Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benimde derdimi dinleyecek birileri varmı acaba?
  • Bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4
    Beyler benimde derdimi dinleyecek birileri varmı acaba?

Yaz okuruz :)
  • Başını özet geçiyim. 5 ay çıktım onunla, ama onunla mazim 3-4 seneyi buluyor. Çok seviyordum onu , öyle böyle değil. O Elazığda ben İstanbuldayım. Neyse, dediğim gibi 5 ay sürdürdük. 14 şubatta "senden sıkıldım, artık sevmiyorum." diye benden ayrıldı. Haliyle bunalıma girdim, 2 ay kendimde değildim. Bu süre zarfında çok yalvardım ona. Ancak hata yapmışım. Bana ayrıldıktan sonra bi "hayatım" dedi, bi "arkadaşız" dedi, tabi bu ruh halini çözemedim. Hala konuşuyoruz haliyle, daha doğrusu ben kendime hakim olamadığım için konuşuyorum. Çünkü ona çok sövdüm, çok küfrettim. Ancak ginede benle hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya devam etti. Arada gine dengesizliği tutuyor, bi trip atıyor, bi çok konuşası geliyor, arada "hayatım, bitanem" falan filan ama. Bu arada söyliyim o 18, ben 17 yaşındayım ama bu pek sorun değil.
    Sizden bana yardım etmenizi istediğim nokta ise, bu kızı nasıl anlayabilirim. Burada yazmayı unuttuğum bazı şeyleri sorabilirsiniz, cevaplarım. Bu yazdıklarım doğrultusunda beni yönlendirin. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekleme: Biraz fazla uzun oldu ama kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 1 Haziran 2011; 3:22:10 >
  • quote:

Başını özet geçiyim. 5 ay çıktım onunla, ama onunla mazim 3-4 seneyi buluyor. Çok seviyordum onu , öyle böyle değil. O Elazığda ben İstanbuldayım. Neyse, dediğim gibi 5 ay sürdürdük. 14 şubatta "senden sıkıldım, artık sevmiyorum." diye benden ayrıldı. Haliyle bunalıma girdim, 2 ay kendimde değildim. Bu süre zarfında çok yalvardım ona. Ancak hata yapmışım. Bana ayrıldıktan sonra bi "hayatım" dedi, bi "arkadaşız" dedi, tabi bu ruh halini çözemedim. Hala konuşuyoruz haliyle, daha doğrusu ben kendime hakim olamadığım için konuşuyorum. Çünkü ona çok sövdüm, çok küfrettim. Ancak ginede benle hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya devam etti. Arada gine dengesizliği tutuyor, bi trip atıyor, bi çok konuşası geliyor, arada "hayatım, bitanem" falan filan ama. Bu arada söyliyim o 18, ben 17 yaşındayım ama bu pek sorun değil.
    Sizden bana yardım etmenizi istediğim nokta ise, bu kızı nasıl anlayabilirim. Burada yazmayı unuttuğum bazı şeyleri sorabilirsiniz, cevaplarım. Bu yazdıklarım doğrultusunda beni yönlendirin. Şimdiden teşekkür ederim.

Boşuna uğraşma derim istediğin şey çok fazla
  • Hocam bende biliyorum bi türk kızını anlamanın zorluklarını ama ne yapmaya çalışıyor en azından bunu bilsem yeter.
  • up
  • Başka kolda ısınan bilmez üşümeyi
  • quote:

Başını özet geçiyim. 5 ay çıktım onunla, ama onunla mazim 3-4 seneyi buluyor. Çok seviyordum onu , öyle böyle değil. O Elazığda ben İstanbuldayım. Neyse, dediğim gibi 5 ay sürdürdük. 14 şubatta "senden sıkıldım, artık sevmiyorum." diye benden ayrıldı. Haliyle bunalıma girdim, 2 ay kendimde değildim. Bu süre zarfında çok yalvardım ona. Ancak hata yapmışım. Bana ayrıldıktan sonra bi "hayatım" dedi, bi "arkadaşız" dedi, tabi bu ruh halini çözemedim. Hala konuşuyoruz haliyle, daha doğrusu ben kendime hakim olamadığım için konuşuyorum. Çünkü ona çok sövdüm, çok küfrettim. Ancak ginede benle hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya devam etti. Arada gine dengesizliği tutuyor, bi trip atıyor, bi çok konuşası geliyor, arada "hayatım, bitanem" falan filan ama. Bu arada söyliyim o 18, ben 17 yaşındayım ama bu pek sorun değil.

Kızın peşinden koştuğun için biraz kendini hint kumaşı zannetmeye başlamış.Hiç mesaj atma,konuşma çabasında bulunma.Biliyorum çok zor olacak senin için.Ama inanki herkes yaşıyor bunu.Ve herkes aşabiliyor bu duyguyu.Sende yaparsın.Numarasını falan sil demiyorum.Sadece kendine hakim ol.Hiç mesaj atma.Daha doğrusu ilk mesajı sen atma.Bakalım o senin peşinden koşacak mı?Koşarsa peşinden seviyordur.Bir kural vardır.Kaçan kovalanır.Şuan o kız kaçıyor sen kovalıyorsun.Birazda sen kaçmayı dene.Bakalım peşinden koşacak mı

Peşinden koşmazsa zaten onun aslında senin için ne kadar değersiz olduğunu anlarsın
  • Ayrılıs ;Haziran 2010. Onu unutus tarihi ; Bilinmiyor. Yeni bir İliskiye Baslama ; 16 Mayıs 2011.

Peki bu arada ne oldu ? Ne olacak herkes gibi ben de aşk acısı çektim,kızın karsısında çok küçük düstüm,yalvardım,yakardım,ezildim ama hala devam ettim bu saçma acıyı çekmeye. Hep çekecegimi sanırdım,depresyona girdik,okula gitmedik,dersleri salldık. Fakültede herkes el ele dolarısken eller cepte dolastım.

Nisan gibi bir kızla tanıstım. 10 Mayıs'ta kaynastım ve 16 Mayıs'ta çıkmaya basladım. Ben yine aynı ilgiyi,aynı sevgiyi ona da gösteriyorum ama bu sefer kaybetmekten korkmuyorum. Önceki çıktıgım üniversite 1.sınıf'ta idi. Bu çıktıgım bu sene mezun oluyo. Önceki çıktıgım; 30'una kadar evlilik düsünmüyordu,sorunları vardı. Bu çıktıgım 2 yıl master yapıp evlenmeyi düsünüyo. Yani ciddi düsünülmesi gereken kız var,eglenmelik kız var. Benim gibi mallık yapıp da eglenmelik kıza aşık olup,evlenmelik kızı sallamayın. Biraz da mantık yapın.

Öncelikle ; Kıza köpek çek,Sevgini belli etme falan filan hikaye. Dogru kızı buldugunuz zaman bunların bir önemi yok. Sevdiginiz kıza hediye almak,sevdiginizi söylemek,ona prensesler gibi davranmak en dogal hakkınız. AMMA ; Her sey karsılıklı. Siz ona 20 hediye alırken o size bir hediye bile almıyorsa oturup düsünün. Buna deger mi diye. Onun dısında iliski sırasında çok da takmayın herkesi,milletin agzı torba degil ki büzesin.

Bir adam düsünün. Karakterini,huylarını bilmiyoruz. Belki agzı kokuyor,belki cimri,belki de asırı maço. Simdi bu adamın kalkıp iliskisinde yaptıgı hataları,davranısları objektif degerlendirmeden gelip burada ; Ulan kız milleti aynı,onlara güven olmaz,hepsi de paraya bakar vsvs gibi söylemleri ne kadar dogru ve saglıklıdır. Ben de söyledim zamanında. Ama kaybettigim için söyledim o lafları,haklı oldugum için degil. O yüzden iliskinizi iki kisi yasayın,söylemlere,efsane laflara kulak asmayın. Ve hemen de ''Tüh sevgimi belli ettim ondan ayrıldık'' demeyin. Bir desin bakalım atından daha ne sebepler çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Bir kıza hiç bir zaman güvenmemek lazım.Çok seversin,aşıksındır,bırakmayacak sanarsın ama gün gelir seni bırakır..Belkide çok mutlu olacağını düşünürsün ama zararlı çıkarsın.Çünkü geride sadece geçirdiğin güzel vakitler kalır.Kızlar o kadar nankördürlerdir ki.Kimse bilemez ilerde ne yapacaklarını.Bırakmam der,Sen beni bırakmadıkça..Ama bu söyledikleri yalandır..Kocaman bir yalan.Güvenmemek lazım.Güvenirsen üzülürsün.Bağlanmamak gerekir,Bağlanırsan acı çekersin.İçin kan ağlar bıraktığında.Geride sadece hatıraların kalır.Onlara baktıkça eski günlerin aklına gelir,yaşadığın onca şey,paylaştığın yüzlerce dakika gelir aklına.Ama sadece aklına gelir...Tekrar geri getiremezsin o zamanları çünkü kızlar nankördür.Geri dönmezler,dönemezler..Karşısındakinin onu ne kadar çok sevdiğini bile bile geri dönmezler.Çünkü her zaman karşılarını yenisinin çıkacağını düşünürler.Bu düşünceyi benimserler.Ama bilmezler ne kadar saf olduklarını.Bir yakışıklıya kanıverirler.Bırakırlar kendilerini ona.Kaybederler hayatta onları sayılır kişi yapan benliklerini,kimliklerini..İsimleri farklı anılmaya başlar bundan sonra.Çünkü yakışıklı diye kandıkları erkek onu bırakmıştır ortada..Şimdi onlar aşık olabileceğiniz bir kız değil kullanabileceğiniz birer varlık olmuşturlar..

Lütfen sevgiliniz varsa ona sahip çıkın,o da sizi gerçekten seviyorsa onunla daha çok vakit geçirin,Onu hiç bir zaman yalnız bırakmayın.Ona her zaman değer verin.Ama hiç bir zaman onu göklere çıkarmayın.Yoksa ilerde sizi bırakıp gözü yükseklerde olabilir...

Bunları çok dolu olduğum için yazdım.İnşallah kimse üzülmez,kimse kırılmaz bu yazdıklarıma.

29/09/2009

eline sağlık çok güzel yazmışsın tümüne katılıyorum.yaşamayan bilemez.kız milleti çok nankör ve unutkan malesef.kısaca değmez
  • ''Mutlu olmak istiyorsan bir amaca bağlan, İnsanlara ya da eşyalara değil..'' [Albert Einstein]
  • Aradan onca zaman geçer ama o senden bi türlü geçmez,
    Anılar başını bağlar da kimseyi gözün görmez.
    Zorunlu eğitim vesilendir, aynı yolu tepersin.
    Ancak yakın olma ihtimalini bile kafadan elersin.
    Sırf o istedi diye karşılaşmaktan kaçarsın.
    Yürüyüşlerin bile değişir ya çok hızlı ya çok yavaşsın.
    Tahmin edemeyeceği kadar yorgan altı ağlar,
    Gölgelerde yaşar, hayattan koparsın.
    Bi düşüp ölmediğin kalır ama o bunu fark etmez.
    Sen varsın yada yoksun onun için hiç fark etmez!
    Bu durumu birine anlatsan gayet sıradan gelir.
    Ama işte sorun budur ki sen sıradan değilsin...
    Göz yaşın yaralıysa içmiş gibi döner kafan.
    Yalnızlığına fasıl yapar kalbinde bir serenat.

"Bende yaşadım bunları, seni anlıyorum" gibi cümleler kuranlar,
    Gölge yapmaktan başka hiç bir işe yaramaz.
    Çevrendeki kuru kalabalık yalnızlıktan beterken
    Seni anlaması gereken insan bir türlü yanında olmaz.
    Beğenilmeye ihtiyacın artar aynaya daha çok bakarsın.
    Yada içini dışına vurup saçı başı iyice dağıtırsın.
    Derinden gelen sitemleri sükutlarda boğarsın.
    Anneni daha bi özler daha sık sarılırsın.
    Hüzün bir kere yakalamış ya elin havada teslimsin
    Ağlamama hakkını dilersen kullanabilirsin.
    Kendini güçlü gösteren güçten yoksun mazlumsun.
    Etrafına gülücük saçarsın güya mutlusun.
    Kasımda göz yaşı başkadır, boş ver keyfini çıkar
    Ah etmeye gerek yoktur nasıl olsa bi yerden çıkar
    Şehrin tam göbeğinde yalnızlığınla yaşıyorsan
    Masallar acı verir şayet uyuyamıyorsan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Kızın peşinden koştuğun için biraz kendini hint kumaşı zannetmeye başlamış.Hiç mesaj atma,konuşma çabasında bulunma.Biliyorum çok zor olacak senin için.Ama inanki herkes yaşıyor bunu.Ve herkes aşabiliyor bu duyguyu.Sende yaparsın.Numarasını falan sil demiyorum.Sadece kendine hakim ol.Hiç mesaj atma.Daha doğrusu ilk mesajı sen atma.Bakalım o senin peşinden koşacak mı?Koşarsa peşinden seviyordur.Bir kural vardır.Kaçan kovalanır.Şuan o kız kaçıyor sen kovalıyorsun.Birazda sen kaçmayı dene.Bakalım peşinden koşacak mı

Peşinden koşmazsa zaten onun aslında senin için ne kadar değersiz olduğunu anlarsın

@efege; hocam öncelikle mesajımı cevapladığın için teşekkür ederim. En son 3-4 saat önce attım ve bu günden itibaren mesaj atmayı kesiyorum. İlerleyen zamanda olacakları yazarım.
  • Jericho kızın pesinden kosma bırak ne yapıyorsa yapsin zaten bir sure sonra otomatik olarak kendi iletisime gececek. Sevse de sevmese de merak etcek benim pesimdeydi simdi ne oldu diye. Çoğu kızın egosu yuksektir o yuzden kendi kabullenemez senin onun pesinden kosmayı birakmana. O zamandan sonra ipler senin eline gececek. Sen zaten yapmisin herseyi, bırak biraz o dusunsun.
  • Vallahi hocam yapmadığım şey kalmadı. Çok yoruldum tabiri yerindeyse. Onun yüzünden kilo verdim (55 kiloyum ), saçlarıma aklar düştü, daha bi karamsar oldum. Niye böyle oldum anlamıyorum. Etrafımdaki insanlar ne güzel, gamsız yaşıyorlar. Ama ben gamsız olamıyorum.
  • Denemeye çalışacağım.
  • Sizi gerçekten seven birisi sizin ona yaptığınız onca çabayı size sarfetmesi lazım.Sadece kölelik bekleyen bir kızla birlikteyseniz ona yol verin.Sizi gerçekten seven birisi sizin yanınızdan ayrılmaz.Siz belki gecenin bir yarısı sizi yanında istediğinde anında gidersiniz ne olursa olsun ama unutmayın ki kızların %99 u sizin zor anınızda sizin yanınıza gelmez.Ki gelmek için bir çaba da harcamaz.Ve tabikide gelmemek içinde bir bahanesi vardır

Sanırım erkekleri kızlardan ayıran bir özellik şudur;

Erkekler fedakardır fakat kızlar nankör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 1 Haziran 2011; 22:17:38 >
  • değer veriyoruz değersiz kalıyoruz,hiç adil değil
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.