Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi insanlar umarım buradaki şeyleri okuyup bilinçleniyordur... Çünkü bilgiyi öğrenmek farklı bir şey, kullananabilmek farklı bir şey..
    yani, olur da başınıza buradaki olaylara benzer şeyler gelir, keşke okuduğumu daha iyi anlasaydım demeyin sonra.
    G*tlerini kaldırmak yok... Liseliyse güvenmek de yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Aradan onca zaman geçer ama o senden bi türlü geçmez,
    Anılar başını bağlar da kimseyi gözün görmez.
    Zorunlu eğitim vesilendir, aynı yolu tepersin.
    Ancak yakın olma ihtimalini bile kafadan elersin.
    Sırf o istedi diye karşılaşmaktan kaçarsın.
    Yürüyüşlerin bile değişir ya çok hızlı ya çok yavaşsın.
    Tahmin edemeyeceği kadar yorgan altı ağlar,
    Gölgelerde yaşar, hayattan koparsın.
    Bi düşüp ölmediğin kalır ama o bunu fark etmez.
    Sen varsın yada yoksun onun için hiç fark etmez!
    Bu durumu birine anlatsan gayet sıradan gelir.
    Ama işte sorun budur ki sen sıradan değilsin...
    Göz yaşın yaralıysa içmiş gibi döner kafan.
    Yalnızlığına fasıl yapar kalbinde bir serenat.

"Bende yaşadım bunları, seni anlıyorum" gibi cümleler kuranlar,
    Gölge yapmaktan başka hiç bir işe yaramaz.
    Çevrendeki kuru kalabalık yalnızlıktan beterken
    Seni anlaması gereken insan bir türlü yanında olmaz.
    Beğenilmeye ihtiyacın artar aynaya daha çok bakarsın.
    Yada içini dışına vurup saçı başı iyice dağıtırsın.
    Derinden gelen sitemleri sükutlarda boğarsın.
    Anneni daha bi özler daha sık sarılırsın.
    Hüzün bir kere yakalamış ya elin havada teslimsin
    Ağlamama hakkını dilersen kullanabilirsin.
    Kendini güçlü gösteren güçten yoksun mazlumsun.
    Etrafına gülücük saçarsın güya mutlusun.
    Kasımda göz yaşı başkadır, boş ver keyfini çıkar
    Ah etmeye gerek yoktur nasıl olsa bi yerden çıkar
    Şehrin tam göbeğinde yalnızlığınla yaşıyorsan
    Masallar acı verir şayet uyuyamıyorsan...

süper
  • never say never
  • 1.5 Senemi verdim.11.sınıfın sonlarına doğru çıkmaya başlamıştık tamda bu gece gerçekten tamamen bitti sanırım.İniş çıkışlarla dolu beni çökerten bi ilişkim oldu.Sürekli bitmek bilmeyen kavgalar,ayrılıklar,çekilen acılar ikimizinde hayatı berbat olmuştu.Yeni yeni düzelmeye başladık derken gene herşey sapa sardı.Ben onun için hayatımdaki tüm kız arkadaşlarımı çıkarmıştım.Erkek yakın arkadaşlarımla ise 2-3 günde bir görüşür olmuştum.İnanırmısınız eskiden çeşit çeşit bir sürü insanla mesajlaşan benim telefonuma sadece gelen artık onun mesajlarıydı.O kadar koparmıştım dünyayla bağımı.O da bi nevi öyleydi.Sadece yakın bir kız arkadaşı var onunla sık görüşürdü.Face adreslerimizi dahi kapatmıştık.Bu sene sınava giricez.Bütün sene kavga gürültü ve ygs sonrası hayal kırıklığıyla geçti.O seneye giricem deyip bıraktı.Bense bu sene gitmek istiyorum çünkü seneye bir daha girmeyi göze alamam.Biliyorum çalışamam.Bugüne kadar dahi adamakıllı çalışamadım.Sınava girmeyeceği için sürekli bişeyler planlıyor olsun istiyordu.Bende bu gece patladım saygı duy biraz ben seneye kalamam çalışmam lazım diye.Tamam lysye kadar görüşmeyelim dedi.Onu kastetmedim felan derken kavga iyice büyüdü.Kitabı vardı onu istedi yarın sabah 9 da.O saatte uyanamam zaten seneye gireceksin ne gerek var dedim.Çalışıcam o saatte lazım getir felan yazdı.Ondan sonra bekle sen yazdım bende.Cvp olarak küfür etti bende buna karşılık saydırmaya başladım küfürleri. Ondan sonra senin gibi bi şerefsize ihtiyacım yok bitsin dedi biraz tartıştık ve bitti.Harap olan yılımamı yanayım bunca zaman çektiğim ıstırabamı..Bu kafayla lys de ne yapabilirim ki.Normalde 12 de yatarım saat 2 uyku yok.Herneyse içimi dökmek istedim.Biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar.
  • Vay be millet neler çekmiş en iyisi elizabeth takılmak galiba
  • Bu tip konulara "amaan mağdur edebiyatı yine" falan diye geçiştirirdim, okumazdım bile.

Aynısı başıma geldi o yüzden hala tecrübe edinmemiş biri varsa diyorum ki.

Onlar der ki, beni bir gün bırakıp gideceksin sen de, ama ben seni hiç bırakmıycam diye trip yaparlar.

Öyle bir günde, hiç aklınıza bile gelmez ve sizi bırakıp giderler.

Anlamsız varlıklar.

Kızlar duygusal derler, yalan. Amacım burada erkekler en iyidir bilmem ne falan değil.

Erkekler en berbattır kıllı iğrenç yaratıklardır sonuçta ama tek bir gerçek var erkekler kızlardan daha duygusal.

Bir kıza bağlandıysanız lütfen dikkat edin, birden bırakıp gidiyorlar çünkü, inanamıyorsunuz, nasıl yani falan oluyorsunuz.

Diyorum ya ben de gülüp geçerdim yani, beni çok sevdiğini zannediyordum. Zannetme de değil seviyordu herhalde, gerizekalı değilim sonuçta.

Birden her şey değişiyor ama alayı nankör ilginç varlıklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

1.5 Senemi verdim.11.sınıfın sonlarına doğru çıkmaya başlamıştık tamda bu gece gerçekten tamamen bitti sanırım.İniş çıkışlarla dolu beni çökerten bi ilişkim oldu.Sürekli bitmek bilmeyen kavgalar,ayrılıklar,çekilen acılar ikimizinde hayatı berbat olmuştu.Yeni yeni düzelmeye başladık derken gene herşey sapa sardı.Ben onun için hayatımdaki tüm kız arkadaşlarımı çıkarmıştım.Erkek yakın arkadaşlarımla ise 2-3 günde bir görüşür olmuştum.İnanırmısınız eskiden çeşit çeşit bir sürü insanla mesajlaşan benim telefonuma sadece gelen artık onun mesajlarıydı.O kadar koparmıştım dünyayla bağımı.O da bi nevi öyleydi.Sadece yakın bir kız arkadaşı var onunla sık görüşürdü.Face adreslerimizi dahi kapatmıştık.Bu sene sınava giricez.Bütün sene kavga gürültü ve ygs sonrası hayal kırıklığıyla geçti.O seneye giricem deyip bıraktı.Bense bu sene gitmek istiyorum çünkü seneye bir daha girmeyi göze alamam.Biliyorum çalışamam.Bugüne kadar dahi adamakıllı çalışamadım.Sınava girmeyeceği için sürekli bişeyler planlıyor olsun istiyordu.Bende bu gece patladım saygı duy biraz ben seneye kalamam çalışmam lazım diye.Tamam lysye kadar görüşmeyelim dedi.Onu kastetmedim felan derken kavga iyice büyüdü.Kitabı vardı onu istedi yarın sabah 9 da.O saatte uyanamam zaten seneye gireceksin ne gerek var dedim.Çalışıcam o saatte lazım getir felan yazdı.Ondan sonra bekle sen yazdım bende.Cvp olarak küfür etti bende buna karşılık saydırmaya başladım küfürleri. Ondan sonra senin gibi bi şerefsize ihtiyacım yok bitsin dedi biraz tartıştık ve bitti.Harap olan yılımamı yanayım bunca zaman çektiğim ıstırabamı..Bu kafayla lys de ne yapabilirim ki.Normalde 12 de yatarım saat 2 uyku yok.Herneyse içimi dökmek istedim.Biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar.

Senin hayatına ve geleceğine saygı duymayan birinden ne beklersin ki...En iyisini yapmışsın

Ayrıca @Miex ;

Yazdıklarına katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Bu tip konulara "amaan mağdur edebiyatı yine" falan diye geçiştirirdim, okumazdım bile.

Onlar der ki, beni bir gün bırakıp gideceksin sen de, ama ben seni hiç bırakmıycam diye trip yaparlar.

Anlamsız varlıklar.

Kızlar duygusal derler, yalan. Amacım burada erkekler en iyidir bilmem ne falan değil.

Erkekler en berbattır kıllı iğrenç yaratıklardır sonuçta ama tek bir gerçek var erkekler kızlardan daha duygusal.

Bir kıza bağlandıysanız lütfen dikkat edin, birden bırakıp gidiyorlar çünkü, inanamıyorsunuz, nasıl yani falan oluyorsunuz.

Diyorum ya ben de gülüp geçerdim yani, beni çok sevdiğini zannediyordum. Zannetme de değil seviyordu herhalde, gerizekalı değilim sonuçta.

Bir ilişkinin içinde bulundugun zaman dısardaki sesleri duymazdan gelirsin,etrafa aldırmazsın. Yaptıklarını dogru ve anlamlı sanırsın. Sanırsın ki o kız sonsuza dek seninle olacak,sanırsın ki hiç ayrılmayacaksınız. Mutlusunuzdur ama,siz de o da. Güzel vakit geçirirsiniz,kıskanırsınız. Zamanla sogur sizden,artık güzel söz söylemez,siz söylediginizde ise ''vıcık vıcık bir iliski yasamayalım'' der. Ayrılık çanlarının çaldıgını duyarsınız ama bir umut,işte o umuda saırılırsınız belki bitmez diye. Zamanla sogur,sogur ve sogur. Bu durumda artık siz dayanamayarak bitirirsiniz ilişkiyi. Her gün acı çekmektense,sinir olmaktansa,delirme noktasına gelmektense bir kere çekeyim o acıyı ama tam çekeyim dersiniz.

Siz ayrılırsanız kızlar bu durumu gururuna yediremez ve hala size mesaj atar. Beni özledin mi,seni özledim,seni hala seviyorum vsvs. Sizde sevdiginiz için hemen ''ben de seviyorum'' demeye baslarsınız. Ama olmaz. Biten bir ilişki yeniden baslamaz. Aradan 3 ay geçer üni'ye baslarsınız ama hala aklınız ondadır,kalbiniz de ondadır. Dayanmaya çalısırsınız. 2 ay sonra dayanamaycak hale geldiginizde kızın yanına gidersiniz ;

http://forum.donanimhaber.com/m_44449304/tm.htm

Degisen bir sey yoktur. O yine nankör ve acımasız. Siz yine aşık ve masum. Aradan 5 ay geçer ve baska bir kızla tanısırsınız,hoslanırsınız,çıkmaya baslarsınız,seversiniz. Artık mutlusunuzdur,eskisini pek de hatırlamazsınız.

Ama bir gece rüyanızda eski sevgilinizi görürsünüz. ''Sen neredeydin şimdiye kadar ? Her bedende,herkeste seni aradım'' dersiniz rüyanızda. ''Dönmek istedim sana ama dönmeye yüzüm yoktu'' der o unutamadınız sevgiliniz. Ve rüyanızda 1 yıl aradan sonra tekrar birlikte olursunuz. Düsünürsünüz,bu bir aldatma mıdır diye. Fiziksel olarak aldatmamak ama çogu gece rüyalarda eski sevgiliyi görmek de neyin nesi sorgularsınız.

Ama yeni sevgilinizle mutlusunuzdur,eskisi daima sizde saklı,içinizde kanayan bir yara olarak kalacaktır. İlkler unutulmaz,unutamazsınız,sadece alısırsınız başkalarınla olmaya,onun yokluguna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Bu tip konulara "amaan mağdur edebiyatı yine" falan diye geçiştirirdim, okumazdım bile.

Anlamsız varlıklar.

Bir ilişkinin içinde bulundugun zaman dısardaki sesleri duymazdan gelirsin,etrafa aldırmazsın. Yaptıklarını dogru ve anlamlı sanırsın. Sanırsın ki o kız sonsuza dek seninle olacak,sanırsın ki hiç ayrılmayacaksınız. Mutlusunuzdur ama,siz de o da. Güzel vakit geçirirsiniz,kıskanırsınız. Zamanla sogur sizden,artık güzel söz söylemez,siz söylediginizde ise ''vıcık vıcık bir iliski yasamayalım'' der. Ayrılık çanlarının çaldıgını duyarsınız ama bir umut,işte o umuda saırılırsınız belki bitmez diye. Zamanla sogur,sogur ve sogur. Bu durumda artık siz dayanamayarak bitirirsiniz ilişkiyi. Her gün acı çekmektense,sinir olmaktansa,delirme noktasına gelmektense bir kere çekeyim o acıyı ama tam çekeyim dersiniz.

Siz ayrılırsanız kızlar bu durumu gururuna yediremez ve hala size mesaj atar. Beni özledin mi,seni özledim,seni hala seviyorum vsvs. Sizde sevdiginiz için hemen ''ben de seviyorum'' demeye baslarsınız. Ama olmaz. Biten bir ilişki yeniden baslamaz. Aradan 3 ay geçer üni'ye baslarsınız ama hala aklınız ondadır,kalbiniz de ondadır. Dayanmaya çalısırsınız. 2 ay sonra dayanamaycak hale geldiginizde kızın yanına gidersiniz ;

http://forum.donanimhaber.com/m_44449304/tm.htm

Degisen bir sey yoktur. O yine nankör ve acımasız. Siz yine aşık ve masum. Aradan 5 ay geçer ve baska bir kızla tanısırsınız,hoslanırsınız,çıkmaya baslarsınız,seversiniz. Artık mutlusunuzdur,eskisini pek de hatırlamazsınız.

Ama bir gece rüyanızda eski sevgilinizi görürsünüz. ''Sen neredeydin şimdiye kadar ? Her bedende,herkeste seni aradım'' dersiniz rüyanızda. ''Dönmek istedim sana ama dönmeye yüzüm yoktu'' der o unutamadınız sevgiliniz. Ve rüyanızda 1 yıl aradan sonra tekrar birlikte olursunuz. Düsünürsünüz,bu bir aldatma mıdır diye. Fiziksel olarak aldatmamak ama çogu gece rüyalarda eski sevgiliyi görmek de neyin nesi sorgularsınız.

Ama yeni sevgilinizle mutlusunuzdur,eskisi daima sizde saklı,içinizde kanayan bir yara olarak kalacaktır. İlkler unutulmaz,unutamazsınız,sadece alısırsınız başkalarınla olmaya,onun yokluguna...

Senin durumda kötüymüş.Konunu daha önce de okumuştum.Son yazdığın cümleleri koyu ile belirttim.Gerçekten o yazdıklarında çok haklısın.
  • Bazı kızlar icin diyorum bunu kıziyorlar. Evde ki köpeğim bile daha sadık onlar kadar nankör degil. Seversen onu karsilik veriyor nankorluk yapmiyor, hergun bikmadan usanmadan kapida bekliyor gelisimde binbir oyun oynuyor. Karsiliksiz ne parana ne tipine bakıyor sadece sevgine bakıyor. :)
  • Arkadaşlar benimde bir yıllık ilişkim bitti yaklaşık 1 hafta önce...

ben başından beri anlatmak istiyorum biz yazın tanışmıştık, ama öyle bir tanışma degildi bu kız benim ilkögretim 1.sınıfımda aynı sınıftaydık beni bulmuştu bi yerden konuşmaya başlamıştık, sonra ben ondan hoşlandıgımı farkettim.. ama şuda varki bu kız benim hayatımda hep varmış bunun farkında ben vardım.. çünkü devamlı ortak birşeylerimiz çıktı ailelerimiz, okul arkadaşları, gittigimiz yerler belki bir yere giderken yanyana geçmiştik...

ilişkiye başladıgımda kız bana karşı gayet dürüsttü evet aslında belki degildi benim gözüm hiçbirşeyi görmüyordu toz pembeydi herşey... sonra bir gece babası telefonundaki mesajları yakalamış ve kızı tehdit etmişti ölüm tehditleri... ve mahkemeye gitmişti kız babasını şikayet etmeye bu süreçte o kadar çok yanında oldumki hep ben destek oldum ona hatta iyiki varsın gibisinden herşey söylüyordu bana karşı..karakola gitmisti babasıyla polis gecenin bi yarısında beni evimden aldı götürdü karakola ve orda ifademi aldılar ama kız onun bir suçu yok gibisnden birşey kullandı. gerçekten çok dürüsttü böyle zamanlarda ayrılık yoktu bizim için sadece çevreye ayrıldık diye söylüyorduk... ama birbirmize baglılıgımız her zaman artıyordu.. günler geçti 26 gün görmemiştim onu... birgün dayanamayıp ne zaman bulusucaz demişti bulusmustuk ona sarıldıgım günü hatırlıyorum o kadar sıcaktıki bana karşı hala unutamıyorum o günü... birbirmize bakıyorduk dile kolay degil 1 ay görüşmemiştik... otobüse bindirirken ona öyle bir baktımki.. o gece bana nasıl bana öyle baktın diye hep bunu tekrarlıyordu... çünkü gerçekten tüm yüregimle seviyordum onu... sonra ki günler tekrar okuluna gitmeye başladım çıkışlarına bana bi çocuk oldugunu söyledi çıkışlarda yanıma geliyor gibisnden... ben o çocugu buldum ve kavga ettim dersini bildirdim ama hakediyordu.. okudugu okulda serseri çoktu aşırı derece... ve günler böyle geçiyor kızla benim aramdaki bağ artıyordu.. arada kavga ediyorduk kıskançtı aşırı derece bende öyleydim... ama sevgisini belli etme zamanları vardı... bazen belli ediyor bazen ise tamamen soğuktu bana karşı... ben onun için hediyeler alırdım her gelişimde her okul çıkışına yetişirdim kendim okuldan kaçıp bazende otobüse yetisip deli dolu koşup hızlı hızlı varmak istiyordum çünkü ben böyle birşeyi daha önce hiç isteyerek yapmadım bir yere gitmeyi bu kadar heyecanlı , deli dolu gitmemiştim...
    onun gözlerine bakınca o kadar mutlu oluyordumki... şubat aralıgıydı ve görüşmelerimiz maksimum yarım saat sürüyordu bir gün 5 saat beraber olduk ve sahilde beraber gezdik oturduk birbirmizin kucagına bile yattık... öyle güzel geçiyorduki günler..bu aralıkta kıskançlıklar tavan yapıyordu tabiki... birgün bu olayda facebook başröl oynuyor eskiden flört ettigi bir çocuk vardı sevgili aşamasına gelmişlerdi ve bu kızın en yakın arkadaşının , arkadaşıydı bu çocuk... arkadaşıyla facebook konuşmalarında engelini kaldırıyım tekrar ekliyimmi diye gördüm.. deli olmuştum.. yüzüne söyledik bu kadar mıydı senin sevgin.. o kadar afra tafra yine beraber olmuştuk...
    günler geçiyor buluşuyoruz mutluyuz tabiki.. buluşmadıgımız zamanlar çok oldu buluştugumu zamanlarda çok oldu ama uzak kaldıgımızda hep birbirmizden kopuyorduk...
    benim çevremde hiç kız olmasın istiyordu... devamlı bunu tekrarlıyordu... bende yok diyordum senden başka birini gözüm görmüyor diyorum lakin böyleydi ben çok ona değer vermiştim bağlanmıştım.. tamamen geçtim birgün buluştuk evine gittim beraber film izledik her sevgilinin yaptıgını yaptık... sonraki gün tekrar sahilde buluştuk ama burda benim büyük bir derdim vardı... annem babam boşanıyordu... evine gittigim andan beri mesaj attıgımda kısa cevaplar atıp veriyordu bana...bende söylemeye hiç gerek duymadım çünkü bana acıyarak bakmasına hiç dayanamazdım, sonra sahilde buluştugumuzda ben çok sakindim durgundum ama onun benim yanımda olması yetiyordu.. sonra birden kalkıp gitti... ben arkasından gitmedim bilerek yaptım bunu çünkü devamlı bak giderim diyip duruyordu buluşmalarımızda... bundan önce izmire 4 günlügüne tatile gitmiş ve orda bira , nargile içmiş ve bana söylemişti bende yapma demiştim yinede içmişti barlara gitmiş... benim çok zoruma gitmişti bu, çünkü istedigi üniversite izmirdeydi ve sadece şimdi gidip bunları yapıyorsa ilerde ne yapıcaktı diye düşünmeye başlamıştım...birgün eski flört ettigi çocugu facesine eklemiş ve bu çocuk benim sülaleme küfür etmişti ağır şekilde bende adam degilsinh demiştim... ben bu çocugu gördügümde başımdan kaynar sular döküldü resmen.. yazık dedim sana yazıklar olsun vefasızın tekisin sakın arayıp sorma dedim bir nevi aldatıyordu beni çünkü ben bunu arkadaşından ögrenmiştim.. kız bana yazdıgı şeyde ya bak görüyormusun dimi insan sevdigi kişiyi başkasıyla düşünüce ne kadar zor oluyormuş... bir nevi intikam alıyordu benden ama neyin intikamı ? diye sordugumda sınıfımdaki kızı örnek verdi hemen halbuki o kızın sevgilisi vardı..yazık dedim ona ve terkettim o gün. 3 gün sonra mesajlar geldi ağlıyorum vs. aptal gönlümüz herşeye kanıyordu ya ? bunada kandı işte... affetmiştim.. belkide onun bir oyunuydu bu çünkü çok acı çekmiş beni kendine affettirmişti... sonra bulustuk güzel vakit geçirdik... tekrar sahildeki yere gelirsem o günün öncesi dün gece karakolda annem babam ve ben ifade veriyorduk ben o gece ondan bir mesaj beklemiştim atmamıştı.. ki ondan önceki günlerde atmamıştı yaklaşık 2 gündür ne bir mesaj vardı nede başka birşey...ben ertesi yanına çagırdı beni gittigimde çok durgun sakindim ama yanında olması o kadar şey yaşamama rağmen yetiyordu bana.. sonra neden diyo sordugunda konuşmama izin vermeden gitmişti yanımdan kalkıp... özür diledim ondan nedenini sormadan yazdıkları bana karşı...
    Attıgı mesajda: artık seni kalbimde hissedemiyorum.. çok denedim olmadı dedi... bende benden vazgeçtin dimi dedim bilmiyorum dedi... ve ben ona elveda mesajı atarken tek söyledigim söz umarım birgün senin sevdigin kişinin , seni sevmedigini bilmenin ne oldugunu hiç yaşamassın dedim.. sustum.. ertesi sabah bir sürü lanlı hakaretli mesaj geldi.. yazık dedim birgün anlarsın dedim.. Şimdi ayrıyız ama daha önce ayrıldıgımızda çok ağladım kendim ettim paketlerce sigara bitirdim alköl aldım rezil ettim kendimi ve bana verilen bu bedene zarar verdim... benim suçumdu... bir hafta geçti rahatım azda olsa.. başarıcam biliyorum çünkü ben onun en zor zamanlarında yanında oldum en kötü günlerinde yanında olmaya çalıştım hayatımdaki herşeyimden fedakarlık ettim ona.. ama o bana ? böyle bırakıp gitmesinide bildi...

İçimi dökmek istedim arkadaşlar... ama inanınki şöyle birşey var, siz çok seversiniz bunaltırsınız karşınızdaki kişiyi o bu sevgiyi kaldırıcak kadar kalbi yoktur o başka şeylerle mutlu olma peşindedir.. sizin kurdugunz hayaller onunla söylediginiz hafif bir gülümseyip evet aşkım demesi bile içiniz burkar biliyosunuz bunuda.. halbuki siz ne kadar mutlusunuz degilmi ? ama o öylemi belkide başka birine aşık siz yedek oyuncusunuz bilemezsiniz bunu zaman gösterir... bağlanırsınız çok seversiniz kendinize edersiniz... ama şu bir gerçektirki gerçek aşkı buldugunuz zannedersiniz aslında bulmussunuzdurda tek sorun karşıdaki kişi bunu hakediyormu diye bi sormalı insan bence kendine herşeyden önce..
  • @foreverkinqs ;

Yazını baştan sona okudum.Gerçekten senin durumunda zormuş biraz ama emin ol aşabilirsin.
    Yazında şu bölüm gerçekten ilgimi çekti ve hoşuma gitti.

"Umarım birgün senin sevdigin kişinin , seni sevmedigini bilmenin ne oldugunu hiç yaşamassın."

Gerçekten iyi bir söz.
  • Tekrar ediyorum bütün aldatılmış ve acı çeken arkadaslara, kapatın o defteri, mesaj geliyorsa sadece artık bana yazma diye cevap verin en fazla(hic vermemek daha iyi). Facede filan resimlerine, yazdıklarına bakmayın. Hatta telefonunuzdan numarasını silin gitsin.

Biliyorum bu dediklerimi yapması insana ilk baslarda cok zor geliyor ve kafalarınız cok karışık oluyor ama bunu ne kadar çabuk yaparsanız kendinize okadar iyilik yapmış olursunuz.

Birde cevreniz ve arkadas ortamınız buna musaitse eve kapatmayın kendinizi, mutlaka çıkın dışarıya.

Benim iyileşme surecim cok iyi gidiyor ve kendimi gün geçtikçe daha iyi hissediyorum. Bugün yine mesaj atmış, onun yolladığını görünce birden icime hüzün çöküyor, hayal kırıklığının duygusu icimi sarıyor, iyi bir ruh halim varken birden karmakarışık oluyor hersey ama direniyorum ve yokmuş sayıyorum. 2 saate normal halime donüyorum.

Aslında bu berbat tecrübe yasınız kaç olursa olsun insanlara yok diyebilmeyi, kafanızda kurduğunuz taviz sınırlarını geliştiriyor. Eskiden olsa o mesaj attıgında otomatige bağlar gibi cevap yazardim ama artık öyle değil. Kendime koyduğum kuralı çiğnemiyorum ve uyguluyorum.

Sizde bu sekilde yapmaya çalışın, aklınız basindayken eminim sizde kendinize kurallar koyuyorsunuz ve eminimki sizde benim eskiden yaptıgım gibi bu kuralları 30 saniyelik olsada çiğniyorsunuz, mesela facede profiline bakmak gibi. O 30 saniye sizin kendinizi iyi hissetmenizi 2 hafta daha uzatır.

Kendinize sahip çıkın ve yüreğinizi üzmeyin.
  • quote:

@foreverkinqs ;

Yazını baştan sona okudum.Gerçekten senin durumunda zormuş biraz ama emin ol aşabilirsin.
    Yazında şu bölüm gerçekten ilgimi çekti ve hoşuma gitti.

"Umarım birgün senin sevdigin kişinin , seni sevmedigini bilmenin ne oldugunu hiç yaşamassın."

Gerçekten iyi bir söz.

Hocam başarıcam zaten onu biliyorum başlarda aralarda ayrıldıgımız olmuştu yani kendime yapmıştım herşeyi aslında.

Eskiden slow parça salsa gözümden yaş gelirdi o olmayınca... şimdi slow parçalarla ruhumu dinlendiriyorum ama tek fark var artık içim acımıyor... Aslında belki sevgide bitmiş.. sadece onu yaşatan aklımdaki anılar geldikçe devamı geliyor çünkü... bana son söyledigi söz zaten yetti yeterince, ki yazımdada yazdıgım gibi o benim benim kurdugum o güzel hayalleri hepsini yıkıp geçti aslında, o kadar bağlanmıştımki ona tüm hayatımı ona göre ayarlamıştım. Ama olucağı varsa da oldu zaten ama iyikide oldu, çünkü ben onun artık yükünü kaldıramıyordum. birde şöyle sormak lazım kendimize.. ? ya şimdi yapmasaydıda ilerisi oldugunda bunu yapsaydı terketseydi sizi ? bazı şeylerin farkına erken varmak daha iyi aslında böyle düşünüce...

Mutlu aşk yoktur sevenler hep acı çeker, mutlu olduğunu zanneden aşık vardır
  • Arkadaşlar kıza 2-3 gün önce mesaj atmıştım. "Müsait olduğun bir zamanda arayayım, konuşalım" diye. Arayacağım ama ne konuşacağımı hala bilmiyorum. Öneri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Arkadaşlar kıza 2-3 gün önce mesaj atmıştım. "Müsait olduğun bir zamanda arayayım, konuşalım" diye. Arayacağım ama ne konuşacağımı hala bilmiyorum. Öneri lazım.

Biz ne anlatıyoruz sen ne diyorsun

Sen onun peşinden koşmasan.Onun senin peşinden koşacağını mı sanıyorsunKarşısına çıkan ilk herifle yeni bir ilişkiye başlar.Sende öylece kalırsın.Ki zaten sana karşı ciddi bir şeyler hissetse o 2-3 gün içinde dayanamayıp o seni arardı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Arkadaşlar kıza 2-3 gün önce mesaj atmıştım. "Müsait olduğun bir zamanda arayayım, konuşalım" diye. Arayacağım ama ne konuşacağımı hala bilmiyorum. Öneri lazım.

Biz ne anlatıyoruz sen ne diyorsun

Sen onun peşinden koşmasan.Onun senin peşinden koşacağını mı sanıyorsunKarşısına çıkan ilk herifle yeni bir ilişkiye başlar.Sende öylece kalırsın.Ki zaten sana karşı ciddi bir şeyler hissetse o 2-3 gün içinde dayanamayıp o seni arardı

Bunu epey zaman önce demiştim. Onun için. Neyse bakalım.
  • Guvenilmemesi gerektigini bir kez daha anladim. Sadece guvenir gibi yapmali.
  • Bu güvenme meselesi yaşla mı alakalı yoksa olgunlukla mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Tekrar ediyorum bütün aldatılmış ve acı çeken arkadaslara, kapatın o defteri, mesaj geliyorsa sadece artık bana yazma diye cevap verin en fazla(hic vermemek daha iyi). Facede filan resimlerine, yazdıklarına bakmayın. Hatta telefonunuzdan numarasını silin gitsin.

Biliyorum bu dediklerimi yapması insana ilk baslarda cok zor geliyor ve kafalarınız cok karışık oluyor ama bunu ne kadar çabuk yaparsanız kendinize okadar iyilik yapmış olursunuz.

Birde cevreniz ve arkadas ortamınız buna musaitse eve kapatmayın kendinizi, mutlaka çıkın dışarıya.

Benim iyileşme surecim cok iyi gidiyor ve kendimi gün geçtikçe daha iyi hissediyorum. Bugün yine mesaj atmış, onun yolladığını görünce birden icime hüzün çöküyor, hayal kırıklığının duygusu icimi sarıyor, iyi bir ruh halim varken birden karmakarışık oluyor hersey ama direniyorum ve yokmuş sayıyorum. 2 saate normal halime donüyorum.

Aslında bu berbat tecrübe yasınız kaç olursa olsun insanlara yok diyebilmeyi, kafanızda kurduğunuz taviz sınırlarını geliştiriyor. Eskiden olsa o mesaj attıgında otomatige bağlar gibi cevap yazardim ama artık öyle değil. Kendime koyduğum kuralı çiğnemiyorum ve uyguluyorum.

Sizde bu sekilde yapmaya çalışın, aklınız basindayken eminim sizde kendinize kurallar koyuyorsunuz ve eminimki sizde benim eskiden yaptıgım gibi bu kuralları 30 saniyelik olsada çiğniyorsunuz, mesela facede profiline bakmak gibi. O 30 saniye sizin kendinizi iyi hissetmenizi 2 hafta daha uzatır.

Kendinize sahip çıkın ve yüreğinizi üzmeyin.

o kadar güzel yazmışsın ki.bende mesela faceden profilini engelliyorum unutmak için ama sürekli açıyorum engeli bakıyorum profiline.kendimi tutamıyorum.ve 1 senedir kendimi hiç iyi hissetmedim hep kısır döngü.bende başarırım umarım senin gibi.dediğin gibi yapmalı yoksa insan üzülüyor sadece
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.