ne olursa olsun çevreni yakın arkadaşlarını onun uğruna asla silmemek lazım.Zaten normal biri bunu istemez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 5 Temmuz 2011; 0:04:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

Güzel anılar gelmiş umarım herkese yardımcı oluyordur bu anılar.
    Herkesin söylediği gibi fazla güvenmemek lazım hele hele kim/ne olursa olsun çevreni yakın arkadaşlarını onun uğruna asla silmemek lazım.Zaten norma biri bunu istemez bence.

Katılıyorum
  • Hayatta her şey karşılıklıymış. Şu an mutluyum,belki çoğunuz size inat yazdığımı sanacak ama öyle değil,son 2-3 aydır gerçekten de aşırı mutluyum.

Bu mutluluğu elde etmek için çabaladım. Tam 10 ay boyunca aşk acısı çektim,bir kız yüzünden okula gitmedim,asosyal oldum,hayata küstüm,hayat enerjimi yitirdim,az kalsın kafayı sıyırcaktım,psikoloğa gitmeyi bile düşündüm ama gitmedim. Sonra birisiyle tanışınca hayaım değişti.

Eğer adalet varsa benim bu acıyı tekrar yaşamamam ve şu andaki sevgilimle uzun ve mutlu bir ilişki sürdürmem gerekiyo. Herkes 1-2 kez yaşıyor bu acıyı. İlki fena koydu,ikincisini kaldırabilir miyim bilmiyorum
  • Allah daim etsin mutluluğunu. Beni sevindiriyor böyle iliskileri görmek ve umutlandiriyor ama su varki 4-5 ben saymayı unuttum :)

Ben teorimin yine arkasında duruyorum ve istisnalar Kaide'yi bozmaz diyorum. 30 yas civarına kadar genellikle kötü sonuçlanır iliskiler. İki cinsiyette dersini alınca uzun süreli ve hic bir seyin aşırı olmadıgı, tam tadında iliskiler baslar ve evlilikle sonuçlanır genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Hayatta her şey karşılıklıymış. Şu an mutluyum,belki çoğunuz size inat yazdığımı sanacak ama öyle değil,son 2-3 aydır gerçekten de aşırı mutluyum.

Bu mutluluğu elde etmek için çabaladım. Tam 10 ay boyunca aşk acısı çektim,bir kız yüzünden okula gitmedim,asosyal oldum,hayata küstüm,hayat enerjimi yitirdim,az kalsın kafayı sıyırcaktım,psikoloğa gitmeyi bile düşündüm ama gitmedim. Sonra birisiyle tanışınca hayaım değişti.

Eğer adalet varsa benim bu acıyı tekrar yaşamamam ve şu andaki sevgilimle uzun ve mutlu bir ilişki sürdürmem gerekiyo. Herkes 1-2 kez yaşıyor bu acıyı. İlki fena koydu,ikincisini kaldırabilir miyim bilmiyorum

Yeni bir ilişki eskisini unutmak için çok yararlıdır.Hatta bittiğinde eskisi kadar üzülmezsin.Ama birazda olsa üzer insanı.Artık kimseye güvenmemeye başlarsın.

Ayrıca nette dolaşırken bir söz buldum.Hoşuma gitti.

"Dünyada her gün 40.000 insan ölüyor.Sen niye bunlardan biri değilsin?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Hayatta her şey karşılıklıymış. Şu an mutluyum,belki çoğunuz size inat yazdığımı sanacak ama öyle değil,son 2-3 aydır gerçekten de aşırı mutluyum.

Yeni bir ilişki eskisini unutmak için çok yararlıdır.Hatta bittiğinde eskisi kadar üzülmezsin.Ama birazda olsa üzer insanı.Artık kimseye güvenmemeye başlarsın.

Ayrıca nette dolaşırken bir söz buldum.Hoşuma gitti.

"Dünyada her gün 40.000 insan ölüyor.Sen niye bunlardan biri değilsin?"

Ben eskisini unutmak için bu ilişkiye başlamadım ki. Eğer öyle yapsaydım şu an sevemez,mutlu olamazdım. Ben tam 10-11 ay boyunca acımı yaşayarak kimi zaman ağlayarak,kimi zaman gülerek bu kızı unutmaya çalıştım ve unuttum. Daha sonra yeni birisiyle tanıştım ve eskisinden daha mutluyum. Biter gözüyle bakmıyorum artık. Bu sefer olmaz.

Güven en önemli mesele,çok şükür ki güven duygumu kaybetmedim. Sevgilime her şeyden çok güveniyorum. Ama körü körüne bağlanmadım. Evet seviyorum,onun için çok özel şeyler yapıyorum ama bağlanmıyorum. Seni seviyorum kelimesini peynir ekmek gibi kullanmıyorum. Sen olmazsan ölürüm demiyorum. Beni asla bırakma demiyorum. Çok güzelsin diğer kızlar yanında halt yemiş demiyorum. 2 ay oldu ve kavga bile etmedik daha,yeri geliyo alttan alıyorum yeri geliyo ağırlığımı ortaya koyuyorum. Bunlar tecrübedir işte. Yoksa güvenmemekle alakası yok. Güvenmediğim bir insana ne diye 'sevgilim' diyeyim ki.

Ben sadece 'sürekli olarak bu acı yaşanmamalı' diyorum. Bu acıyı yaşaması gereken o kadar kişi sırada beklerken ne diye bir daha o kabus gibi günlere geri döneyim ki.
  • Siz beni yanlış anladınız Ben unutmak için yeni bir ilişkiye başladınız demek istemedim.Yeni bir ilişki olunca ister istemez eskisi sizin hayatınızda eski önemini yitiriyor demek istemiştim.
  • Evet o konuda haklısın. Ama başka bir limana sığınmadan bu dalgaları sularda mücadele etmeyi öğrenirsek daha olgun ve güçlü oluruz. Düşünsenize yıllardır bir birikim ve kişisel gelişim sürecinin içerisindesiniz. Bir gemi oluşturmussunuz hayatınızda. Ve hayatınıza giren bir kıza, o geminin kaptanlığını veriyorsunuz. Sahibi siz olan ama başkası tarafından yönlendirilen bir gemi. Beraber çıktığınız bu yolda,ilk fırtınada,ilk hırçın sularda kaptan gemiyi ve sizi terk edip kendi canını kurtarmak için yedekte tuttuğu bir tekneyle kaçıyor. O ilk fırtına da kendisini düşünürken siz hayatınızı,geminizi onun ellerine vermiştiniz en başta. Yedekte tuttuğu tekneden de haberiniz yoktu.

Bir süre boğusuyorsunuz o sularda,geri dön diye yalvarıyorsunuz,gurur yapıyorsunuz,''bu gemi benim, özgürüm artık'' diyorsunuz ara sıra ama hırçın sularla tek başınıza,yapayalnız mücadele edemiyorsunuz. O kız artık iyice uzaklaşmış,ufukta görülmüyordur. Yerinizden kalkıp dümenin başına geçiyorsunuz nihayet. En başta yapmanız gerekeni en sonda yapıyorsunuz. O hırçın suları atlatıp bir limana sığınıyorsunuz. Ve o sğındığınız limanda tanıştığınız kız hayatınızı değiştiriyor. Artık ''O''nu gemi kaptanı yapmak yerine,birlikte geçiyorsunuz dümen başına,birlikte yönlendiriyorsunuz hayatınızı. Çünkü artık siz ''O'' eski siz değilsinizdir,siz egoist duygulardan kurtulmuş,körü körüne bağlanmayan bir ''Kaptan''sınızdır artık

Ek: Ben o hırçın sulardan geçip bir limana sığındım işte. Eskisini ise hala görmedim. Belki başka bir geminin kaptanı olmuştur,belki bir daha denizlere çıkmaya cesaret bile edemiyordur. Onun da bulunduğu bir denizde sevdiğim bir kızla yol alıyorum. Artık o eski 'kaptan bozuntusu' bu gemiye bir daha adımını atamaz.
  • quote:

Evet o konuda haklısın. Ama başka bir limana sığınmadan bu dalgaları sularda mücadele etmeyi öğrenirsek daha olgun ve güçlü oluruz. Düşünsenize yıllardır bir birikim ve kişisel gelişim sürecinin içerisindesiniz. Bir gemi oluşturmussunuz hayatınızda. Ve hayatınıza giren bir kıza, o geminin kaptanlığını veriyorsunuz. Sahibi siz olan ama başkası tarafından yönlendirilen bir gemi. Beraber çıktığınız bu yolda,ilk fırtınada,ilk hırçın sularda kaptan gemiyi ve sizi terk edip kendi canını kurtarmak için yedekte tuttuğu bir tekneyle kaçıyor. O ilk fırtına da kendisini düşünürken siz hayatınızı,geminizi onun ellerine vermiştiniz en başta. Yedekte tuttuğu tekneden de haberiniz yoktu.

Bir süre boğusuyorsunuz o sularda,geri dön diye yalvarıyorsunuz,gurur yapıyorsunuz,''bu gemi benim, özgürüm artık'' diyorsunuz ara sıra ama hırçın sularla tek başınıza,yapayalnız mücadele edemiyorsunuz. O kız artık iyice uzaklaşmış,ufukta görülmüyordur. Yerinizden kalkıp dümenin başına geçiyorsunuz nihayet. En başta yapmanız gerekeni en sonda yapıyorsunuz. O hırçın suları atlatıp bir limana sığınıyorsunuz. Ve o sğındığınız limanda tanıştığınız kız hayatınızı değiştiriyor. Artık ''O''nu gemi kaptanı yapmak yerine,birlikte geçiyorsunuz dümen başına,birlikte yönlendiriyorsunuz hayatınızı. Çünkü artık siz ''O'' eski siz değilsinizdir,siz egoist duygulardan kurtulmuş,körü körüne bağlanmayan bir ''Kaptan''sınızdır artık

Ek: Ben o hırçın sulardan geçip bir limana sığındım işte. Eskisini ise hala görmedim. Belki başka bir geminin kaptanı olmuştur,belki bir daha denizlere çıkmaya cesaret bile edemiyordur. Onun da bulunduğu bir denizde sevdiğim bir kızla yol alıyorum. Artık o eski 'kaptan bozuntusu' bu gemiye bir daha adımını atamaz.

Yazdığın yazı çok hoşuma gitti.Gerçekten güzel ifade etmişsiniz anlatmak istediklerinizi
  • Uzunca bir süre eski kız arkadaşımla görüşmemiştim. Ne kadar iyi ki, tam da unutmaya başlamıştım onu. Sonra bir ara muhabbet edelim diye bir mesaj geldi kendisinden. Ben de tamam deyip kabul ettim. İnternetten görüşmeye başladık. 1 hafta kadar konuştuk. Belli ki özlemişti beni. Ben de onu özlemiştim. Ama 1-2 ay gibi bir süre görüşmediğim için alışmaya başlamıştım. Neyse...

Tekrar görüşmeye başladıktan sonra her şey başa dönmüş gibi oldu. Ama ben aradaki arkadaşlık ilişkisini ilerletmeye niyetli değildim, bunu belirteyim öncelikle.

Sabahtan akşama kadar konuşuyorduk, her şey iyiydi hoştu. Sonra birden yine uzaklaştı benden. Seneye KPSS'ye girecek, çalışmalara başlamıştı. Ben de bu uzaklaşmanın nedenini çalışma temposunu artırmasına bağlamıştım. Tekrar görüşmeye başladıktan 1 hafta sonra ilginç bir konuşma geçti aramızda. Olmayacak duaya amin diyorum, hayal alemindeyim şu anda gibi şeyler söyledi. Ben anladım bir şeyler olduğunu ama anlamazdan gelmeye çalıştım. Hatta, Sefa belki okuyosundur şu anda. Sana da söylemiştim bazı şeylerden şüphelendiğimi.

Ve bu sabah uzun süredir uğramadığım facebook hesabıma giriş yaptım. ...'in bir ilişkisi var yazıyordu kocaman. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Tam da bu uzaklaşma döneminde gerçekleşmiş bir güncellemeydi bu. Ne yapacağımı bilemedim. Üstelik bu sefer ciddi mi diye soran bir arkadaşına evet ciddi diye cevap vermiş. Bende hiç böyle bir şey yapmamıştı. Hatta onbca süre birlikte olmamıza rağmen ilişki durumna benim adımı yazmıyordu. Sadece ilişkisi var diye görünüyordu. Bütün moralim alt üst oldu. Ben de hayırlı olsun, mutlusundur umarım yazdım.

Sonuç olarak; Kız resmen yalnız kalınca beni kendisine çekti. Vakit geçirmek için beni kullandı. Hayatına biri girince de kullanılmış bir peçete gibi attı beni kenara. Ben nasıl bu kızla birlikte olmuşum diye soruyorum şimdi kendime. Sen büyüksün Allah'ım demekten başka da bir şey yapamıyorum...

Sabah sabah çok kötü oldum. Tabi ki kızın hayatında birileri olacak, benden sonra tabi ki bir şeyler yaşayacak, ileride evlenecek tabi ki. Ama beni kullanıp da sonra bir kenara koyması çok dokundu. İçimi dökeyim dedim. Kendinizi kullandırtmayın dostlar
  • quote:

Evet o konuda haklısın. Ama başka bir limana sığınmadan bu dalgaları sularda mücadele etmeyi öğrenirsek daha olgun ve güçlü oluruz. Düşünsenize yıllardır bir birikim ve kişisel gelişim sürecinin içerisindesiniz. Bir gemi oluşturmussunuz hayatınızda. Ve hayatınıza giren bir kıza, o geminin kaptanlığını veriyorsunuz. Sahibi siz olan ama başkası tarafından yönlendirilen bir gemi. Beraber çıktığınız bu yolda,ilk fırtınada,ilk hırçın sularda kaptan gemiyi ve sizi terk edip kendi canını kurtarmak için yedekte tuttuğu bir tekneyle kaçıyor. O ilk fırtına da kendisini düşünürken siz hayatınızı,geminizi onun ellerine vermiştiniz en başta. Yedekte tuttuğu tekneden de haberiniz yoktu.

Hocam,yazınızı okudum ve gerçekten çok hoşuma gitti.Umarım şuanki ilişkinizde daha önce tatmadıgınız,tadamadıgınız duyguları tatma imkanı bulursunuz.Mutluluklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panişır

Uzunca bir süre eski kız arkadaşımla görüşmemiştim. Ne kadar iyi ki, tam da unutmaya başlamıştım onu. Sonra bir ara muhabbet edelim diye bir mesaj geldi kendisinden. Ben de tamam deyip kabul ettim. İnternetten görüşmeye başladık. 1 hafta kadar konuştuk. Belli ki özlemişti beni. Ben de onu özlemiştim. Ama 1-2 ay gibi bir süre görüşmediğim için alışmaya başlamıştım. Neyse...

Tekrar görüşmeye başladıktan sonra her şey başa dönmüş gibi oldu. Ama ben aradaki arkadaşlık ilişkisini ilerletmeye niyetli değildim, bunu belirteyim öncelikle.

Sabahtan akşama kadar konuşuyorduk, her şey iyiydi hoştu. Sonra birden yine uzaklaştı benden. Seneye KPSS'ye girecek, çalışmalara başlamıştı. Ben de bu uzaklaşmanın nedenini çalışma temposunu artırmasına bağlamıştım. Tekrar görüşmeye başladıktan 1 hafta sonra ilginç bir konuşma geçti aramızda. Olmayacak duaya amin diyorum, hayal alemindeyim şu anda gibi şeyler söyledi. Ben anladım bir şeyler olduğunu ama anlamazdan gelmeye çalıştım. Hatta, Sefa belki okuyosundur şu anda. Sana da söylemiştim bazı şeylerden şüphelendiğimi.

Ve bu sabah uzun süredir uğramadığım facebook hesabıma giriş yaptım. ...'in bir ilişkisi var yazıyordu kocaman. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Tam da bu uzaklaşma döneminde gerçekleşmiş bir güncellemeydi bu. Ne yapacağımı bilemedim. Üstelik bu sefer ciddi mi diye soran bir arkadaşına evet ciddi diye cevap vermiş. Bende hiç böyle bir şey yapmamıştı. Hatta onbca süre birlikte olmamıza rağmen ilişki durumna benim adımı yazmıyordu. Sadece ilişkisi var diye görünüyordu. Bütün moralim alt üst oldu. Ben de hayırlı olsun, mutlusundur umarım yazdım.

Sonuç olarak; Kız resmen yalnız kalınca beni kendisine çekti. Vakit geçirmek için beni kullandı. Hayatına biri girince de kullanılmış bir peçete gibi attı beni kenara. Ben nasıl bu kızla birlikte olmuşum diye soruyorum şimdi kendime. Sen büyüksün Allah'ım demekten başka da bir şey yapamıyorum...

Sabah sabah çok kötü oldum. Tabi ki kızın hayatında birileri olacak, benden sonra tabi ki bir şeyler yaşayacak, ileride evlenecek tabi ki. Ama beni kullanıp da sonra bir kenara koyması çok dokundu. İçimi dökeyim dedim. Kendinizi kullandırtmayın dostlar

Bu dediğini yapan o kadar çok kız var ki Erkekde vardır belki...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.