Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tango-1

@yunus-uA

Allah bozmasın hocam

Amin.. Yineliyorum, Allah burdaki tüm arkadaşlara nasip etsin..

Kızların gözünde biz erkek milletinin zerre değeri yok, hep kendileri haklılar..

Belli bi yaşa geldik sonuçta, bi birikimimiz de oldu; çok şey gördüm geçirdim diyebilirim, hem etrafımdan hem kendimden biliyorum yani..

Hemcinslerim; adam gibi adam olanlarından bahsediyorum; aramızda çok haysiyetsizler de var; gerçekten bizi gerçekten seven, kuşku duymayacak, sahip çıkacak kızları hakediyoruz.. Çünkü biz gerçekten sevebiliyoruz, gerçekten sahip çıkıp namusumuz olarak görebiliyoruz.. Bu çok önemli bence..

Ben buldum, şu ana kadarki tüm ilişkilerimde hep aynı adamı oynadım, kendim oldum, ne düşündüysem söyledim, gizli saklı bi iş çevirmedim, dürüst nazik anlayışlı olmaya çalıştım, yeri geldi tüm ipleri ona verdim, yeri geldi bastım fırçayı.. Kimi buna kılıbıklık der, kimi de kendini görür bende.. Çok üzüldüm de bu süreçte, yeri geldi ben bitirdim, yeri geldi terkedildim.. Ama sonunda orta ayarı buldum, sonunda istediğimi buldum..

Allah hepinize nasip etsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

7-8 ay önce başlamış olan ilişkim 30 nisanda bitti arkadaşlar.İlk başlarda ben aceleci davrandım biraz.Hemen kabullenemedi durumu sevgili gibiydik ancak tam sevgili değildik.Aklı eski sevdiğinde kalmıştı.Sonradan sonraya iyice ısındı bana oluruna vardı ilişki.Ancak sana aşık değilim ama seni seviyorum diyordu hep.Ben bir kere aşık oldum o da eski sevgilimdi keşke sen olsaydın dedi bana.O çocuğu takipteydi hep unutturmak için çok uğraştım.Birazda unutmak istemedi başlarda.Sonradan iyice bana alıştı ciddi ciddi evlilik düşünmeye başladı.Çok kez kavga ettik büyük.Bir kez ayrıldık 1 hafta kadar sonradan yine başladık.

Çok güzeldi aslında ilişkimiz tüm ailesi biliyordu.Çok da seviyorlardı beni.

Ona çok değer verdim.Hep alttan aldım.Hep ilikle yaklaştım her zaman yanında oldum arkasında durdum.Aslında yanlış yaptım.Bu BÜYÜK hatam oldu.Çok tepeme çıktı.

Çok kez affettim onu.Çok büyük hatalar yaptı.Hepsini sindirdim.

Bundan 1.5 ay önce bir kavga daha ettik ve bu sefer bitti gittiye getirdi yine.Bende biraz umursamaz davrandım boş bulundum eski takıldığım kızı facebook ta ekleyip konuşmaya başladım.Sonra sevgilimle tekrar barıştık.Bu kız kim diye sordu böyle böyle dedim.O eski sevgilin olan mı dedi.Evet o dedim.Olay koptu orda.

Nası iş bu o zaman bende ekliyim eskisini dedi.Sana güvenmiyorum artık seni sevmiyorum demeye başladı.Ben açıklamamı yaptım anlattım aramızda bişi yok ayrıydık dedim.Aynı şeyi o da bana yapmıştı hatta onu da söyledim.Daha önceki ayrı düştüğümüz zamanda o gidip aranmıştı..Azıyla itiraf etmişti.Bunu söyledim ona ancak yine ben %100 suçluydum ona göre.Daha önce o hatasını kabul etmesine ramen.Sonra 1 hafta kadar konuşmadık.Bir mesaj attı çok ağır laflar kullanarak ona cvp vermedim.3-4 gün sonra yine mesaj attı "uyumadıysan konuşabilir miyiz" dedi.Ben yine bişi yazmadım ve başladı yine ağır konuşmaya.O kızla ne halt yiyorsan ye benim umrumda deil benim Alperim var.(alper eski sevgilisi oluyor.askerde çocuk).Sonra iyi tamam ona git o zaman dedim bende.Umrumda değilsin ne yapıyorsan yap dedim.O da benim için aynı şeyleri söyledi.Küfürler yağdırdı.Sonrasında ben dellendim iyice ve çok çok ağır konuştum.Bu söz ona çok koydu ve bana dedi ki nasıl bir oyunmuş bu sen bana hep oyun oynamışsın dedi.Hep iyi gözüktün dedi.Hak ettiğin bu dedim bende.Sonra dedi en son olarak."Benim Alper'le olmucağımı çok iyi biliyorsun.Ancak şu andan itibaren onunla olamıcağım gibi senle de olamam dedi.Hadi şimdi güle güle dedi."

Tabi bu arada facebook'tan engellemiş silmişti.Sonradan engelimi kaldırdı.Arkadaşı "sefa öyle şey yapmaz o seni seviyor" demiş.O da "yaptı işte bal gibi neden yapmasın erkek sonuçta" demiş.

Seviyorum 1 aydır içim içimi yiyor.Geri adımda atmıyorum dönmesini bekliyorum.Tahminimce o da benden adım bekliyor inat gurur yapıyor.Şimdi ben ne yapıyım beyler.Çok kötü durumdayım.Yardım edin lütfen.

Dostum anlattıklarına bakılırsa hep alttan alan değer veren sindirmeye çalışan taraf sen olmuşsun. Geriye bakan hep o olmuş. Bir hastalık gibi düşün. İyileşmeyi red etmiş. Sen elinden geleni yapmışsın. Bu durumda kendini suçlu falan da hissetme özellikle "erkek işte hepsi aynı değil mi" şeklinde konuşmuşsa seni iyi tanıyamamış ya da yaptıkların onun için önem teşkil etmiyormuş. Yerinde olsam ilk adımı ben atmazdım. İlk adımı sen atarsan başına yine aynı şeyler gelebilir.(bilemiyorum belki bu benim düşüncem) Bırak dağınık kalsın bırak o sana gelsin. Ya da aç yelkeni kocaman denizlere bir liman elbet bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 27 Mayıs 2011; 15:35:02 >
  • Bana bugün vatandaşın birisi mesaj atmış "bedduamı ediyorsun bana?, huzurum kalmadı her gece seninle ilgili kabuslar görmekten".

İste gulumsedigim anlardan biri.

Birinin kötülüğünü istemem elbet ama beni aldatan insan mutlu olmasın beni aldattigi kişiyle...

Bu daha başlangıç zaten, kendi düşen ağlamaz .

Beni sorarsanız cevap dahi yazmadım.
    Cevap versem belki icinden bir oh çekecek, bak halen bana mahkum diyecek.

Şimdi esas kendi kendini yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

7-8 ay önce başlamış olan ilişkim 30 nisanda bitti arkadaşlar.İlk başlarda ben aceleci davrandım biraz.Hemen kabullenemedi durumu sevgili gibiydik ancak tam sevgili değildik.Aklı eski sevdiğinde kalmıştı.Sonradan sonraya iyice ısındı bana oluruna vardı ilişki.Ancak sana aşık değilim ama seni seviyorum diyordu hep.Ben bir kere aşık oldum o da eski sevgilimdi keşke sen olsaydın dedi bana.O çocuğu takipteydi hep unutturmak için çok uğraştım.Birazda unutmak istemedi başlarda.Sonradan iyice bana alıştı ciddi ciddi evlilik düşünmeye başladı.Çok kez kavga ettik büyük.Bir kez ayrıldık 1 hafta kadar sonradan yine başladık.

Çok güzeldi aslında ilişkimiz tüm ailesi biliyordu.Çok da seviyorlardı beni.

Ona çok değer verdim.Hep alttan aldım.Hep ilikle yaklaştım her zaman yanında oldum arkasında durdum.Aslında yanlış yaptım.Bu BÜYÜK hatam oldu.Çok tepeme çıktı.

Çok kez affettim onu.Çok büyük hatalar yaptı.Hepsini sindirdim.

Bundan 1.5 ay önce bir kavga daha ettik ve bu sefer bitti gittiye getirdi yine.Bende biraz umursamaz davrandım boş bulundum eski takıldığım kızı facebook ta ekleyip konuşmaya başladım.Sonra sevgilimle tekrar barıştık.Bu kız kim diye sordu böyle böyle dedim.O eski sevgilin olan mı dedi.Evet o dedim.Olay koptu orda.

Nası iş bu o zaman bende ekliyim eskisini dedi.Sana güvenmiyorum artık seni sevmiyorum demeye başladı.Ben açıklamamı yaptım anlattım aramızda bişi yok ayrıydık dedim.Aynı şeyi o da bana yapmıştı hatta onu da söyledim.Daha önceki ayrı düştüğümüz zamanda o gidip aranmıştı..Azıyla itiraf etmişti.Bunu söyledim ona ancak yine ben %100 suçluydum ona göre.Daha önce o hatasını kabul etmesine ramen.Sonra 1 hafta kadar konuşmadık.Bir mesaj attı çok ağır laflar kullanarak ona cvp vermedim.3-4 gün sonra yine mesaj attı "uyumadıysan konuşabilir miyiz" dedi.Ben yine bişi yazmadım ve başladı yine ağır konuşmaya.O kızla ne halt yiyorsan ye benim umrumda deil benim Alperim var.(alper eski sevgilisi oluyor.askerde çocuk).Sonra iyi tamam ona git o zaman dedim bende.Umrumda değilsin ne yapıyorsan yap dedim.O da benim için aynı şeyleri söyledi.Küfürler yağdırdı.Sonrasında ben dellendim iyice ve çok çok ağır konuştum.Bu söz ona çok koydu ve bana dedi ki nasıl bir oyunmuş bu sen bana hep oyun oynamışsın dedi.Hep iyi gözüktün dedi.Hak ettiğin bu dedim bende.Sonra dedi en son olarak."Benim Alper'le olmucağımı çok iyi biliyorsun.Ancak şu andan itibaren onunla olamıcağım gibi senle de olamam dedi.Hadi şimdi güle güle dedi."

Tabi bu arada facebook'tan engellemiş silmişti.Sonradan engelimi kaldırdı.Arkadaşı "sefa öyle şey yapmaz o seni seviyor" demiş.O da "yaptı işte bal gibi neden yapmasın erkek sonuçta" demiş.

Seviyorum 1 aydır içim içimi yiyor.Geri adımda atmıyorum dönmesini bekliyorum.Tahminimce o da benden adım bekliyor inat gurur yapıyor.Şimdi ben ne yapıyım beyler.Çok kötü durumdayım.Yardım edin lütfen.

Dostum anlattıklarına bakılırsa hep alttan alan değer veren sindirmeye çalışan taraf sen olmuşsun. Geriye bakan hep o olmuş. Bir hastalık gibi düşün. İyileşmeyi red etmiş. Sen elinden geleni yapmışsın. Bu durumda kendini suçlu falan da hissetme özellikle "erkek işte hepsi aynı değil mi" şeklinde konuşmuşsa seni iyi tanıyamamış ya da yaptıkların onun için önem teşkil etmiyormuş. Yerinde olsam ilk adımı ben atmazdım. İlk adımı sen atarsan başına yine aynı şeyler gelebilir.(bilemiyorum belki bu benim düşüncem) Bırak dağınık kalsın bırak o sana gelsin. Ya da aç yelkeni kocaman denizlere bir liman elbet bulursun.

bazı kısımları hariç yaklaşık olarak aynı şeyleri yaşadığım bir ilişkiyi bitirdim ilk 3 ay kafayı yiyecek gibiydim ama şimdi içim rahat. çünkü yaptıkları yapacaklarının garantisi hocam emin ol. tekrar başlarsan emin ol tekrar aynı şeyleri yaşarsın. boşver oluruna bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Bana bugün vatandaşın birisi mesaj atmış "bedduamı ediyorsun bana?, huzurum kalmadı her gece seninle ilgili kabuslar görmekten".

İste gulumsedigim anlardan biri.

Birinin kötülüğünü istemem elbet ama beni aldatan insan mutlu olmasın beni aldattigi kişiyle...

Bu daha başlangıç zaten, kendi düşen ağlamaz .

Beni sorarsanız cevap dahi yazmadım.
    Cevap versem belki icinden bir oh çekecek, bak halen bana mahkum diyecek.

Şimdi esas kendi kendini yiyor.

Zaten bu tür mesajlar önümüze yem olarak atılır.O yem lere kanmamak lazım
  • hepsine katılıyorum fakat bunun kızı erkeği diye bir ayrımı yok.herşey yolunda gitmeyince mutlaka birini mi suçlamak gerekiyor anlamıyorum
    çok değer veririz,birçok şeyi göze alırız sadece biri için yaparız bunları ama karşındaki onu bunu yaptı diye bunlşardan pişman olunmaz.yapılanlar,yaşananlar aşk-sevgi içindir.olmuyorsa olmuyordur herkes aynı değil,aynı bakamaz.o onun düşüncesi.ama gerçek sevgi bulunmuyor.evet kimse ortada kalmaz herkesin talipleri olucaktır muhakkak ama insan sadece bir kişiyle tam anlamıyla anlaşır.bu zaman geçince ortaya çıkar.bence kadere güvenmek lazım.biz herşeyi yaparken ilerleyemiyorsak eğer,karşımızdaki tepkisiz ve öyle duruyorsa böylesi hayırlıdır.zorlamanın alemi yok.hem olsa bile belki mutlu edemicek,o aşkı hissettiremicek belşki herşey bitti.yaşadıklarımıza şükredelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent37
    hepsine katılıyorum fakat bunun kızı erkeği diye bir ayrımı yok.herşey yolunda gitmeyince mutlaka birini mi suçlamak gerekiyor anlamıyorum
    çok değer veririz,birçok şeyi göze alırız sadece biri için yaparız bunları ama karşındaki onu bunu yaptı diye bunlşardan pişman olunmaz.yapılanlar,yaşananlar aşk-sevgi içindir.olmuyorsa olmuyordur herkes aynı değil,aynı bakamaz.o onun düşüncesi.ama gerçek sevgi bulunmuyor.evet kimse ortada kalmaz herkesin talipleri olucaktır muhakkak ama insan sadece bir kişiyle tam anlamıyla anlaşır.bu zaman geçince ortaya çıkar.bence kadere güvenmek lazım.biz herşeyi yaparken ilerleyemiyorsak eğer,karşımızdaki tepkisiz ve öyle duruyorsa böylesi hayırlıdır.zorlamanın alemi yok.hem olsa bile belki mutlu edemicek,o aşkı hissettiremicek belşki herşey bitti.yaşadıklarımıza şükredelim

Benim güvenilir birbirine bağlı çiftlere sözüm yok, hatta imrenirim. Burada yazanların cogu aldatılmış sevdiği tarafından. Aslında bunun erkeği kadını farketmez.

Beni al mesela 3 senelik iliski, düğüne 2 hafta kalmış, ev hazır, davetiyeler dağıtılmış ve seni aldatıyor...

Ne kadar guvenebilirsinki?

Ben bayan olsam ve aynı olayı yasasam yine bu sekilde düşünürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exomaniac

• U2-one

Gelsin benden sizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

U2-one

Gelsin benden sizlere

• Durumlar nasil
  • quote:

Durumlar nasil

Nasıl olsun her zamanki gibi
  • Bağlanmayacaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

Bağlanmayacaksın...

Çalan şarkının adı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

quote:

Orijinalden alıntı: efege

Bağlanmayacaksın...

Çalan şarkının adı ne ?

Bilmiyorum
  • kaybedenler kulübü bu gece 23 de başlıyor buraya uyar biraz
  • quote:

kaybedenler kulübü bu gece 23 de başlıyor buraya uyar biraz

Çok duydum ama izlememiştim.Netten buldum izliyorum şimdi.Gerçekten çok güzel bir film.

Herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 31 Mayıs 2011; 17:10:55 >
  • quote:

Hangi kanal izleriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exomaniac

quote:

Hangi kanal izleriz :)

Bi nevi radyo diye bir site
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.