Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yıl önceydi. Okul sırasında önümde oturuyordu. İlkten sıradan birisiydi benim için. İlk olarak tokası dikkatimi çekti, sonra saçları. Sonra hiç aklımdan çıkmadı. O beni hep iyi bir arkadaşı olarak gördü. Ben ona söyleyemiyordum bu yüzden. Sürekli yolları aşındırdım, hep takip ettim onu arkadan arkadan gizlice. Hergün onun evine giden yoldan eve gittim. Otobüse binmek yerine. Yolumu fazladan 1,5 saat uzatırdım. Yıllarca hep uzaktan izledim onu. Yolda yanlışlıkla karşılaşırız, sohbet ederiz belki derdim. O farkında değildi ama hep kolladım onu. Saçma salak şahıslar ona iş koymak istedi, korudum onu. O kişileri engelledim. Ruhu duymadı. Yardım istedi, yardımcı oldum her türlü. Hep onun gözünde iyi birisi olmak istedim. Günler geçti, kendimden geçtim. 10-15 kilo kaybettim. Kendime bakmaz oldum. Suratım asık, kederli birisi oldum. Bir gün bir sohbet ortamında "Çıkmaymış, mıkmaymış işim olmaz." dedi. Çok rahatlamıştım. Günler geçti, artık dayanamadım. Söyleyeceğim dedim. Çıkışta düştüm yollara. Tam tek kalıyordu ki başka bir erkek çocuk geldi yanına. Sinirlendim hemde çok sinirlendim. Çünkü konuşmuyordum ve belki bir şansım vardı ve ben bunu konuşmayarak kulanmamıştım. Sonradan öğrendim çocukla yakın değillermiş. Bir sabah önüne çıktım. Hiç şaşırmadı beni görünce. Yürümeye başladık. Havada kar soğuğu vardı. Sonunda söyledim. Ufak bir tebessüm etti. "Şaka mı yapıyorsun?" dedi. Beni ter bastı. Montu, ceketi kravatı çıkarttım stresten. Kalbim duracaktı. Bende ufaktan içimi döktüm. Her gece düzenlediğim ve değiştirdiğim o konuşmayı beceremedim. Sonra ayrıldım yanından. Yıkılmıştım. Yıllarca msnde oturumumu açık tutardım belki bir şey yazar konuşuruz diye. Çok az yazardı, hep umutla beklerdim. Yazınca mutlu olurdum. Söyledikten sonra bir süre benimle konuşmak istedi; "Ben sana böyle bir işaret vermedim. Neden böyle düşündün?" gibi laflar etti. Kendimce cevaplar verdim ama o anlamıyordu. Anlatamıyordum belki kendimi ama daha ne yapacaktım bilmiyorum. Koskoca 3 senemi heba ettim. Hayattan soğudum, bıktım. Arkadaşlar bana hep sordu, hiç birine anlatmadım. Hepsine sıradan gelecekti çünkü. Günler aylar geçti. Bir gün köydeyken aradı beni. Hal hatır sordu. Nasıl mutlu olduğumu bir Allah bir ben bilirim. Ağlama noktasına geldim. Yine umutlarım yeşerdi. Ama unuttuğum bir şey vardı. Ben ona açıldıktan sonra 2-3 hafta geçmeden bir çocukla konuşmaya başladığı. Her gün kahroldum, kahroldum. Hala aklımdan çıkmadı ama hasarlarını taşıyorum. Sırf bu sebepten sigaraya başladm. Onun stresinden. İçince rahatlıyordum. O uzun yolları sigarasız çekemez olmuştum. Oysa bir zamanlar astım hastasıydım ve nefes almanın değerini çok iyi bilirim. Arkadaşlar bana ruh filan diyorlardı. Olmadık yerlerde dalıyordum. Batak filan oynarken yanlış kağıt atıyordum, dayak yiyecektim kaç kere bu sebepten.
    Okulun sonlarında sürekli gözlerimin içine bakıp durdu. Sürekli yanıma oturdu. Ben ise onu görmezden geliyordum artık. Söyledikten sonra hep öyle yaptım gerçi. Çünkü sevgimi küçümsemişti. Onun için onlarca mektup yazıp çöpe attım. "O kadar doluyum ki kitap bile yazarım." dedim. Alaycı bir şekilde kırdı beni. Ama ufaktan atlatmaya başladım. msndeki son konuşmamızda "Artık beni rahat bırak, bıktırdın." demişti bana. Oysa ben açıldıktan sonra telden ve msnden yazan kişi sürekli o idi. Neyse tamam dedim, özür diledim. Ona sert konuşamadım hiç bir zaman. Yapamadım işte bilmiyorum. Tek bildiğim koskoca 3 yılımı, gençliğimin en güzel yıllarının içine ettiğim. Boş yere. Hep bana güldü. O bana sinirlendiği zaman affetmesi için 40 takla attım. Ahh ahh gözlerim doldu ya. Onu tanımadan önce sürekli kitap okuyan, gündemi takip eden, tarihi konuları sürekli araştıran birisiydim. O kadar şevk doluydum. Bir gün derdim İlber Ortaylı gibi bir tarihçi olacağım. O yüzden hep okurdum. Onu görüp bu şeyler başıma gelince hepsini saldım, bıraktım. Artık odun gibi bir adamım. Bana savunma bakanını sorsanız bilmem. Haberleri izlemem. Saçma salak yaşayan birisi oldum yani. Umarım toparlarım kendimi.

Okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum. İyi günler.
  • Ottoman. Seni cok iyi anliyorum. Ama bu hayatta mutlu olmak istiyorsan mutlulugu kisilere degil amaca baglamalisin. Ne guzel hedeflerin varmis. Yasin kac bilmiyorum ama hayatin basinda oldugunu tahmin ediyorum. Yasanacak onca yil var ve sacina aklar dustugunde bu gunlerine aglamak istemiyorsan temiz bir sayfa ac ve en guzel sekilde doldur. Zor ama bunu yapmalisin. Seni mutlu edecek kiz gelecekte biyerlerde. Onu bulmak ve buldugunda onun yuzune bakabilmek icin cabalamalisin. Yolun acik olsun
  • "Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna"

Bu kitabı okumanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Northrend Lich King

quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Tekrar ediyorum bütün aldatılmış ve acı çeken arkadaslara, kapatın o defteri, mesaj geliyorsa sadece artık bana yazma diye cevap verin en fazla(hic vermemek daha iyi). Facede filan resimlerine, yazdıklarına bakmayın. Hatta telefonunuzdan numarasını silin gitsin.

Biliyorum bu dediklerimi yapması insana ilk baslarda cok zor geliyor ve kafalarınız cok karışık oluyor ama bunu ne kadar çabuk yaparsanız kendinize okadar iyilik yapmış olursunuz.

Birde cevreniz ve arkadas ortamınız buna musaitse eve kapatmayın kendinizi, mutlaka çıkın dışarıya.

Benim iyileşme surecim cok iyi gidiyor ve kendimi gün geçtikçe daha iyi hissediyorum. Bugün yine mesaj atmış, onun yolladığını görünce birden icime hüzün çöküyor, hayal kırıklığının duygusu icimi sarıyor, iyi bir ruh halim varken birden karmakarışık oluyor hersey ama direniyorum ve yokmuş sayıyorum. 2 saate normal halime donüyorum.

Aslında bu berbat tecrübe yasınız kaç olursa olsun insanlara yok diyebilmeyi, kafanızda kurduğunuz taviz sınırlarını geliştiriyor. Eskiden olsa o mesaj attıgında otomatige bağlar gibi cevap yazardim ama artık öyle değil. Kendime koyduğum kuralı çiğnemiyorum ve uyguluyorum.

Sizde bu sekilde yapmaya çalışın, aklınız basindayken eminim sizde kendinize kurallar koyuyorsunuz ve eminimki sizde benim eskiden yaptıgım gibi bu kuralları 30 saniyelik olsada çiğniyorsunuz, mesela facede profiline bakmak gibi. O 30 saniye sizin kendinizi iyi hissetmenizi 2 hafta daha uzatır.

Kendinize sahip çıkın ve yüreğinizi üzmeyin.

o kadar güzel yazmışsın ki.bende mesela faceden profilini engelliyorum unutmak için ama sürekli açıyorum engeli bakıyorum profiline.kendimi tutamıyorum.ve 1 senedir kendimi hiç iyi hissetmedim hep kısır döngü.bende başarırım umarım senin gibi.dediğin gibi yapmalı yoksa insan üzülüyor sadece

Mutlaka kendine koyduğun kuralı uygulamalısın yoksa yine kendine yazık ediyorsun. Bu bir hastalık halini alıyor zamanla ve icinden çıkmak dahada zorlaşıyor.

Biraz zorla kendini ve uygula. Ama kendi kendini kandırmadan. Mesela bende eski bir ilişkimde bu kuralı uygulamıştım ama bir süre sonra "bir bakayım profiline birsey hissedecekmiyim" deyip kendimi kandırdım ve sil bastan oldu hersey.

Üzmeyin dediğim gibi kendinizi. Zor gibi görünen şey aslında daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 5 Haziran 2011; 1:22:42 >
  • foreverkinqs

Seninle pm'den epey bir konusmustuk. İliskideki ayrilmalar-barismalar,kavgalar ve kıskanclıklar ozellikle erkegi yipratir. Sana tavsiyem eger cidden kızla beraber olamayacaksan tamemen unutmalisin.

Her ayrilip barismanda daha fazla yipranma payini goze aliyorsan devam et ama sunu da unutma 1yıl sonra bugunlere baktiginda giden gunlerine aciyacaksin.
  • quote:

Onu tanımadan önce sürekli kitap okuyan, gündemi takip eden, tarihi konuları sürekli araştıran birisiydim. O kadar şevk doluydum. Bir gün derdim İlber Ortaylı gibi bir tarihçi olacağım. O yüzden hep okurdum. Onu görüp bu şeyler başıma gelince hepsini saldım, bıraktım. Artık odun gibi bir adamım. Bana savunma bakanını sorsanız bilmem. Haberleri izlemem. Saçma salak yaşayan birisi oldum yani. Umarım toparlarım kendimi.

bi benzeri bana olmuştu .istesemde eski halime dönemiyorum.
    4 yıllık okulu 8 yılda bitirecem bu gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panişır

"Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna"

Bu kitabı okumanızı tavsiye ederim

Okumuştum güzel kitap gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Onu tanımadan önce sürekli kitap okuyan, gündemi takip eden, tarihi konuları sürekli araştıran birisiydim. O kadar şevk doluydum. Bir gün derdim İlber Ortaylı gibi bir tarihçi olacağım. O yüzden hep okurdum. Onu görüp bu şeyler başıma gelince hepsini saldım, bıraktım. Artık odun gibi bir adamım. Bana savunma bakanını sorsanız bilmem. Haberleri izlemem. Saçma salak yaşayan birisi oldum yani. Umarım toparlarım kendimi.

+68476465465467897 arkadaşlar mala döndüm adeta.Ama bir kız için değmiceğinin farkında değilim hala tan
    quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

+687687646546465 arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

3 yıl önceydi. Okul sırasında önümde oturuyordu. İlkten sıradan birisiydi benim için. İlk olarak tokası dikkatimi çekti, sonra saçları. Sonra hiç aklımdan çıkmadı. O beni hep iyi bir arkadaşı olarak gördü. Ben ona söyleyemiyordum bu yüzden. Sürekli yolları aşındırdım, hep takip ettim onu arkadan arkadan gizlice. Hergün onun evine giden yoldan eve gittim. Otobüse binmek yerine. Yolumu fazladan 1,5 saat uzatırdım. Yıllarca hep uzaktan izledim onu. Yolda yanlışlıkla karşılaşırız, sohbet ederiz belki derdim. O farkında değildi ama hep kolladım onu. Saçma salak şahıslar ona iş koymak istedi, korudum onu. O kişileri engelledim. Ruhu duymadı. Yardım istedi, yardımcı oldum her türlü. Hep onun gözünde iyi birisi olmak istedim. Günler geçti, kendimden geçtim. 10-15 kilo kaybettim. Kendime bakmaz oldum. Suratım asık, kederli birisi oldum. Bir gün bir sohbet ortamında "Çıkmaymış, mıkmaymış işim olmaz." dedi. Çok rahatlamıştım. Günler geçti, artık dayanamadım. Söyleyeceğim dedim. Çıkışta düştüm yollara. Tam tek kalıyordu ki başka bir erkek çocuk geldi yanına. Sinirlendim hemde çok sinirlendim. Çünkü konuşmuyordum ve belki bir şansım vardı ve ben bunu konuşmayarak kulanmamıştım. Sonradan öğrendim çocukla yakın değillermiş. Bir sabah önüne çıktım. Hiç şaşırmadı beni görünce. Yürümeye başladık. Havada kar soğuğu vardı. Sonunda söyledim. Ufak bir tebessüm etti. "Şaka mı yapıyorsun?" dedi. Beni ter bastı. Montu, ceketi kravatı çıkarttım stresten. Kalbim duracaktı. Bende ufaktan içimi döktüm. Her gece düzenlediğim ve değiştirdiğim o konuşmayı beceremedim. Sonra ayrıldım yanından. Yıkılmıştım. Yıllarca msnde oturumumu açık tutardım belki bir şey yazar konuşuruz diye. Çok az yazardı, hep umutla beklerdim. Yazınca mutlu olurdum. Söyledikten sonra bir süre benimle konuşmak istedi; "Ben sana böyle bir işaret vermedim. Neden böyle düşündün?" gibi laflar etti. Kendimce cevaplar verdim ama o anlamıyordu. Anlatamıyordum belki kendimi ama daha ne yapacaktım bilmiyorum. Koskoca 3 senemi heba ettim. Hayattan soğudum, bıktım. Arkadaşlar bana hep sordu, hiç birine anlatmadım. Hepsine sıradan gelecekti çünkü. Günler aylar geçti. Bir gün köydeyken aradı beni. Hal hatır sordu. Nasıl mutlu olduğumu bir Allah bir ben bilirim. Ağlama noktasına geldim. Yine umutlarım yeşerdi. Ama unuttuğum bir şey vardı. Ben ona açıldıktan sonra 2-3 hafta geçmeden bir çocukla konuşmaya başladığı. Her gün kahroldum, kahroldum. Hala aklımdan çıkmadı ama hasarlarını taşıyorum. Sırf bu sebepten sigaraya başladm. Onun stresinden. İçince rahatlıyordum. O uzun yolları sigarasız çekemez olmuştum. Oysa bir zamanlar astım hastasıydım ve nefes almanın değerini çok iyi bilirim. Arkadaşlar bana ruh filan diyorlardı. Olmadık yerlerde dalıyordum. Batak filan oynarken yanlış kağıt atıyordum, dayak yiyecektim kaç kere bu sebepten.
    Okulun sonlarında sürekli gözlerimin içine bakıp durdu. Sürekli yanıma oturdu. Ben ise onu görmezden geliyordum artık. Söyledikten sonra hep öyle yaptım gerçi. Çünkü sevgimi küçümsemişti. Onun için onlarca mektup yazıp çöpe attım. "O kadar doluyum ki kitap bile yazarım." dedim. Alaycı bir şekilde kırdı beni. Ama ufaktan atlatmaya başladım. msndeki son konuşmamızda "Artık beni rahat bırak, bıktırdın." demişti bana. Oysa ben açıldıktan sonra telden ve msnden yazan kişi sürekli o idi. Neyse tamam dedim, özür diledim. Ona sert konuşamadım hiç bir zaman. Yapamadım işte bilmiyorum. Tek bildiğim koskoca 3 yılımı, gençliğimin en güzel yıllarının içine ettiğim. Boş yere. Hep bana güldü. O bana sinirlendiği zaman affetmesi için 40 takla attım. Ahh ahh gözlerim doldu ya. Onu tanımadan önce sürekli kitap okuyan, gündemi takip eden, tarihi konuları sürekli araştıran birisiydim. O kadar şevk doluydum. Bir gün derdim İlber Ortaylı gibi bir tarihçi olacağım. O yüzden hep okurdum. Onu görüp bu şeyler başıma gelince hepsini saldım, bıraktım. Artık odun gibi bir adamım. Bana savunma bakanını sorsanız bilmem. Haberleri izlemem. Saçma salak yaşayan birisi oldum yani. Umarım toparlarım kendimi.

Okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum. İyi günler.

Demekki değmezmiş
  • Haziran 11 2010 da başlıyan bir ilişkim vardı. Reflü hastası olduğunu biliyodum. 4 ay önce miğde kanseri olduğunu ilerlemiş olduğunu söyledi. 4 ay boyunca üzüntüden geceleri uyuyamıyordum yav 4 ay ... Kaale alınmıyacak bir rakamda değil
    Vee... Dün kanser olmadığını ayrılmamam için hiç ayrılmamam için yalan söylediğini öğrendim. Gerçekten çok koyuyomuş.
    Herkes anlatmış bende içimi dökmek istedim anlatıcak kimseciklerim yok. Ve şutladım ve eğer yarın bulabilirsem kızı tekme tokat sokak ortasında dalıcam hiç acımadan. 4 ay dötümün korkusundan üstüne oturamadım yalan çıktı. Gülsemmi ağlasammı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye

Haziran 11 2010 da başlıyan bir ilişkim vardı. Reflü hastası olduğunu biliyodum. 4 ay önce miğde kanseri olduğunu ilerlemiş olduğunu söyledi. 4 ay boyunca üzüntüden geceleri uyuyamıyordum yav 4 ay ... Kaale alınmıyacak bir rakamda değil
    Vee... Dün kanser olmadığını ayrılmamam için hiç ayrılmamam için yalan söylediğini öğrendim. Gerçekten çok koyuyomuş.
    Herkes anlatmış bende içimi dökmek istedim anlatıcak kimseciklerim yok. Ve şutladım ve eğer yarın bulabilirsem kızı tekme tokat sokak ortasında dalıcam hiç acımadan. 4 ay dötümün korkusundan üstüne oturamadım yalan çıktı. Gülsemmi ağlasammı :D

o kız bir işe yaramaz zaten..at çöpe

hatta bulduğun yerde bu hareketi yap

/>
  • daha derin tecrübeler bekliyoruz herkes akıllandı mı
    konu işe yaradı mı yoksa
  • ne demiş müslüm baba: aldanma çocuksu mahsun yüzüne, mutlaka terkedip gidecek bir gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vişne-Limon -- 10 Haziran 2011; 4:23:41 >
  • başlık güzel, ilk teee uzun zaman önce konuyu acan arkadaşta güzel yazmış ibretlik resmen, kapılmayın cok fazla, şunuda unutmayın 3 kuruşluk canlıya 5 verdin mi 10 ister , bugün tavukla beslediğin ev hayvanını yarın çöple besleyemezsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Haziran 11 2010 da başlıyan bir ilişkim vardı. Reflü hastası olduğunu biliyodum. 4 ay önce miğde kanseri olduğunu ilerlemiş olduğunu söyledi. 4 ay boyunca üzüntüden geceleri uyuyamıyordum yav 4 ay ... Kaale alınmıyacak bir rakamda değil

o kız bir işe yaramaz zaten..at çöpe

hatta bulduğun yerde bu hareketi yap

/>

Hocam tuhafıma giden 4 ay boyunca öyle güzel yalan söylediki, uygulamaları fln bitirdi :D Nasıl bu kadar gerçekçi olabiliyor bu kızlar anlayamıyorum. Allah'tan bulsun ne diyelim mumla arıyacak zamana gelsin beni :D
    Birda dediği şu ; ayrılmaman için söyledim onu ..
    Bahane tuhaf :D
  • Bayanların en meşhur göz boyama taktikleri:

Hamileyim
    Kanserim
    Her an bayilabilirim, kronik, hazırlıklı ol
    Sensiz yasayamam
    Bana senden başka biri dokunursa kendinimi öldürürüm
    Ben ilk senin oldum
    Ben ilk seni öptüm
    Ben hic böyle asık olmadım
    Ben ilk defa asık oldum
    Ben ilk defa seviyorum
    Ben böyle seyleri bilmemki, yasamadım hic, utandigim için kızma nolursun
    Seni kimse benden daha cok sevemez
    Dünyanın en şanslı kadiniyim ben
    Ne zaman evleneceğiz?

Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey ve bu laflar klasikdir.
    Buyrun sizler devam ettirin :)

Su an bir çırpıda aklıma gelen yalanlar.
  • quote:

Bayanların en meşhur göz boyama taktikleri:

Hamileyim
    Kanserim
    Sensiz yasayamam
    Ben ilk senin oldum
    Ben ilk seni öptüm
    Ben ilk defa asık oldum
    Ben ilk defa seviyorum
    Ne zaman evleneceğiz?

cok güzel yazmısın. hepsini duydum ben kızdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GévréK

quote:

Bayanların en meşhur göz boyama taktikleri:

Hamileyim
    Kanserim
    Sensiz yasayamam
    Ben ilk senin oldum
    Ben ilk seni öptüm
    Ben ilk defa asık oldum
    Ben ilk defa seviyorum
    Ne zaman evleneceğiz?

cok güzel yazmısın. hepsini duydum ben kızdan.

Erkekleri kullanma klavuzu var galiba cunku bende en az 3 kız arkadasımdan aynı seyleri duydum, kendi aralarında gizlidenmi dağıtıyorlar ne yapıyorlar anlamadım ... :)
  • @Ruzgar81

Hocam işte bu kızların hepsi aynı ya bunlar nasıl bir tarikattır.
    4 ay kanser yalanını yedim ben ona yanıyorum
  • quote:

@Ruzgar81

Hocam işte bu kızların hepsi aynı ya bunlar nasıl bir tarikattır.
    4 ay kanser yalanını yedim ben ona yanıyorum

Zararın neresinden dönersen kârdir, ben 3 sene anlayamadım düğüne 2 hafta kala koptu olay:)

Yanlış insanmış, inşallah karsına istediğin gibi dürüst biri çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.