Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftadır küs olduğum kız arkadaşımın cumartesi günü doğum günüydü.Mesaj attım doğum günün kutlu olsun diye ama tam 23.59'da yolladım beklesin diye.Ertesi gün teşekkürler diye mesaj geldi.Sonrada rica ederim unutcağımı beklemiyordun heralde dedim.o da hatırlayanlar attı zaten senin atıp atmıcağını düşünmedim dedi.sonraki gün pazartesi yani.Staj yaptığı bankayla ilgili bana bi olay anlattı.bende cevap verdim muhabbet açıldı.Benimde işim bitsede annemlerin yanına gitsem dedi.Bende Konya'dayım dedim ama deilim bu ona yapıcağım süprizin bir parçasıydı.napıyosun orada falan dedi.bende bişiler salladım.inandı.sonra bir hediye alıp staj yaptığı bankanın yakınına gittim ancak çıkış saatini bilmiyodum.Hem stajer olması hemde mesai ye kalma durumlarından kestiremedim.Şöyle bir yöntem uyguladım.Bana Play kartımdan dolayı bi kağıt geldi onu bugün yani 27 haziran olan hesap kesim tariihmde yapmam gerekiyomuş en son.Bende Konya'dayım bizim kaldığımız otelde yapıkredi bankamatiği yok.Merkezede uzağız.Rica etsem sen işin bitince yapar mısın?Ben sana kart numaramı şifremi atarım dedim.O da dedi tamam.O şekilde çıkış saatini öğrendim.Sonra çıktı tam bankamatikte işlem yapmaya başlarken koştum yanağından öptüm.Hani sen Konya'daydın dedi.Sonra bana böle şeyler yapma falan dedi.Burda çalışanlar görür dedi.Sen gelme benimle babam alıcak beni dedi.Tavırlara başladı.Sonra otobüs durağına gittik yan yana.Hediyesini verdim orada.Çok beğendi.Daha barışmadık gibi bi laf etti bana orada.Otobüse bindiğimiz zaman konuşmaya başladım ben.Ben seni istemiyorum sevmiyorum, en başından beri de sevemedim.Çabaladım olmadı gibi laflar etti.Halbuki 8-9 aydır ilişki yaşıyoruz.15 dk sonra indik otobüsten ve bana dedi sen gelme bizim burada tanıdıklar var ben ısrar ettim konuşmak için yok dedi gelme akşama face'ten konuşuruz iyi dedim bende.Ayrıldım orada yanından.Akşama konuşamadık.Ertesi gün mesaj attım konuşmucaz mı diye.Ben konuşmak istemiyorum dedi.Neden dedim seni istemiyorum bu kadar basit dedi.Neden dedim naptım dedim.Ne demek naptın o lafları ben mi söyledim dedi.O laf dediği onun ettiği ağır lafların üstüne benim söylediğim ağır laflar.Daha önceki ağır kavgamızdada demiştim.Bu ona çok koymuş heralde.Ve mesajında bana ben seni şu ana kadar hep arkadaşım olarak sevdim dedi.Bende ona madem arkadaşın olarak sevdin neden ilişki yaşadın dedim.Cevap veremedi.Bende en son mesajımı attı ona."Bu güne kadar her kavgada pişmanlık duydun.Ben bu kadar üsteliyorum çünkü senin pişman olcağına adım gibi eminim.Artık benden bu kadar.Yolun açık olsun."

Bu mesajı atmak bana çok koydu arkadaşlar.Bu olay çok koydu bana.İçim içimi kemiriyor.Nasıl bu lafları duydum ben?Sırf o ettiğim laflar yüzünden mi bu lafları duydum ondan ben.Çünkü aylarca beraber olduk biz.Çok sıkıntılıyım arkadaşlar.Okuduğunuz için teşekkürler.
  • Hepinize gelsin.
  • Öncelikle gecmis olsun kardesim,
    Su an hissettiklerini ve ruh halini tahmin edebiliyorum.

O kız seni gercekten sevmemiş, seven
    İnsan ayrılanın arkasından yapma diye ısrar eder. Emin ol sevmemiş.
    Tartismanız bahane olmuş kendini cok
    Suçlu durumuna düşürmemek için. Kızlar
    Kafasına ayrılığı koudumu sabırla bekleyip bir hatanı ararlar ve buldukları zaman harekete geçerler.

Bizim cogumuz gibi belki bir baskası vardır, seni sevdiğini zannettiği bir anda yeni tanıdığı başka biri
    Etkilemiş olabilir ve seni sevmediğine inanmistir.
    Böyle olabilir diyorum çünkü kendini biraz hazırla buna ki yıkım daha az olsun. Cok yakında bir baskasını duyarsan şaşırma. Ama duymayabilirsinde tabiki, her kız aynı değil sonuçta.

Sen son noktayı harika koymussun ama burada kalacağını sanmıyorum, senin için rahat etmediğinden yazacaksın, arayacaksın, neden diye üzerine gideceksin.

Kendini seviyorsan yapma bunları, bekle sadece, sen topu attın ona. Seviyorsa emin ol yazar, yazmıyorsa sevmemistir.

Allah sabır versin kardesim, dünyadaki en berbat ruh hallerinden birini yasıyorsun. Umarım zaman senin için çabuk gecer ve kendini tekrar mutlu hissedersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 29 Haziran 2011; 9:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Öncelikle gecmis olsun kardesim,

Kafasına ayrılığı koudumu sabırla bekleyip bir hatanı ararlar ve buldukları zaman harekete geçerler.

Bizim cogumuz gibi belki bir baskası vardır, seni sevdiğini zannettiği bir anda yeni tanıdığı başka biri
    Böyle olabilir diyorum çünkü kendini biraz hazırla buna ki yıkım daha az olsun. Cok yakında bir baskasını duyarsan şaşırma. Ama duymayabilirsinde tabiki, her kız aynı değil sonuçta.

Sen son noktayı harika koymussun ama burada kalacağını sanmıyorum, senin için rahat etmediğinden yazacaksın, arayacaksın, neden diye üzerine gideceksin.

Kendini seviyorsan yapma bunları, bekle sadece, sen topu attın ona. Seviyorsa emin ol yazar, yazmıyorsa sevmemistir.

Allah sabır versin kardesim, dünyadaki en berbat ruh hallerinden birini yasıyorsun. Umarım zaman senin için çabuk gecer ve kendini tekrar mutlu hissedersin.

Çok teşekkür ederim hocam.Konuşmalarımız sırasında.Başkası var artık hayatımda hatta ablama sor dedi ama bunu gülerek söyledi beni kızdırmak için gibiydi sanki.
  • Ozaman hazırla kendini en iyisi buna, büyük ihtimalle dogruyu söylemiştir...
  • Hocam yapma ya.Bana bundan daha fazla koyan birşey olamaz heralde.Eğer öyle birşey varsa yıkılırım ben.Kat kat artar sıkıntım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34
    Hocam yapma ya.Bana bundan daha fazla koyan birşey olamaz heralde.Eğer öyle birşey varsa yıkılırım ben.Kat kat artar sıkıntım.

İnşallah yoktur ama sende dıyorsun sana söylediğini. Kızlar bosuna söylemez böyle seyleri.

Bekle artık, olup olmadıgını anlarsın zamanla.
    Seni yikacagini tahmin ederim ama elden ne gelir eğer bu durum varsa.

Anlattıkların bana o izlenimi verdi, durup dururken bir tartismanın buraya gelmesi tuhaf çünkü.

Ya gercekten sevemedi ve seni bu sekilde bıraktı yada bir baskasından etkilendi, başka yolu yok zaten.

Her iki türlüde sen kendini iyi hissetmeyeceksin, artık düşünmemeye çalış ve kendine bak sen.
  • Eğer hayatında biri olsaydı bana bunu açıkça söyler anlatırdı eminim.Ben istemiyorum artık, kaç defa yaptın aynı şeyi tarzı şeyler söyledi.Her ne olursa olsun bu durumdan bir an önce çıkmam lazım.Bunun için ne yapmam lazım.
  • quote:

Eğer hayatında biri olsaydı bana bunu açıkça söyler anlatırdı eminim.Ben istemiyorum artık, kaç defa yaptın aynı şeyi tarzı şeyler söyledi.Her ne olursa olsun bu durumdan bir an önce çıkmam lazım.Bunun için ne yapmam lazım.

Tamamen silmen, aramaman lazım. Face profili, Msn gibi olaylarda silip bakmaman lazım ilk olarak.

Dışarıya çık eve kapanma.

Eğer üstelersen neden ve niye diye kurtulman uzar gider.
  • Evet ben hep üsteliyorum neden niçin diye.Sorguluyorum öğrenmek bilmek istiyorum.Bu yüzden iyice zorlaşıyor.Face'te silik zaten msn de de yok.Face'te engelli değil hep açıp bakıyorum profiline.Engellemem lazım hiç görmem için.
  • Aklımada hep şu geliyor madem beni gözden çıkardı neden engelimi kaldırdı benimle muhabbete geçti diyorum hep.Kafayı yicem.Çok şımarttım ben kızı, burnunu acayip kaldırdım.O yüzden mi böyle davranıyor yoksa.
  • quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam.Konuşmalarımız sırasında.Başkası var artık hayatımda hatta ablama sor dedi ama bunu gülerek söyledi beni kızdırmak için gibiydi sanki.

Seni nasıl kandırdığını düşünüp ona gülmüş gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoyobaz

quote:

quote:

Seni nasıl kandırdığını düşünüp ona gülmüş gibi geldi bana

Olabilir haklısın belkide eskisine döndü yine.
  • quote:

Aklımada hep şu geliyor madem beni gözden çıkardı neden engelimi kaldırdı benimle muhabbete geçti diyorum hep.Kafayı yicem.Çok şımarttım ben kızı, burnunu acayip kaldırdım.O yüzden mi böyle davranıyor yoksa.

Bir kızın pesinden kosan birisinin olması kadar haz aldığı başka bir şey yoktur. Bunu görmek ona güç katar. Beni rahat bırak derler ama engellemezler veya kopmazlar tamamen...

Kendine bu kötülüğü yapma derim...
  • Haklısın bunu yapmamam lazım.Zaten bu güne kadar hata ettim peşinde koşarak.O beni hep öyle bildi tanıdı.Beni cepte bildi.Hele birde haksız olduğu halde ben hediye alıp doğum gününü kutlayınca havalara uçtu.Gözünde sıfır oldum.Büyük hata ettim ama daha iyi olur diye düşünmüştüm.Şimdi beni bir anda sildiğini düşünmüyorum.Zaman geçtikten sonra pişman olcak eminim.
  • Sen bir hata yapmamissin, iyi niyetini göstermişsin. Degerini bilmiyorsa kendi bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Bir kız 23 yaşından küçükse %95 terkeder. Bir kız 27 yaşından büyükse %5 terkeder. Kızlar böyledir. Herşeyin bir yaşı var. Üniversiteye başka bir şehre giden bir kızın sizi terketmemesini beklemek saçmalık. Çünkü daha yaşı 20-21. Daha sevmeyi bile bilmiyor ki.

Kızlar 23 yaşından ufaksa takmayın arkadaşlar. Bağlanmayın. Elbet terkedecek, sizi yanlız bırakacak. Çünkü dünyanın onun etrafında döndüğünü sanıyor.

• Kısacası hikayemi anlatayım arkadaslar bi kac ay iliski degil 3 seneye yakın bi ilişkinin geldiği hali anlatacagım

lise bitti bi yaz kampında o kadar guzel olmasına ragmen kişilik sahibi serefli namuslu kısacası hayatımda aradıgım herseye sahip olan bi kız cıktı karsıma ve cıkmaya basladık. nasıl bu kadar emin konusabiliosn derseniz onceden cıktıklarmdan tecrubeliydim kızlarn ne tür insanlar olduguna. herneyse mukkemmel giden bi ilişkim vardı onun ugruna butun herseyimi kısıtladm. kısıtlamaktanda zevk alıyordum cunku deli gibi seviyordum. kısıtlamaktan kastım kızlarla aram iyiydi diyorum ya haftasnu için cıktıgım kız bile olmustu ama bu 2.5 sene boyunca hic birsey yapmadm arkasından bırakın birsey yapmayı kendi cevremi silmistim hayatımda o vardı sadece ve bunu o istiyordu. Bu sırada ikimzde universteye geldik derler ya insanlar universtede degsr diyebunu canlı canlı kendi gozlermle gordum. o sevdgm insan kayboldu.Sacma bi sebepten dolayı kavga ettik ben terk ettm bunu fakat cok cok pişman olup donmek istedim aldıgım cvp ise ugruna kendimi kıstladgm insan ki bunun o da farkındaydı bana gelip sen asosyal oldun cevren kalmadı vs vs dedi aslında dediklerinin aslıda yoktu kendisi hayal dunyasında kurdugu dunyayı okdr guzel yasıyoki neye istese buna inanıodu. sonuc olarak ben deli gibi asık olan ben yıkıldım bunları duyunca ama kendimi toparlayıp karsısına cıkmak istedim spora basladım bilgisayarı kaldrdm vs vs. En son bulusmamızda aglayarak sarılarak opuserek ayrıldk ve bu gunden sadece dikkatiniz cekiyorum sadece 4 gun sonra bara eglenmeye gidio kendisi kız arkadaslarıyla birlikte ve barda calısan garsonları bilirsiniz onune gelene yazarlar direk orda buna yazan garsonun birisiyle cıkmaya baslıyor hatta o tanıstıgı gun kendi evine gitmemiş cocukla kalmıslar düşünün ya en namuslu kişilik sahibi serefli dedigim kızın yaptıgına bakın en kaşarlanmış arkadasımdan bile beklemezdim garsona düşüpte o gece onda kalma muhabbetini. Sonuç mu? bunu duyunca ne yıkıldım ne hüzünlendim sadece güldüm cünkü benm sevdiğim kız baskasıydı garsonla yatan baskası bn sadece hayalimdeki insanı sevmişim o yuzden bu kızdan beni Allah kurtarmış ciddi anlamda mutluyum boyle bisey geldiği için başıma çünkü ben bu kızla evlencektim nerdeyse bu kişiliksiz ucuz bar kevaşesiyle evlencektim arkamdan birisyle cıksa üzülürdüm hatta hayat boyu kedimi affedemezdim kacırdım boyle bi kızı diye fakat bu yaptıklarını ogrenince hafifledim kurtuldum hayatımı yasıyorum ha bide unutmadan dipnot: kendisi cok kıskanctı sıra arkadsım olan bi kızla mesajlastgmı gorunceki mesaj icerigide dersle ilgili sinir krizine girip aglayıp bana saldrmstı o derece kıskanctı. su an ki sevgilisine bakmaya gittim barda calstgnı ogrenince bunlar cıkmaya baslayalı 3 hafta sonra gttim bi de ne goreyim nerde sırf kız masası var yazıyo eleman o gece iki tane sdce kızlarn masası vardı tekine birasını koydu muhabbete hadi biri arkdslarının masası diyelim diger masayada dakka bası ugrayo bisiler konusuodu anlıyacagınız insanlar hakkettikleri sekilde yasar. su an o kız kendini kandırıyor benden baskasını bakmıyor fln diye diyorum ya kendi hayal dunyasını cok iyi yönetiyor. Fakat o nasıl bardan dustuyse o cocuk hala bardan dusurcek o yuzden yine soyluyorum insanlar hakketkleri sekilde yasar

Sonuç: Hiç bi kıza guvenmiceksin güvendiğine bile inanmıcaksın
  • @LeNDeR
    Aynı şekilde şuanda 8 aydır beraber olduğum biri var.Sanki hayatımda sadece o var.Onu deli gibi seviyorum.Hani onun için yapmadığım şeyde yok.Kavga ederiz çok sinirlenirim ona gelip bana sarılması herşeyi değiştirir.Her fırsatta söyler hep beraber olacağımızı.Güvenirimde sevgilime.Ama şu aralar bende nedenini bilmediğim bir güvensizlik var.Bunun üstünede kaybetme korkusuda eklenince kafayı yemek kaçınılmaz oluyor..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.