Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde çok sıklıkla okuduğum konulardan biri. Başıma gelmemiş olsa inanın ''ulan siz güveneceğiniz insanı doğru seçmediyseniz, niye bütün kızlara bok atıyorsunuz'' derdim. Velhasıl insan başına gelmeden anlamıyor. Benim de anlatacaklarım var.
    Eskişehirliyim ve burada üniversite okumaktayım. Hikayemizin diğer kişisi de aynı şehirde lise son sınıfta okumakta. Aynı apartmanda farklı bloklarda oturuyorduk.
    Apartmanda tanıdığım, çocukluğumun beraber geçtiği insanlar var. Bu arkadaşlarla dışarı çıkar, gezer ve apartmanın önündeki banklarda otururuz. Diğer günlerden pek bir farklı olmayan bir günde bu anlattığım insanlarla oturuyorduk. Balkonda bana doğru gelen bir bakış hissediyordum sürekli. Ben kafamı kaldırdığımda ise kayboluyordu, bunu arkadaşlarım da farketti. Oğlum ...'nın kızı bakıp duruyor sana haberin olsun tarzı konuşmalar geçti aramızda. Ben pek aldırış etmedim. O geceden iki gün sonra facebook'tan arkadaşlık isteği geldi. Kabul ettim. Oydu. Biraz sohbet ettik okuldan vs. sonra çıkarken numaramı aldı. Ben benden hoşlandığını farketmiştim fakat içimde ona dair hiçbir his yoktu. Ve mesajlar gelmeye başladı. ''nasılsın,neler yapıyorsun,nasıl gidiyor'' Ben de gayet düzgünce cevaplar veriyordum. Bir kaç ay böyle geçti. Artık bende hoşlandığını iyice açığa vurmaya başlamıştı. Benim de anlamlandıramadığım bir şekilde hislerimde değişme oluyordu fakat bir insanı üzmekten, mutsuz etmekten korktuğum için mesafeli davranıyordum. Bir gece yarısı söyledi. ''Ozan, sana karşı tarif edemediğim duygular besliyorum'' Ben hala alttan almaya devam ediyordum. Sevdiğim halde, bir ilişkinin yükünü omuzlamamak için kibarca reddettim. (Bu sorumluluğu alamamın nedeni hayatıma daha önce sadece bir kız girmesi sanırım) Çok üzüldü, çok ağladı. Gözlerindeki şişliği kendi gözlerimle gördüm. Ve kendi kendime dedim ki, madem onu seviyorsun, onun bu hallere düşmesine göz yumma!
    Yaklaşık 3 hafta sonra durumu anlattım. Kendisinden hoşlandığımı, önceki davranışlarımı unutturacağımı söyledim. Sevinçle kabul etti. Ben hayatımda kimseye bu kadar bağlanmadımlar, seni deliler gibi seviyorumlar güzel duygular vardı içimde, gözlerimde güzel görüntüler... Bu arada ona açıldığımda yazlık bir yerde ailesi ile tatildeydi. Bir hafta sonra gelecekti. Hayatımda kimseyi böyle büyük bir özlemle beklememiştim, siyasi görüşleri yüzünden iki yıl sürgün yiyen babam dahil.
    Ve geldi, hayatım dediğim insan fiziksel olarak da yanımdaydı artık. Geldiği sabah erkenden görüştük. İlk kez gözlerine bakacaktım, bacaklarım titriyordu. Tramvay durağına yakın bir bank vardı oraya oturduk. O kadar güzel geliyordu ki sesi,gülüşü, bana bakışı. ''Tamam'' dedim, hayatımı adayacağım bir insan buldum sonunda. İlk buluşma biterken üzerimdeki siyah hırkayı istedi. Verdim :)
    Günler geldi geçti. Haftanın en az 4 günü görüşüyorduk (bu arada apartmanlarımız ayrıldı, biz yürüyüş mesafesi ile 3 dakika ona iki arka sokağa taşındık) Kimi zaman o benim okul çıkışlarıma geliyordu. Bazen ben arabayla almaya gidiyordum. Mutluydu, mutluyduk.

İlk Büyük Sorun ''eski sevgili''

Bir cumartesi günü el ele tutuşmuş, ağızlarımızda kocaman bir tebessümle tramvay bekliyorduk. O sırada bir arkadaşını gördü, selamlaştırlar. Ben de uygun bir dille sordum ''kimdi o hayatım'' Bir arkadaş dedi, ortaokuldan. Peki bakalım dedim,tramvaya bindik. Güzel bir gün geçirdik. Evine bıraktım. Gece mesajlaşırken daha sonradan klasik bir yalan olduğunu anladığım ''aşkım ben sana korktuğum için birşey söyleyemedim'' cümlesini gördüm. O kişi sadece arkadaşı değilmiş, eski sevgilisiymiş. Fazla kızmadım. ''Tamam hayatım, ne olursa olsun bana hiçbir konuda yalan söylemene gerek yok'' dedim.
    4. ayımız bitiyordu. Onun hayali ile uyumak güzeldi. Rüyalarımı süslemesi, sabahları ilk iş olarak sesini duymak istemem hoş duygulardı.

İkinci Büyük Sorun ''diğer bir eski sevgili''

Artık pek çok ortak arkadaşımız olmuştu, bize imrenen insanlar vardı çevremizde görüyorduk. Birbirmize öyle bağlanmıştık ki kimseyi umursamıyorduk. Birbirimizin facebook şifrelerini biliyor,gündüzleri yüzyüze görüşüp gece de sanal ortamda ya da telefonla görüşmemizi sürdürüyorduk. Bir cumartesi sabahı yeğenimle küçük askerleri dizip misketle vurmaya çalışırken mesaj geldi. Msn'e gelebilir misin sevgilim diyordu. Girdim konuştuk bir ara kamera açtık. Bu sırada ben onun facebook profiline girdim. Bildiğimiz üzere msn gibi değil, iki kişinin aynı anda çevrimiçi olması problem yaratmıyor. Msn'den benimle Facebook'tan da onunla konuşuyordu. Ellerim buz gibi oldu, uzun zamandır içmiyordum bir sigara yaktım. Ben msn'den soruyordum, anlatmasını bekleyerek ''ne yapıyorsun aşkım :)'' diye. Hiç sevgilim anneme yardım ediyorum, temizlik günü diyordu. Daha konuşmaları bitmeden aradım. (kaldı ki eğer iki arkadaş olarak konuşsalar salağı oynayabilirdim.İş yemek randevusuna, istediğin zaman mesaj atabilirsinlere, melek diye hitap etmelere kadar gitti) Ne oldu sana dedim? Sevgine, bana verdiğin güvene ne oldu dedim, bağırdım. Bir kaç hafta aşırı soğuk davrandım. Sürekli elimi tut, yapmayacağım bir daha diyordu. Hem sanal ortamdan hem de reel yaşamdan sildim onun herşeyini diyordu. Gaflete düşerek, kıyamayarak affettim. İlk kez bu kadar uzun süre dargın kalmıştım ona, özlediğimi farkettim.
    9. aya kadar sorunsuz devam ettik. Gözlerinde yine o ışıltıyı yakalamıştım. Mutluydu, mutluyduk. (O olaydan sonra hiçbir zaman eskisi gibi güvenmemedim ve bunu hiç yansıtmadım,yeri geldi kendimi yalanladım)

Üçüncü Büyük Sorun ''fazla ilgi,fazla kıskançlık''

Ben bu ilişkide hiçbir zaman değişmedim. İlişkinin başlangıcında ne kadar mesaj atıyorsam, sonuna doğru da o kadar atıyordum. Fakat kız arkadaşım değişmeye başlamıştı. Az mesaj geliyordu ama idare ediyordum. Bazı günler benimle çıkmak yerine arkadaşları ile vakit geçirmeyi tercih ediyordu. Saygı ile karşılıyordum. Fakat onun ruh halindeki bu değişimler beni şüphe denizine sürükledi. Ve bir gün o msn'de iken ben de web messenger ile onun konuşmalarını görüyordum. İsmi lazım olmayan bir çocuğa (çocuk resmen aşk-ı ilan ediyordu) bütün ailevi meselelerini anlatmıştı ve benden bahsetmişti. Benimle ilgili kısmı aynen yazıyorum '' Benim sevgilim de çok sıkıyor, daha geçen okuldan falan yavşayan biri var mı diye sordu. Yok dedim. E var desem saçma sapan konuşacak. Mesela ona göre sana bunları anlatmamalıyım'' Çocuk '' Sorun oluysa silelim ya, gerçekten'' Sevgilim(!) ''Yok ya saçmalama, kimsenin mutluluğu için kendimi heba edemem'' dedi.
    Bunları gözlerimle gördüm. Ses etmedim. Bittiğimin, bittiğimizin farkındaydım.
    Sonra başka bir çocukla konuştu, yine özel meseleler paylaştı. Sonunda söyledim. Sen dün kiminle konuştun saatlerce msn'de dedim. Bir kız arkadaşının ismini verdi. '' baya konuştuk aşkım ya'' dedi. Emin misin dedim ( bu arada ikimiz de okuldan eve dönüyoruz, ben arabayı kullanıyorum) Evet dedi. Yüzüne hiç bakmadım. Anladığımı anladı. Evin önüne gelince ''itiraf ediyorum dün ... diye bi çocukla konuştum okuldan'' dedi. Kaçıncı yalan bu dedim, özür diledi. Ben de eve gidince bir anlık sinirle facebook'tan ve msn'den o çocuğu sildim. Zaman geçti tekrar arkadaş oldular bir şekilde. Birbirlerine numaralarını verdiler. Hikayemizin üçüncü kişisinden balo daveti aldı vs...
    Gözlerimin önünde uçup gidiyordu sevgilim. Başka hayatlarda başka roller kapmaya gidiyordu. Harcanmaya gidiyordu.
    Bir ay önce bugün ''ara verelim, seni biraz özlemek istiyorum sevglim dedi'' Çok zorlandım, son kez sarıldık sıkı sıkı. Peki dedim. ''ben zaten hemen özlerim ki seni herşeyim'' dedi. ''umarım sevgilim'' dedim. 3 gün hiç konuşmadık. Ben onun ellerimden uçuşunu izlediğim her gün farklı maddeler ile uçuyordum. Bekliyordum.
    Bir pazar günü bir buket çiçek yaptırdım, geri dönsün diye. İçinde de ufak bir not yazdım. Hala cevap yoktu. Daha doğrusu gelen cevaplar ''daha 4 gün oldu Ozan'' şeklindeydi. Sordum '' bu ara gerçekten ilişkiyi kurtarmak için mi yoksa ayrılğa alışmak için mi vermek istedin diye. Önceleri kurtarmak istiyordum fakat şimdi hiç umut yok dedi. Sorun ''o'' mu dedim. Hayır, asla, ben hata yaptım o konuda zaten çok pişmanım ''o'' ya da ''başka biri'' ile asla alakası yok, sadece sıkılıyorum, boğuluyorum artık dedi.
    Ayrıldığımızı anlamıştım, ne bir duygu ne de bir söz geçmişi geri getirecekti.
    Eşyalar alındı- verildi, fotoğraflar yırtıldı, ayrıldıktan sadece 4 gün sonra ''sorun o çocuk değil'' diye kastedilen kişi ile ilişki durumu var yapıldı.
    Bunlar olurken ben mi ne yaptım?
    Hayatımda içmediğim kadar içki, sigara vs. içtim. Anlık da olsa kafamdan uzak tutmak istiyordum ''onu ve koynundaki ödleği''
    Biraz uzun oldu farkındayım. Okuduklarınız bir ilişkinin özetinin özetidir.Hızlı yazdım yazım yanlışları olabilir
    Kıssadan hisse,
    Asla ona güvenme
    Yanlışları alttan alma, yüzüne vur.
    İnceldiği yerden kopart, sonra iyice boka sarıyor.

Tüm bunlar yazılırken çalan şarkıyı ve bir şiir paylaşmak isterim

quote:

kelimeler...
    kelimeler...

yarıda kalmış aşkların hesapları içinde
    denizlere açıldı içimizden biri
    niçin gittiğini söylemeden.
    doyulmamış arzularla doluydu yelkenleri
    yıpranmış kelimelerin verdiği güvenden.

her an bir yeni su vardı,
    her yeni suda bir yeni an.
    deniz,dalgalarıyla gösteriyordu dışından
    yaşananla düşünülenler arasındaki farkı.
    bitmeyordu köpüklerle renkler
    bir başka damlada,bir başka ışıkta başlamadan.

gözlerin önünde bir oyun,ardında bir oyun.
    dışında ne varsa yeni,ne varsa gerçek.
    yeni manzaralarla gelen yeni duygular
    hani,eski kelimelerle olmasa
    insanın ömrünce devam edecek.
    gözlerin önünde bir oyun,ardında bir oyun.

anladı,ölmekle yaşamanın birleştiği noktada
    yeni rüzgarlarla esen yeni korkulara
    yeniliklerini bağışlamayan kelimelerin
    nasıl düşman sığınaklar halinde direndiğini.

anladı,bütün olmuşlarla olanların
    ve bütün olacakların
    o kelimelerin içinde
    kendisine varmadan eskidiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 12 Haziran 2011; 0:00:13 >
  • @OCB buna benzer bir şekilde ben de kaybettim. Sen şanslıymışsın çünkü görebilmişsin farketmişsin. Ben 7 ay farkedemedim bi güzel kandırdı beni. Aynı nedenler , aynı bahaneler. Kendisi bana yanaşmıştı ben de bir şeyler hissetmiyordum sonradan bağlandım. Daha sonra eften püften nedenlerle bitirdi. Ama altında aldatma yatıyormuş. Ben de çok üzüldüm , yıprandım. Yaşadıklarımı anlatıp duygu sömürüsü de yapmak istemem açıkçası ama kaybeden o oldu ben değil.
    Unutmayın erkekler aşık olur. Kadınlar aşık olmaz , maşuk olur.
    Selametle.
  • Konuyu okurken eskileri hatırlattı bana gerçekten yıkıcı bir durum, benim de başıma geldiği için böyle diyorum. Baya uzun bir süre sevgiliydik onunla. Aylar geçti. Ondan sonra her zamanki bahane olarak ' ara verelim, yaşananlar yorucuydu ' dedi . Bunu hep diyordu ama gerçekten onu çok yoruyordum bunaltıyordum , ara verip barışıyorduk . ve gerçekten iyi geliyordu bu ara yaşananları unutmak amacıyla. Bir gün gene aşırı kıskandım ve gene aynı mesaj geldi. 4-5 gün konuşmadık, o süre zarfında sürekli erkeklerle buluşuyor haber vermeden işler yapıyordu. Ben de salak gibi beni kıskandırmaya çalıştığını zannediyordum. Önce mesaj atmayı bıraktı, sonra faceden sildi. ' Ayrıldık mı ' dedim. Gene cevap vermedi. Arkadaşına sordum o da kendini bir b*k sanan gerizekalının tekiydi, artistlik yapmak için cevap vermezdi genelde. Arkadaşına sordum ' Onunla ayrıldık mı ' diye . O da ' ara vermişsiniz ' dedi . O an anladım ayrıldığımızı. Sonra mesaj attım ' sonunda ayrıldık lan ' diye. Faceden engellemiş . Onunla ilgili herşeyi sildim. Arkadaşımın faceinden duvarına bakmıştım. bakmaz olaydım, bir sürü erkek hepsi de sinir olduğum kıskandığım erkekler. duvarına bir şeyler yazmış samimice. Herkes içine mıçar ben içime ağladım. Çok koydu gerçekten . Kesin şuanda kıskandığım bir erkekle ilişkisi var ama yapamıyo ilişkisi var , görürüm üzülürüm diye. Ama öyle olsaydı , ayrılır mıydı benden... Ben de gururuma yediremedim ve bütün askıya aldığım kızlarla çıkmaya başladım teker teker. İki günde bir sevgili değiştiriyordum. O da faceime bakıyodu arkadaşından biliyordum. Sonra ilişkisi yok yaptım belki geri döner diye. Bi mesaj geldi telefondan. Ondan gelmişti büyük bi hevesle açtım ki gördüğüm mesaj şuydu :
    '' En yakın arkadaşımla çıkıyorsun, onu üzme:)) '' idi.
    Bu sefer içeri atmadım ve ağladım. Kan akışım durdu sanki. Sonra ise. sonra ise onu aradım ve
    '' teşe..kü.kürr ederim '' dedim ve kapattım.
    ama hala ağlıyordum. Yazarken bile gözüm yaşardı.
    Onu seviyordum, seviyorum....
  • lanet olsun hepsine
  • @OCB
    Bir roman tadında anlatılmış güzel bir özetti bu konuda tebrik ediyorum seni, ne diyeyim sana sorun şurda başlıyor hep karşındakini de sen gibi sanma meselesi.
    Bu tanıma uyan insanlar halen az da olsa varlar, umarım sana da hayatında böyle biri denk gelir.
    Elbette bu ilişkide de her zaman olduğu gibi iki tarafta da hatalar vardır tabii bir tarafın hataları daha fazla oluyor, sen fazla değer vermişsin hayatının insanı bu olacağını düşünerek ama işler öyle yürümemiş ne diyeyim bu saatten sonra her şey öylesine laflar.
    Artık yapman gereken yeni hayatına başlamak, eskiyi unutacaksın zamanla tavsiyem bu süreçte kimseyi yara bandı olarak kullanma acele etme yeni bir ilişki için.
    Tabii artık güven sorunu diye bir şey başlacak bu sorunu aşmaya çalış çünkü ne olursa olsun insan güvenmeden yaşayamıyor, fazla değer verme, fazla güven verme kontrol hep sende olsun.
  • Az önce kız arkadaşım denen mahlukat ile kavga yaptık.Daha dorusu olayı çıkardı bitirdi.Olay sebebi:"Ben onunla farklı bir partiye oy atmış olmam.Benim oy kullandığım partide babası ve ablasının oy kullanmış olduğu parti".Bana bi ton laf etti öyle böle saydı sövdü falan.Sonra herşeyi bitrdi.Benle görüşme diyipte.Siz olsaydınız ne yapardınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Az önce kız arkadaşım denen mahlukat ile kavga yaptık.Daha dorusu olayı çıkardı bitirdi.Olay sebebi:"Ben onunla farklı bir partiye oy atmış olmam.Benim oy kullandığım partide babası ve ablasının oy kullanmış olduğu parti".Bana bi ton laf etti öyle böle saydı sövdü falan.Sonra herşeyi bitrdi.Benle görüşme diyipte.Siz olsaydınız ne yapardınız?

Hayatımda gördüğüm en saçma bahanelerden biri Gerçekten seviyorsa 1-2 gün içinde özür diler barışırsınız. Aksi durumda ise hiç kendini üzmene gerek yok, böyle bir mesele için olay çıkarıyorsa seni gerçekten sevmiyormuş demektir.

Edit: İmla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 12 Haziran 2011; 18:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panişır

quote:

Az önce kız arkadaşım denen mahlukat ile kavga yaptık.Daha dorusu olayı çıkardı bitirdi.Olay sebebi:"Ben onunla farklı bir partiye oy atmış olmam.Benim oy kullandığım partide babası ve ablasının oy kullanmış olduğu parti".Bana bi ton laf etti öyle böle saydı sövdü falan.Sonra herşeyi bitrdi.Benle görüşme diyipte.Siz olsaydınız ne yapardınız?

Hayatımda gördüğüm en saçma bahanelerden biri Gerçekten seviyorsa 1-2 gün içinde özür diler barışırsınız. Aksi durumda ise hiç kendini üzmene gerek yok, böyle bir mesele için olay çıkarıyorsa seni gerçekten sevmiyormuş demektir.

Ben bu hareketini biraz çocukluğuna ve onunla benim aynı görüşte sahip olmamamdan dolayı ona verdiği kabullenememe duygusundan kaynaklandığını sanıyorum.Çünkü daha önce çok çok büyük kavgalardan sonra barıştık.Ama bu sefer kendi çok büyük hata yaptı.Beni gerçekten sevdiğini umuruyorum çünkü onu aldattığımı sanıp 1 ay ayrı kaldıktan sonra tekrar barıştık biz.Sevmeseydi barışmazdı.Bakalım şimdi ne olacak?Ama şu kesin ki ben bu kızın bu şekildeki çıkışlarından hiç hoşnut değilim.Çoğu zamanda ben alttan alıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Ben bu hareketini biraz çocukluğuna ve onunla benim aynı görüşte sahip olmamamdan dolayı ona verdiği kabullenememe duygusundan kaynaklandığını sanıyorum.Çünkü daha önce çok çok büyük kavgalardan sonra barıştık.Ama bu sefer kendi çok büyük hata yaptı.Beni gerçekten sevdiğini umuruyorum çünkü onu aldattığımı sanıp 1 ay ayrı kaldıktan sonra tekrar barıştık biz.Sevmeseydi barışmazdı.Bakalım şimdi ne olacak?Ama şu kesin ki ben bu kızın bu şekildeki çıkışlarından hiç hoşnut değilim.Çoğu zamanda ben alttan alıyorum.

Bir ilişkide karşılıklı sevgi kadar karşılıklı saygı da çok önemlidir. Tabi ki bazen de sen alttan alacaksın, ama bazen de dur demesini bileceksin. Sana ve düşüncelerine saygı duymasını bilmeli.

Bu olay için biraz ağır olur ama bu kızdan çekeceğin var gibi geldi bana Klasik cümledir ve ben bu cümleyi hiç kullanamadım malesef; "Ben böyleyim, istemiyorsan işte kapı orada..." Belki sen kullanırsın...

Ben hiç kullanamadım bu cümleyi evet, çünkü ikisine de çok bağlanmıştım. İlki biraz benim yüzümden oldu ama sonuçta ikisi de yüzüstü bırakıp gittiler beni. Ortada kalan ben oldum. Sen ortada kalma kardeşim Gerekiyorsa ortada kalan o olsun. Çünkü bazı şeyler umurlarında bile olmuyor onların. Ya da çabucak unutuyorlar.
  • Bitti bugün eski sevglisi ile 35 dk konusmus ve bna yalan soyluyo .. Bitti be dh.
  • quote:

Bir ilişkide karşılıklı sevgi kadar karşılıklı saygı da çok önemlidir. Tabi ki bazen de sen alttan alacaksın, ama bazen de dur demesini bileceksin. Sana ve düşüncelerine saygı duymasını bilmeli.

Bu olay için biraz ağır olur ama bu kızdan çekeceğin var gibi geldi bana Klasik cümledir ve ben bu cümleyi hiç kullanamadım malesef; "Ben böyleyim, istemiyorsan işte kapı orada..." Belki sen kullanırsın...

Ben hiç kullanamadım bu cümleyi evet, çünkü ikisine de çok bağlanmıştım. İlki biraz benim yüzümden oldu ama sonuçta ikisi de yüzüstü bırakıp gittiler beni. Ortada kalan ben oldum. Sen ortada kalma kardeşim Gerekiyorsa ortada kalan o olsun. Çünkü bazı şeyler umurlarında bile olmuyor onların. Ya da çabucak unutuyorlar.

Bu saate kadar hep ben alttan aldım dostum.Ben bağlandım evet hata ettim.O bana kullandı ben böyleyim istemiyorsan git lafını.Ama şimdi daha güçlü duruyorum.Çünkü her ayrıldığımızda pişmanlık duydu hep üzüldü yine öyle olcak eminim ama bu sefer ben ne şekilde yaklaşırım olaya kestiremiyorum.Ben asla alttan almıcam ama asla.
  • quote:

Bu saate kadar hep ben alttan aldım dostum.Ben bağlandım evet hata ettim.O bana kullandı ben böyleyim istemiyorsan git lafını.Ama şimdi daha güçlü duruyorum.Çünkü her ayrıldığımızda pişmanlık duydu hep üzüldü yine öyle olcak eminim ama bu sefer ben ne şekilde yaklaşırım olaya kestiremiyorum.Ben asla alttan almıcam ama asla.

Eğer geri dönerse, sen de cidden seviyorsan, dayanamaz tekrar kabul edersin onu. Ama bu sefer koşulların olsun. Al karşına gayet ciddi bir şekilde konuş. "Bunları bunları yaptığında ben rahatsız oluyorum, şöyle davranman benim hoşuma gitmiyor" gibi şeyler söyle, kurallar koy. Baktın oralı değil, işte o zaman kullanırsın o cümleyi

Sen hala istiyor musun bilmem ama inşallah mutlu olursunuz
  • quote:

quote:

Eğer geri dönerse, sen de cidden seviyorsan, dayanamaz tekrar kabul edersin onu. Ama bu sefer koşulların olsun. Al karşına gayet ciddi bir şekilde konuş. "Bunları bunları yaptığında ben rahatsız oluyorum, şöyle davranman benim hoşuma gitmiyor" gibi şeyler söyle, kurallar koy. Baktın oralı değil, işte o zaman kullanırsın o cümleyi

Sen hala istiyor musun bilmem ama inşallah mutlu olursunuz

Ben hala istiyorum.İnşallah düzelir diyorum hep istediğim gibi olur diyorum.Çok konuştum ben ona böyle böyle bunları yapma diye akıllanıyor kısmen ama her olayda bunları mı yaşıcam ben?Hep onu mu düzeltcem ben?Kararsızım şu anda.Ondan adım bekliyorum ama adım atar mı bilmiyorum.
  • iyi ki bu konuyu açmışsınız. iki gündür eski sevgilimi rüyamda görüyorum anasını satim. neredeyse gaflete düşüp arayacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki
    iyi ki bu konuyu açmışsınız. iki gündür eski sevgilimi rüyamda görüyorum anasını satim. neredeyse gaflete düşüp arayacaktım

Eğer deyecekse ve hak ediyorsa ara tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

quote:

Orijinalden alıntı: velevki
    iyi ki bu konuyu açmışsınız. iki gündür eski sevgilimi rüyamda görüyorum anasını satim. neredeyse gaflete düşüp arayacaktım

Eğer deyecekse ve hak ediyorsa ara tabi :)

Hak ediyor belki ama değmeyecek. Boşuna kendimi strese sokmuş olacaktım. Bu konu üst konu olsun yönetim duy sesimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velevki -- 17 Haziran 2011; 12:00:28 >
  • Aslında aramadan konu açılmışken şu soruyu sormak lazım kendinize.Acaba o beni bu durumda ararmıydı?Ya da daha öncekiler beni hiç aradı mı?O kadar değerli oldum mu onlar için?Bu sorulara pozitif yanıtlar verebiliyorsanız ve kendinize güveniniz yeterince varsa.Aramaktan bir sakınca yok.Tabi sonucunda oluşabilecek her türlü iyi ve kötü şeye de hazırlıklı olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Bitti bugün eski sevglisi ile 35 dk konusmus ve bna yalan soyluyo .. Bitti be dh.

Sıkma canını.Aldatması daha mı iyiydi Zararın neresinden dönersen kardır...
  • Kız ya da erkek fark etmez.Kimseye güvenmeyeceksin bu hayatta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruko07

Kız ya da erkek fark etmez.Kimseye güvenmeyeceksin bu hayatta...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.